Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκι μου σε αλυσίδα μου είπε ότι το παιγνίδι αποσύρεται απο το ράφια τις επόμενες ημέρες γιατί είναι End Of Life απο τον κατασκευαστή. Το βγάλανε προσφορά στα 9,99 και ότι μείνει (αν μείνει) μετά τη προσφορά  θα επιστρέψει στην αντιπροσωπεία άρα δεν θα πουλιέται. Τσίμπησα 1 τεμ (δεν το είχα) και η τιμή είναι χώμα. Είδα και στο www.skroutz.gr/s/8205074/World-of-Warcraft-Legion-PC.html ότι η τιμή είναι 9,90.

Δημοσ.

Καθαρά και μόνο αν θέλει το κουτί κάποιος, τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία να το πάρει.

Το Legion θα ενσωματωθεί δωρεάν σε όλα τα account.  Όπως έκανε και με το προηγούμενο expansion.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shin είπε

Καθαρά και μόνο αν θέλει το κουτί κάποιος, τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία να το πάρει.

Το Legion θα ενσωματωθεί δωρεάν σε όλα τα account.  Όπως έκανε και με το προηγούμενο expansion.

Αν κάποιος πάρει το pre-order του battle for azeroth σου δίνει από τώρα πρόσβαση στο legion χωρίς να το αγοράσεις. Το μόνο που θα άξιζε να πάρει κανείς το legion στα 10 ευρώ ειναι, αν σου δίνει το character boost. Ουσιαστικά αγοράζοντας με 9.90 θα πάρεις ένα boost και άλλο ένα με το bfa.

• Like 2
Δημοσ.

Πως ακριβώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το boost για κάποιον που έχει ήδη το legion?

έχει κωδικό έξτρα μέσα;

Δημοσ.

Η προσφορά που είναι ? Παντού τόσο έχει. ..

11 λεπτά πριν, greg4 είπε

Πως ακριβώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το boost για κάποιον που έχει ήδη το legion?

έχει κωδικό έξτρα μέσα;

Το boost δεν έχει κάποιο έξτρα κωδικό μέσα. 

Όταν ενεργοποιηθεί στον λογαριασμό κ πατάς μα φτιάξεις καινούργιο χαρακτήρα, σου δίνει τη  δυνατότητα ο καινούργιος να πάει στο μάξιμουμ επίπεδο που σου δίνει το εκάστοτε  expansion 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Η προσφορά που είναι ? Παντού τόσο έχει. ..

Ξαναδιαβασε το αρχικο σχολιο και δωσε βαση στο τελος :)

Το αναφερει ξεκαθαρα οτι ειναι γενικα προσφορα για το συγκεκριμενο παιχνιδι λογω αποσυρσης απο την αγορα.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

εγω που δεν εχω καν το παιχνιδι αν το παρω τωρα με 9.90 θα παιζει κανονικα;;

Για το καλό της κοινωνικής σου ζωής μη το πάρεις

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια τo boost υπαρχει κανονικα μεσα το πακετο αυτο των 10 ευρω ετσι? Δεν ειναι μονο για την online αγορα απο το battle.net ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...