Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πολύ μεγάλα ποσά, το να πας με δικηγόρο είναι το ίδιο ανόητο με το να πας μόνος σου.

Πας στον Λυκουρέζο ή σε κάνα τέτοιου βεληνεκούς δικηγόρο, τον κάνεις πληρεξούσιο με 5-15 χιλιάρικα αμοιβή και δεν φαίνεσαι πουθενά.

Γατάκια...

Επεξ/σία από gamanos
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gamanos είπε

Για πολύ μεγάλα ποσά, το να πας με δικηγόρο είναι το ίδιο ανόητο με το να πας μόνος σου.

Πας στον Λυκουρέζο ή σε κάνα τέτοιου βεληνεκούς δικηγόρο, τον κάνεις πληρεξούσιο με 5-15 χιλιάρικα αμοιβή και δεν φαίνεσαι πουθενά.

Γατάκια...

Γιατί εαν πάς μόνος σου τι θα γίνει δηλαδή; Δεν θα σου καταθέσουν τα χρήματα; Και τι παραπάνω έχει ο Λυκουρέζος από έναν οποιοδήποτε άλλο δικηγόρο που μπορεί κάποιος να βάλει ως πληρεξούσιο ; (εκτός της αμοιβής)

Δημοσ.

Εάν πας μόνος σου, θα σε ψάχνει η Νικολούλη.

Ο Λυκουρέζος και οι συν αυτώ, δεν έχουν -τόση- ανάγκη τα λεφτά σου.

Ήδη ο Billdanos επιβεβαίωσε μιλώντας για δικηγόρο και 3 μύρια και έχει αναφερθεί και πολλάκις αλλού.

100 χιλιάρικα κέρδισε ο άλλος στο πρακτορείο και δεν ξέρει ούτε ο υπάλληλος του πράκτορα ποιος είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, defacer είπε

Απίστευτο! Λες και οι νικητές είναι ελάχιστοι σε αριθμό σε σχέση με αυτούς που παίρνουν για χαβαλέ!

Ναι δεν έχω κάποια στατιστική αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στην χώρα μας (που όχι να πάρουν τηλέφωνο αλλά το να κάνουν ένα απλό google βαριούνται ή δεν τους περνάει καν απο το μυαλό)  στατιστικά ελάχιστοι έως κανένας παίρνει τηλέφωνο αν δεν έχουν άμεσο λόγο πχ όντας νικητές οι ίδιοι...  ειδικά αν οι τυχεροί είναι όσοι υποτίθεται πως πρέπει να ειναι (είναι και τα σκρατς και κίνο νικητές άνω των 1000 ευρώ όχι μόνο τζοκερ/λοττο/προτο  κτλ που τέλος πάντων ειναι πιο αραιοί  και μετρήσιμοι ίσως στα δάχτυλα των χεριών )  η αναλογία μεταξύ τηλεφωνημάτων απλής απορίας/χαβαλέ όπως το λες και τηλεφωνημάτων άμεσα ενδιαφερομένων θα ειναι ακραία δυσανάλογη προς την πλευρά των άμεσα ενδιαφερομένων/νικητών. 

Εδώ στο θέμα εκτός απο εμένα πήρε για παράδειγμα τηλέφωνο ο TS ή κανένας άλλους απο αυτούς που απάντησαν ή το διάβασαν; εσύ πήρες για να επιβεβαιώσεις μήπως λέω ψέματα; οχι... 

53 λεπτά πριν, defacer είπε

Λες και οι υπάλληλοι που απαντάνε στα τηλεφωνήματα επειδή είναι η δουλειά τους το ξέρουν αυτό, και λόγω εξάσκησης αναγνωρίζουν τη φάση μόνο και μόνο από τη συμπεριφορά του άλλου σε dt

Εφόσον δεν ξέρεις γιατί επιμένεις; ήσουν εκει για να ξέρεις την κουβέντα; Ποια συμπεριφορά; ένα "καλημέρα" μόνο είπα και αμέσως μετά είπα για ποιο λόγο παίρνω και με το που είπα αυτό μου έκανε την ερώτηση/δήλωση ...  

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

55 minutes ago, TopicStrarter said:

Ναι δεν έχω κάποια στατιστική αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στην χώρα μας .... 

Εφόσον δεν ξέρεις γιατί επιμένεις; ήσουν εκει για να ξέρεις την κουβέντα; Ποια συμπεριφορά; ένα "καλημέρα" μόνο είπα και αμέσως μετά είπα για ποιο λόγο παίρνω και με το που είπα αυτό μου έκανε την ερώτηση/δήλωση ...  

Ε... να.... τα είπα επειδή ήμουν σχεδόν βέβαιος....

Occam's razor, είναι φίλος σου. Εκτός αν σου αρέσουν οι συνομωσίες, οπότε δε θα τα πάτε καλά. Τα υπόλοιπα όλα είναι χάσιμο χρόνου και δεν είναι και αστείο οπότε au revoir.

Επεξ/σία από defacer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, defacer είπε

Ε... να.... τα είπα επειδή ήμουν σχεδόν βέβαιος....

Occam's razor, είναι φίλος σου. Εκτός αν σου αρέσουν οι συνομωσίες, οπότε δε θα τα πάτε καλά.

Σχεδόν βέβαιος απο τι; ποια ειναι η λογική βάση η δική σου;  μήπως καμία;  Λαϊκισμός/πλάνη τύπου επίκληση στην αυθεντία.. ΟΠΑΠ άρα και σωστό; 

ή θα μας πεις ότι πιστεύεις ας πούμε (έστω μόνο απο τα δεδομένα εδώ στο insomnia αν και εγώ μιλάω εκ πείρας πολλών ετών στο διαδίκτυο γενικά και όχι περιορίζοντας τον εαυτό μου στα δεδομένα μόνο ενός site ) ότι υπάρχει συνείδηση Q&A/FAQ και feedback ή ότι οι περισσότεροι ξέρουν/θέλουν/σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το google (που ειναι κάτι πολύ πιο άνετο και αδρανές απο το να πάρουν κάπου τηλέφωνο ενδεχομένως να χρεωθούν και να μιλήσουν ίσως με τα στοιχεία τους) ;;; 

και άρα εφόσον ειναι τόσο πιθανό να υπάρχουν τέτοιοι που παίρνουν τηλέφωνο για να ρωτήσουν ειναι κοντά στο 50-50 το αν ειναι κάποιος όντως νικητής και ρωτάει ή απλα θέλει να μάθει χωρίς να ειναι (και βασικά νομίζω εσύ δεν εννοούσες ούτε αυτό εννοούσες κάτι τύπου 70-30 ή και παραπάνω) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gamanos είπε

Εάν πας μόνος σου, θα σε ψάχνει η Νικολούλη.

Ο Λυκουρέζος και οι συν αυτώ, δεν έχουν -τόση- ανάγκη τα λεφτά σου.

Ήδη ο Billdanos επιβεβαίωσε μιλώντας για δικηγόρο και 3 μύρια και έχει αναφερθεί και πολλάκις αλλού.

100 χιλιάρικα κέρδισε ο άλλος στο πρακτορείο και δεν ξέρει ούτε ο υπάλληλος του πράκτορα ποιος είναι.

Μα δεν πας στο πρακτορείο.Πας κατευθείαν στα κεντρικά του ΟΠΑΠ.Δηλαδή θες να μου πεις οτι αν πας εσύ και ένας φίλος σου/συγγενής σου στον ΟΠΑΠ με το δελτίο θα σε ψάχνει η Νικολούλη; Πολλά μυθιστορήματα φαντασίας διαβάζεις.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μα δεν πας στο πρακτορείο.Πας κατευθείαν στα κεντρικά του ΟΠΑΠ.Δηλαδή θες να μου πεις οτι αν πας εσύ και ένας φίλος σου/συγγενής σου στον ΟΠΑΠ με το δελτίο θα σε ψάχνει η Νικολούλη; Πολλά μυθιστορήματα φαντασίας διαβάζεις.....

θα μαθευτεί το όνομα σου ρε φίλε και θα αρχίσουν ζητιάνοι και επίδοξοι ληστές/απαγωγείς/διαρρήκτες/απατεώνες(πχ με δήθεν επενδύσεις ασφάλειες ζωής χρημάτων κτλ) να σε ψάχνουν... δεν ειναι καταδίκη θανάτου απαραίτητα(αν και έχει συμβεί και αυτό) αλλά γιατί να το ρισκάρεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

θα μαθευτεί το όνομα σου ρε φίλε και θα αρχίσουν ζητιάνοι και επίδοξοι ληστές/απαγωγείς να σε ψάχνουν... δεν ειναι καταδίκη θανάτου απαραίτητα(αν και έχει συμβεί και αυτό) αλλά γιατί να το ρισκάρεις; 

Από που ακριβώς θα μαθευτεί; Μέσα από τον ΟΠΑΠ; Με την ίδια λογική , ακόμα και με πληρεξούσιο δικηγόρο να πας , πάλι θα σε μάθουν.Δεν θα δώσεις ταυτότητα και αριθμό λογαριασμού τραπέζης στον δικηγόρο για να γίνει η ταυτοποίηση και να κατατεθούν τα λεφτά στο λογαριασμό σου; Μα τι λέτε;

Επίσης όταν κάνεις φορολογική δήλωση δεν θα δει τι καταθέσεις έχεις δηλώσει ο λογιστής σου; Ή δεν θα τα δηλώσεις καθόλου τα κέρδη και μετά δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις νόμιμα;

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tarantules είπε

Από που ακριβώς θα μαθευτεί; Μέσα από τον ΟΠΑΠ; Με την ίδια λογική , ακόμα και με πληρεξούσιο δικηγόρο να πας , πάλι θα σε μάθουν.Δεν θα δώσεις ταυτότητα και αριθμό λογαριασμού τραπέζης στον δικηγόρο για να γίνει η ταυτοποίηση και να κατατεθούν τα λεφτά στο λογαριασμό σου; Μα τι λέτε;

Καμία σχέση με τον δικηγόρο πέρα ότι θα πάει κατευθείαν στον αρμόδιο (όπου φαντάζομαι θα τον βάλει να υπογράψει και μια δήλωση εχεμύθειας/Εμπιστευτικότητας  ή κάτι τέτοιο) και κάνουν την δουλειά μεταξύ τους αυτοί οι δύο.. 

Αν πας εσύ θα περάσεις την πόρτα θα σε κοτσάρουν όλοι όσοι δουλεύουν (και ίσως και περίεργοι απο έξω που έμαθαν ότι κάποιος πήρε το τζακποτ o billdanos ας πούμε όπως ήξερε πως ο τάδε δικηγόρος ήταν να πάρει χρήματα απο κέρδη άνετα θα μπορούσε να ξέρει ότι ήταν ο Χ τυπάς και να βγάλει φωτό με το κινητό του ας πούμε) 

Ποιος είστε κύριε; Ο ταδόπουλος θα πεις στην γραμματεία/υποδοχή.. τώρα ξέρει η γραμματέας το όνομα σου... και το παράκουσαν όλοι τριγύρω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε

Καμία σχέση με τον δικηγόρο πέρα ότι θα πάει κατευθείαν στον αρμόδιο (όπου φαντάζομαι θα τον βάλει να υπογράψει και μια δήλωση εχεμύθειας/Εμπιστευτικότητας  ή κάτι τέτοιο) και κάνουν την δουλειά.. 

Αν πας εσύ θα περάσεις την πόρτα θα σε κοτσάρουν όλοι όσοι δουλεύουν (και ίσως και περίεργοι απο έξω που έμαθαν ότι κάποιος πήρε το τζακποτ o billdanos ας πούμε όπως ήξερε πως ο τάδε δικηγόρος ήταν να πάρει χρήματα απο κέρδη άνετα θα μπορούσε να ξέρε ότι ήταν ο Χ τυπάς και να βγάλει φωτό με το κινητό του ας πούμε) 

Ποιος είστε κύριε; Ο ταδόπουλος θα πεις στην γραμματεία/υποδοχή.. τώρα ξέρει η γραμματέας το όνομα σου... και το παράκουσαν όλοι τριγύρω. 

Δηλαδή θες να μου πεις οτι θα βάλεις πληρεξούσιο δικηγόρο για να μην φανείς στους υπαλλήλους του ΟΠΑΠ.Ωραία.Για πες μας και με το λογιστή τι κάνεις όταν είναι να καταθέσεις φορολογική δήλωση με τα βεβαιωμένα κέρδη του ΟΠΑΠ.Εκεί δεν θα σε μάθουν; Στην τράπεζα που έχει κατατεθεί το ποσό οι υπάλληλοι δεν θα σε μάθουν; Δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια επικαιροποίηση στοιχείων; Δεν θα δουν τη φορολογική σου δήλωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δηλαδή θες να μου πεις οτι θα βάλεις πληρεξούσιο δικηγόρο για να μην φανείς στους υπαλλήλους του ΟΠΑΠ.Ωραία.Για πες μας και με το λογιστή τι κάνεις όταν είναι να καταθέσεις φορολογική δήλωση με τα βεβαιωμένα κέρδη του ΟΠΑΠ.Εκεί δεν θα σε μάθουν; Στην τράπεζα που έχει κατατεθεί το ποσό οι υπάλληλοι δεν θα σε μάθουν; Δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια επικαιροποίηση στοιχείων; Δεν θα δουν τη φορολογική σου δήλωση;

με τον λογιστή τι θα γίνει; πας σε εταιρία με την οποία πάλη την δεσμεύεις με κάποιο συμβόλαιο/συμφωνία εμπιστευτικότητας. 

Με την τράπεζα κανένας δεν ξέρει τα χρήματα που έχεις εκτός αν τον εξουσιοδοτήσεις να ψάξει και δεν χρειάζεται να ειναι επώνυμος λογαριασμός μπορεί να ειναι εταιρικός ας πούμε ή σε τράπεζα του εξωτερικού. 

Τώρα αν γενικά ρωτάς αν κάποιος όντως θέλει να μάθει ποιος είσαι αν μπορεί να το κάνει αν το θέλει πολύ και αν έχει και τα μέσα/γνώσεις κτλ ναι μπορεί αλλά φιλάς τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά... 

Χωρίς δικηγόρο απλά γίνεσαι βούκινο στον κάθε απατεώνα/τσαρλατάνο/ζητιάνο/ερασιτέχνη εγκληματία  απο το πρώτο λεπτό ενώ με δικηγόρο έχεις να φοβάσαι μόνο  το οργανωμένο έγκλημα και άν...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε πάντα για ιδιώτη και άρχισες να μου μπλέκεις εταιρίες , εταιρικούς λογαριασμούς , και τράπεζες εξωτερικού.Ναι οκ με το ίδιο σκεπτικό μπορείς άνετα να τα παρκάρεις και σε offshore.

Επίσης , τα κέρδη του ΟΠΑΠ κατατίθενται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε ελληνικό τραπεζικό σύστημα.Μέτα μπορείς να τα κάνεις εσύ οτι θες.Πχ να τα μεταφέρεις σε όποια άλλη τράπεζα σου αρέσει.Ήδη όμως θα έχεις καταγραφεί στο ελληνικό σύστημα

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μιλάμε πάντα για ιδιώτη και άρχισες να μου μπλέκεις εταιρίες , εταιρικούς λογαριασμούς , και τράπεζες εξωτερικού.Ναι οκ με το ίδιο σκεπτικό μπορείς άνετα να τα παρκάρεις και σε offshore.

Γιατί τι σε εμποδίζει να κάνεις στο λεπτό εταιρίες λογαριασμούς κτλ απο την στιγμή που κέρδισες λεφτά... όλα αυτά ειναι τυπικές διαδικασίες που μια εταιρία/δικηγορικό γραφείο μπορεί να στα κάνει στο άψε σβήσε εφόσον υπάρχει το χρήμα βέβαια... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...