Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τη βαθμολογία των Πανελληνίων με τα περσινά δεδομένα περνάω ΗΜΜΥ Πάτρας. Ετσι είμαι σε αναζήτηση σπιτιού. Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα ότι υπάρχουν δύο ιδιωτικές εστίες (τύπου) με studios επιπλωμένα πλήρως ανακαινισμένα με θερμομόνωση. Και οι δύο είναι στο κέντρο της Πάτρας κοντά σε μαγαζιά. Γνωρίζει κανείς σας κάτι για αυτά? Αξίζουν τον κόπο? Δεν είναι φτηνά αλλά δείχνουν απο φωτό ότι είναι αξιοπρεπή.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω μπει σε καμία από τις δύο, ξέρω μόνο που είναι η μία και είδα που βρίσκεται η άλλη. Και οι δύο από βρίσκονται κέντρο Πάτρας οπότε κυκλοφορείς με τα πόδια και είναι και κοντά στο λεωφορείο/τραίνο για Πανεπιστήμιο. Δεν έχω μπει μέσα οπότε πιστεύω οτι οι φωτογραφίες που δείχνουν είναι ενδεικτικές από τότε που λειτούργησαν για πρώτη φορά άρα δεν ξέρεις αν θα είναι ακριβώς έτσι και τώρα. Καινούργιες πολυκατοικίες στο κέντρο της Πάτρας λίγο δύσκολο να βρεις, ανακαινισμένα διαμερίσματα πιστεύω πολλά, αλλά λίγο παραέξω(Αγία Σοφία/Νόρμαν) που είναι φοιτητοπεριοχές και μπαίνεις κέντρο πάλι με τα πόδια βρίσκεις περισσότερα. Προσωπική άποψη δεν αξίζει. Γιατί. Με χοντρικους υπολογισμούς γκαρσονιέρα/δυάρι μικρό βρίσκεις με 200+-50 Ευρώ (χαμηλότερα μάλλον όχι υψηλότερα ίσως). Έστω λοιπόν 200. Η διαφορά με την χαμηλότερη τιμή είναι 100 Ευρώ/Μήνα=1200Ε/Χρόνο. Στα 5 χρόνια=6000. Από τον πρώτο χρόνο λοιπόν έχεις κάνει απόσβεση σχεδόν του<<επιπλωμένου>> και σου μένουν και μετά. Απλά δεν φαίνεται το αρχικό κόστος τόσο μεγάλο. Θέλει ψάξιμο και λίγη τύχη και βρίσκεις πολύ καλό σπίτι. Απλά να γνωρίζεις σε ποιες περιοχές να πας. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...