Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα εχθές για τρέξιμο και αργότερα για βουτιές στην θάλασσα, επειδή είμαι χλομό πρόσωπο ψήθηκα για τα καλά :P Με το που έρχομαι σε επαφή με τον ήλιο κοκκινίζω, ψάχνω αντιηλιακά για το γήπεδο, για θάλασσα και για και για να βγαίνω έξω.. Εσείς τι χρησιμοποιείτε σε αυτές τις περιπτώσεις και τι μου προτείνεται? :)

Δημοσ.

Απλά όσο πιο ανοιχτόχρωμος είσαι τόσο πιο μεγάλο δείκτη προστασίας να χρησιμοποιείς ειδικά στις αρχές του καλοκαιριού.

Επίσης όσο πιο ανοιχτόχρωμος είναι κάποιος πρέπει να βγαίνει λιγότερο στο ήλιο (ειδικά τις μεσημβρινές ώρες καθόλου) γιατί έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξει ασθένειες στο δέρμα από άλλους που έχουν σκουρότερο χρώμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DarkPrince είπε

Πήγα εχθές για τρέξιμο και αργότερα για βουτιές στην θάλασσα, επειδή είμαι χλομό πρόσωπο ψήθηκα για τα καλά :P Με το που έρχομαι σε επαφή με τον ήλιο κοκκινίζω, ψάχνω αντιηλιακά για το γήπεδο, για θάλασσα και για και για να βγαίνω έξω.. Εσείς τι χρησιμοποιείτε σε αυτές τις περιπτώσεις και τι μου προτείνεται? :)

Μόνο σε φαρμακείο θα πάς για να σου δώσυον κάτι που να ταιριάζει στη επιδερμίδα σου, με 50ρι δείκτη και να μην «λαδώνει» πολύ (αν δεν σου αρέσει αυτή η αίσθηση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...