Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα / Καλησπέρα 

Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ και φέτος έδωσα Πανελλαδικές. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά διότι πέτυχα το σκοπό που ήθελα και κατάφερα να φτάσω τα 18000+ μόρια.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας και την άποψη σας με ποια σειρά να συμπληρώσω το μηχανογραφικό.

Οι προτιμήσεις μου είναι: α) Προγραμματισμός εφαρμογών, β) Τεχνικός υπολογιστών, γ) εκπαιδευτικός Πληροφορικής 

Με ενδιαφέρουν μόνο τα Πανεπιστήμια της Αθήνας 

Ακόμα θα ήθελα την άποψη σας για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ΠΑΠΕΙ

Επεξ/σία από Παναγιώτης Χατζ.
Δημοσ.

Θες να μας διευκρινήσεις τι είναι οι προτιμήσεις που έγραψες; επειδή τμήματα σε ΤΕΙ δεν νομίζω να είναι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsioulak είπε

Θες να μας διευκρινήσεις τι είναι οι προτιμήσεις που έγραψες; επειδή τμήματα σε ΤΕΙ δεν νομίζω να είναι. 

Όχι οι προτιμήσεις μου δεν αναφέρονται για τμήματα σε ΤΕΙ.

Εμένα με ενδιαφέρουν τα Πανεπιστήμια της Αθήνας 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Παναγιώτης Χατζ. είπε

Όχι οι προτιμήσεις μου δεν αναφέρονται για τμήματα σε ΤΕΙ.

Εμένα με ενδιαφέρουν τα Πανεπιστήμια της Αθήνας 

Οντως απο πέρισυ μπορείς να μπείς σε ΑΕΙ απο ΕΠΑΛ, το ξέχασα, συγνώμη. 

Ουτε τμήματα ΑΕΙ όμως είναι, μήπως ήθελες να γράψεις τι σου αρέσει να κάνεις / με τι θέλεις να ασχοληθείς; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Οντως απο πέρισυ μπορείς να μπείς σε ΑΕΙ απο ΕΠΑΛ, το ξέχασα, συγνώμη. 

Ουτε τμήματα ΑΕΙ όμως είναι, μήπως ήθελες να γράψεις τι σου αρέσει να κάνεις / με τι θέλεις να ασχοληθείς; 

Ναι αυτό εννοούσα  

Με αυτά θα ήθελα να ασχοληθώ ως επάγγελμα 

Δημοσ.

Είμαι με το κινητό οποτε θα τα γράψω επιγραμματικά και αργότερα πιο αναλυτικά αν θέλεις. 

Την εκπαίδευση την ξεχνάς αν δεν έχεις πολυ γερό βύσμα για δημόσιο ή απλά καλό βύσμα για φροντιστήριο ή/και ιδιωτικό σχολείο. 

Για να γίνεις σοβαρός τεχνικός πρέπει να πας ΗΜΜΥ στο Μετσόβιο (δεν ξέρω αν δίνει θέσεις απο ΕΠΑΛ) εφόσον θες μόνο Αθήνα. 

Για προγραμματιστής ανάλογα το τμήμα, δυστυχώς δεν ξέρω τα τμήματα πληροφορικής κατω στην Αθήνα για να σε προτείνω. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σου φίλε μου Παναγιώτη! Στην θέση σου θα έβαζα απλά όλες τις σχολές της Αθηνας, ξεκινώντας απο το ΕΚΠΑ που πιστεύω είναι και το πιο 'δυνατό' με τελευταάι επιλογή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Επεξ/σία από Jesus00
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Jesus00 είπε

Γεια σου φίλε μου Παναγιώτη! Στην θέση σου θα έβαζα απλά όλες τις σχολές της Αθηνας, ξεκινώντας απο το ΕΚΠΑ που πιστεύω είναι και το πιο 'δυνατό' με τελευταάι επιλογή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Γιατί τελευταία επιλογή το ΠΑΔΑ; Έχεις πάει; Το γνωρίζεις;

Βασικά συμφωνώ μαζί σου, επειδή όμως είμαι στο ΠΑΔΑ και ξέρω τις αδυναμίες του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, antbyron είπε

Γιατί τελευταία επιλογή το ΠΑΔΑ; Έχεις πάει; Το γνωρίζεις;

Βασικά συμφωνώ μαζί σου, επειδή όμως είμαι στο ΠΑΔΑ και ξέρω τις αδυναμίες του.

Μόλις ξεκίνησε τι εννοείς οτι το γνωρίζεις; Δεν θέλω να υποτιμήσω κανένα Πανεπιστήμιο, έκρινα με γενικότερα κριτήρια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jesus00 είπε

Μόλις ξεκίνησε τι εννοείς οτι το γνωρίζεις; Δεν θέλω να υποτιμήσω κανένα Πανεπιστήμιο, έκρινα με γενικότερα κριτήρια.

Το ΠΑΔΑ το έβαλες τελευταίο για κάποιο λόγο, είτε επειδή δεν έχεις ακούσει για αυτό τα καλύτερα λόγια είτε επειδή είσαι σε αυτό. Θα με ενδιέφερε να μάθω για ποιον λόγο το έβαλες τελευταίο. Περισσότερο για συζήτηση μέσα από την οποία θα ωφεληθεί και ο θεματοθέτης. Πάντως ξαναλέω ότι συμφωνώ με την σειρά που έβαλες τις σχολές.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antbyron είπε

Το ΠΑΔΑ το έβαλες τελευταίο για κάποιο λόγο, είτε επειδή δεν έχεις ακούσει για αυτό τα καλύτερα λόγια είτε επειδή είσαι σε αυτό. Θα με ενδιέφερε να μάθω για ποιον λόγο το έβαλες τελευταίο. Περισσότερο για συζήτηση μέσα από την οποία θα ωφεληθεί και ο θεματοθέτης. Πάντως ξαναλέω ότι συμφωνώ με την σειρά που έβαλες τις σχολές.

Είμαι δευτεροετής στο ΤΕΙ Κρητης στο τμήμα Πληροφορικής, το έβαλα για τον λόγο που εχω ακούσει πολλα από φίλους και γνωστούς που φοιτούσαν εκεί,  καθώς και εγώ ήθελα να μπω, την  είχα βάλει σαν πρώτη επιλογή. Πάντως κατάλαβα πως το παιδί θέλει Πανεπιστήμιο, οπότε έβαλα όλα τα Πανεπιστήμια στην αρχή και τελευταίο το ΠΑΔΑ γιατί μόλις αρχίζει ως ΑΕΙ . Δεν είναι ίδια η πείρα που έχει το ΠΑΔΑ με το ΕΚΠΑ πχ

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τα εσπερινά ΕΠΑΛ έχουν ίδιες βάσεις με τα πρωινά ΕΠΑΛ για τα ΑΕΙ; Και ποιες οι βάσεις για τα ΤΕΙ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...