Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εμφανιζει στο paypal μια πληρωμη που δεν εκανα ποτε ξερεις κανεις τι ειναι αυτο ;;

paypal 1.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpouris είπε

Μου εμφανιζει στο paypal μια πληρωμη που δεν εκανα ποτε ξερεις κανεις τι ειναι αυτο ;;

paypal 1.png

Η αναφορά για το Steam Wallet που λέει; Μήπως έχεις κάποια συνδρομή που δεν πρόσεξες ότι είναι συνδρομή και ανανεώνει αυτόματα;

Δημοσ.

Αν δεν το έχεις κάνει εσυ για αρχή άλλαξε κωδικούς σε email PayPal και κανε αμφισβήτηση συναλλαγής ως μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Για έξτρα ασφάλεια καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το 2-step verification.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικο αλλαξα αμεσως ηταν η πρωτη κινηση που εκανα , τωρα τι κανω ; Το 2-step verification υπαρχει και στο paypal ; Και αν κανω αμφισβήτηση συναλλαγής ως μη εξουσιοδοτημένη χρήση θα μου επιστραφουν τα χρηματα η θα περιμενω τζαμπα και μετα θα μου που δεν γινεται τιποτα . Μηπως να παω στην Πειραιως να τους το πω ; Εντωμεταξύ δεν μου ηρθε καν email για αυτη την πληρωμή, ενω αλλες φορες οταν αγοραζω κατι μου στελνει παντα το paypal.

Επεξ/σία από mpouris
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φιλε μου την πατησα -αγνωστο πως- προσφατα και εγω
Καποιοi αγορασαν skins για το counter strike με την καρτα μου μεσω Paypal και μεσω κατι CDKEYS website ΜΑΛΛΟΝ
Σε πειραιως ημουν 

Πηρα τηλ. αμεσως και ειπα εγινε μια  κινηση λογαριασμου / με την κάρτα μου που δεν εχω δωσει εντολη , κτλ
Μου ειπαν θα πρεπει να εξεταστει το θεμα θα παρει 1 μηνα κτλ.

Οντως ετσι εγινε, περιμενα περιπου 2-3 εβδομαδες και ολα διορθώθηκαν, παρε τηλ και θα σε καθοδηγήσουν πιστευω

Ενημερωσε αμα θες το thread να ξερουν και οι υπόλοιποι τι να κανουν αν χρειαστει 

Αα ξεχασα

Επισης στην αρχη δεν ειχαν παρει το ποσο αλλα το ειχαν δεσμευσει για λιγες μερες, στο τηλ η τραπεζα μου ειπε να τους ξαναπαρω μολις 'φυγουν' τελειως τα χρηματα απο τον λογαριασμο μου.

Οπως και να εχει παρτους αμεσα τηλ

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, moutsa είπε

Αν δεν το έχεις κάνει εσυ για αρχή άλλαξε κωδικούς σε email PayPal και κανε αμφισβήτηση συναλλαγής ως μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Για έξτρα ασφάλεια καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το 2-step verification.

ayto ειναι θελω να το ενεργοποιησω

https://www.turnon2fa.com/tutorials/how-to-turn-on-2fa-for-paypal/

Δημοσ.

alx301 ευχαριστώ πολυ θα παω αυριο το πρωι απο το καταστημα γιατι δεν εχω και καρτα τωρα και θα ενημερωσω τι εγινε .  postfire  ευχαριστω θα το τσεκαρω νομιζω θα βοηθησει το 2-step verification για κατι τετοια.

Δημοσ.

alx301 Δεν εχουν μεινει πολλα λεφτα μεσα σε αυτη την καρτα οποτε δεν θα με χρεωσουν . Μακαρι να τα επιστρεψουν και ας αργησει λιγο δεν πειραζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα στην τραπεζα και μου ειπαν να περιμενω πρωτα να φανει η κινηση , και οτι μπορει να μου τα δωσει πισω το paypal πριν τραβηχτουν εντελως τα χρηματα γιατι τωρα ειναι απλα δεσμευμενα , δεν εχει γινει η κινηση ακομα. Τωρα περιμενω απαντηση απο το paypal και απο τον πωλητη, ελπιζω να το λυσουν γρηγορα πριν φυγουν τα λεφτα να τελειωνουμε.

paypal 2.png

Επεξ/σία από mpouris
Δημοσ.

Κάνεις dispute και θα λυθεί...και εμένα με κάναν και όλα καλά..."αρκεί" να μην έχει φύγει το τρένο...πιθανόν να έχει γίνει απο 3η εφαρμογή (ebay Π.χ) με το Paypal One Touch...απενεργοποιήσε το, άλλαξε κωδικούς και βάλε 2step auth και θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την απαντηση masteripper αυτο που εκανα στην φωτο dispute δεν ειναι ; χρειαζεται να κανω και κατι αλλο ;

Επεξ/σία από mpouris
Δημοσ.

εγω εκανα οτι μπορουσα με paypal και με γειωσανε παντος :(

αν θυμαμαι καλα μου λέγανε πραγματα του στυλ "αν μετανιωσατε για την αγορα σας" κ κατι τετοια

οποτε μια κ καλη Τραπεζα μετα κ δεν ασχολήθηκα αλλο. 

Δημοσ.

Μου εστειλε email το paypal και λεει αυτο εδω :

We placed the disputed funds in your PayPal account while we investigate
this claim. When we’re done, any part of the payment that was funded by
your credit or debit card will be transferred automatically from your
PayPal account to that card. Please note that it might take up to 30 days
for the refund to be credited to your card.
During our investigation, you’ll have access to the disputed funds in your
PayPal account. Keep in mind, if you spend or withdraw the full amount, we
will not credit your card when your claim is resolved. If you spend or
withdraw a part of the disputed funds, the remaining amount will be
credited to your card.
Log in to your PayPal account and go to the Resolution Center for more
information and to see the status of your claim.

Νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο, τι λετε ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...