Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Άνετα γραφει μια μερα βιβλίο τη ζωή του. Απο τα φανάρια και τα Σεπόλια στο all star! 

Αρκετοι αθλητές ξεκίνησαν απο τα πολυ χαμηλά κι ο Γιάννης ειναι μια απο τος πιο εμφατικές περιπτώσεις. 

Αυτος ξέρει να εκτιμάει ο,τι έρχεται στη ζωή του. Ακόμα κι η κοπέλα του έχει μια μέτρια εμφάνιση, εντελώς απλός άνθρωπος και ζει χωρίς να «φωνάζει» τα $$ που βγάζει. Μακάρι να μείνει έτσι γιατί ειναι πρότυπο για παρα πολλα παιδιά. 

Μου φαίνεται προσγειωμένο παιδί και δουλευταράς , έχει αθλητικό ήθος. Άλλος Ελληνας αθλητής που πραγματικά μου είχε αρέσει πολύ σαν ήθος ηταν ο όχι τόσο γνωστός κολυμβητής ανοικτής Θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης.

• Like 4
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Oulianov είπε

Είναι και θέμα σκληρής δουλειάς και μυαλού , βρίσκεις λευκούς να κάνουν οργια στο ΝΒΑ (λιγους βεβαια και πολλοί είναι ευρωπαίοι) οπως βρίσκεις και μαυρους καλούς αλλά χωρίς μυαλό ή λευκούς χωρις μυαλό (προς θεού δεν το λέω ως κάτι ρατσιστικό) 

Συμφωνω... αλλά πάνω από όλα είναι το ταλέντο... μετά η σκληρή δουλειά και τέλος το μυαλό για να πετύχεις...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Μένει ταπεινός μέσα στον κόσμο της ψευτιάς,δείγμα της μεγάλης του καρδιάς και της γνήσιας αγάπης την οποία έλαβε σαν αληθινή διαπεδαγωγηση από τους άξιους γονείς του. Έχει αυτό που λείπει από όλους μας. Πίστη στο Θεό και ψυχή μικρού παιδιού. Σε ευχαριστούμε και σε αγαπάμε πολύ Γιάννη. Ο Θεός μαζί σου.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HDmaniac είπε

Μένει ταπεινός μέσα στον κόσμο της ψευτιάς,δείγμα της μεγάλης του καρδιάς και της γνήσιας αγάπης την οποία έλαβε σαν αληθινή διαπεδαγωγηση από τους άξιους γονείς του. Έχει αυτό που λείπει από όλους μας. Πίστη στο Θεό και ψυχή μικρού παιδιού. Σε ευχαριστούμε και σε αγαπάμε πολύ Γιάννη. Ο Θεός μαζί σου.

Αγιογράφος ^

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, HDmaniac είπε

Εμ βεβαια, χωρις πιστη στον θεο δεν θα ειχε γινει τιποτα. Τι σου κανει ο θεος φιλε μου... εαν εχεις κονε πας μπροστα αλλιως οχι...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, orck είπε

Εμ βεβαια, χωρις πιστη στον θεο δεν θα ειχε γινει τιποτα. Τι σου κανει ο θεος φιλε μου... εαν εχεις κονε πας μπροστα αλλιως οχι...

Εξαρτάται από το  που τον έχεις τον θεό. Δεν χρειάζεσαι τον Θεό για να πετύχεις στη ζωή σου. Δεν θα σου τη δώσει ο θεός την επιτυχία. Άλλα πράγματα σου δίνει.

11 ώρες πριν, orck είπε

Εξαρτάται από το  που τον έχεις τον θεό. Δεν χρειάζεσαι τον Θεό για να πετύχεις στη ζωή σου. Δεν θα σου τη δώσει ο θεός την επιτυχία. Άλλα πράγματα σου δίνει.

Όπως ο Γκάλης είχε την δική του εποχή έτσι και ο Γιάννης θα κάνει την δική του. Άξιος

Δημοσ.

Αν ήμουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα χαιρόμουν. Τώρα γιατί να το κάνω; Ούτε χρήματα θα πάρω ούτε τίποτα. Οι προσωπικές μετοχές του ανεβαίνουν. Δεν παίζει καν σε ελληνική ομάδα για να χαρώ ότι η χώρα είδε κάποια δημοσιότητα (πέραν των μνημονίων και του χρέους).

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Jophiel said:

Αν ήμουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα χαιρόμουν. Τώρα γιατί να το κάνω; Ούτε χρήματα θα πάρω ούτε τίποτα. Οι προσωπικές μετοχές του ανεβαίνουν. Δεν παίζει καν σε ελληνική ομάδα για να χαρώ ότι η χώρα είδε κάποια δημοσιότητα (πέραν των μνημονίων και του χρέους).

Δε νομίζω να σου ζήτησε κανείς να χαρείς ούτε και είσαι υποχρεωμένος... Φαντάζομαι πως η ομάδα που υποστηρίζεις στην Ελλάδα σου προσφέρει χρήματα και ηθική ικανοποίηση? :) 

Και πολύ καλά κάνει που δεν παίζει σε ελληνική ομάδα (εκτός αν σε καλύπτει η εικόνα του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα...). 

Το ότι είναι στο εξώφυλλο του τίτλου, σημαίνει πολύ απλά αναγνώριση για τον ίδιο και το ταλέντο του.

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αξιος.........και την εθνικη μονο μην ξεχασεις γιαννη....

Δημοσ.
12 ώρες πριν, HDmaniac είπε

Με διαφορά το καλύτερο ποστ που έχει γίνει σε τεχνολογικό φόρουμ. 

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, margaritagr είπε

Άνετα γραφει μια μερα βιβλίο τη ζωή του. Απο τα φανάρια και τα Σεπόλια στο all star! 

Αρκετοι αθλητές ξεκίνησαν απο τα πολυ χαμηλά κι ο Γιάννης ειναι μια απο τος πιο εμφατικές περιπτώσεις. 

Αυτος ξέρει να εκτιμάει ο,τι έρχεται στη ζωή του. Ακόμα κι η κοπέλα του έχει μια μέτρια εμφάνιση, εντελώς απλός άνθρωπος και ζει χωρίς να «φωνάζει» τα $$ που βγάζει. Μακάρι να μείνει έτσι γιατί ειναι πρότυπο για παρα πολλα παιδιά. 

Δεν είναι αυτή η κοπέλα του? 

Screenshot_20180703-104620.png

• Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...