Jesus00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό με την μεταπώληση προιόντων, συγκεκριμένα βρίσκω προιόντα σε φθηνές τιμές και τα πουλάω σε μεγαλύτερες για κέρδος, να συμπληρώσω πως το κάνω σε προιόντα τα οποία εξαντλούνται απο τις εταιρείες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα βρει κάποιος στην αγορά σε retail price. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις, επιτρέπεται αυτό που κάνω? Είμαι νόμιμος? Κάποιος που να ξέρει απο αυτά θα εκτιμούσα να μου δώσει μια απάντηση..
rg550 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Αν το κάνεις συστηματικά και κατ' εξακολούθηση (κοινώς είναι επάγγελμα ), και ΔΕΝ κόβεις αποδείξεις, τότε εισαι παράνομος. Και για να κόβεις αποδείξεις πρέπει να προηγηθεί εφορία, έναρξη εργασιών κτλ.
Jesus00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, rg550 είπε Αν το κάνεις συστηματικά και κατ' εξακολούθηση (κοινώς είναι επάγγελμα ), και ΔΕΝ κόβεις αποδείξεις, τότε εισαι παράνομος. Και για να κόβεις αποδείξεις πρέπει να προηγηθεί εφορία, έναρξη εργασιών κτλ. Όταν λέμε συστηματικά; Πως μπορεί να κριθεί αυτό; Γιατί και ένας seller στο insomnia μπορεί να βγάζει κάποια χρήματα πουλώντας αντικείμενα, και να έχει πολλές πωλήσεις, δεν σημαίνει οτι είναι και παράνομος, έτσι;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Jesus00 είπε Όταν λέμε συστηματικά; Πως μπορεί να κριθεί αυτό; Γιατί και ένας seller στο insomnia μπορεί να βγάζει κάποια χρήματα πουλώντας αντικείμενα, και να έχει πολλές πωλήσεις, δεν σημαίνει οτι είναι και παράνομος, έτσι; Δεν μπορει να κριθεί και μπορείς να το κάνεις στο διηνεκές, αλλα μπορεί και αύριο να σε πιάσουν Ολο το εμπόριο σε αυτο που λες στηρίζεται, παίρνεις κάτι σε τιμη α και το πουλάς α+ Σαφώς λοιπον αυτο που κάνεις ειναι παράνομο
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Jesus00 είπε Καλησπέρα παιδιά, ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό με την μεταπώληση προιόντων, συγκεκριμένα βρίσκω προιόντα σε φθηνές τιμές και τα πουλάω σε μεγαλύτερες για κέρδος, να συμπληρώσω πως το κάνω σε προιόντα τα οποία εξαντλούνται απο τις εταιρείες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα βρει κάποιος στην αγορά σε retail price. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις, επιτρέπεται αυτό που κάνω? Είμαι νόμιμος? Κάποιος που να ξέρει απο αυτά θα εκτιμούσα να μου δώσει μια απάντηση.. Αν το κανεις αυτο συνεχεια και για παρα πολλα προιοντα και σε ποσοτητα και σε αριθμο,τοτε αποκτας την ειδικοτητα του εμπορου. Ουτως ή αλλως πως αλλιως θα δικαιολογησεις στην εφορια τα παραπανω χρηματα που παιρνεις απο το πουθενα,τι θα τους πεις οτι κερδιζεις συνεχεια το ΚΙΝΟ?
Jesus00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Δεν μπορει να κριθεί και μπορείς να το κάνεις στο διηνεκές, αλλα μπορεί και αύριο να σε πιάσουν Ολο το εμπόριο σε αυτο που λες στηρίζεται, παίρνεις κάτι σε τιμη α και το πουλάς α+ Σαφώς λοιπον αυτο που κάνεις ειναι παράνομο Αυτό ισχύει παντού και για όλους? Δηλαδή είτε στο insomnia γίνεται είτε στο ebay είτε σε facebook page, παραμένει παράνομο εφόσον δεν κόβονται αποδείξεις?
l337 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Jesus00 είπε Αυτό ισχύει παντού και για όλους? Δηλαδή είτε στο insomnia γίνεται είτε στο ebay είτε σε facebook page, παραμένει παράνομο εφόσον δεν κόβονται αποδείξεις? Φυσικά και είναι παράνομο.
Jesus00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αν το κανεις αυτο συνεχεια και για παρα πολλα προιοντα και σε ποσοτητα και σε αριθμο,τοτε αποκτας την ειδικοτητα του εμπορου. Ουτως ή αλλως πως αλλιως θα δικαιολογησεις στην εφορια τα παραπανω χρηματα που παιρνεις απο το πουθενα,τι θα τους πεις οτι κερδιζεις συνεχεια το ΚΙΝΟ? money laundering xd
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Jesus00 είπε Αυτό ισχύει παντού και για όλους? Δηλαδή είτε στο insomnia γίνεται είτε στο ebay είτε σε facebook page, παραμένει παράνομο εφόσον δεν κόβονται αποδείξεις? Σαφως και ισχύει για όλους
Jesus00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Καθίστε ρε παιδιά , πχ εγώ εχω ενα instagram με πολλούς followers επειδή βγάζω ωραίες φώτο , και ανεβάζω προσφορές επειδή με πληρώνουν άλλοι ή ανεβάζω προιόντα με ποσοστό κλπ κλπ, όσοι ξέρουν θα καταλάβουν πως αν έχεις πολλούς followers ε όλα αυτά σου δίνουν χρήματα, συνεχίζω να μην έχω δικαιολογία και να είμαι παράνομος?
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Jesus00 είπε Καθίστε ρε παιδιά , πχ εγώ εχω ενα instagram με πολλούς followers επειδή βγάζω ωραίες φώτο , και ανεβάζω προσφορές επειδή με πληρώνουν άλλοι ή ανεβάζω προιόντα με ποσοστό κλπ κλπ, όσοι ξέρουν θα καταλάβουν πως αν έχεις πολλούς followers ε όλα αυτά σου δίνουν χρήματα, συνεχίζω να μην έχω δικαιολογία και να είμαι παράνομος? Το θεμα ειναι να μπορεις να δικαιολογεις τα χρηματα που βγαζεις στην εφορια.
l337 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Jesus00 είπε Καθίστε ρε παιδιά , πχ εγώ εχω ενα instagram με πολλούς followers επειδή βγάζω ωραίες φώτο , και ανεβάζω προσφορές επειδή με πληρώνουν άλλοι ή ανεβάζω προιόντα με ποσοστό κλπ κλπ, όσοι ξέρουν θα καταλάβουν πως αν έχεις πολλούς followers ε όλα αυτά σου δίνουν χρήματα, συνεχίζω να μην έχω δικαιολογία και να είμαι παράνομος? Κάθε φυσικό η νομικό πρόσωπο που ασκεί δραστηριότητα και αποβλέπει στην απόκτηση εισοδήματος από εμπορική δραστηριότητα θεωρείται επιτηδευματίας και έχει όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τον ΚΒΣ. Επίσης ο ΚΒΣ ορίζει ρητά ποιος δεν θεωρείται επιτηδευματίας. Εφόσον λοιπόν δεν πουλάς περιστασιακά αλλά συστηματικά τότε θεωρείσαι επιτηδευματίας και έπρεπε να έχεις κάνει έναρξη. Δες κι εδώ τι συμβαίνει. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από l337 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Jesus00 είπε Καθίστε ρε παιδιά , πχ εγώ εχω ενα instagram με πολλούς followers επειδή βγάζω ωραίες φώτο , και ανεβάζω προσφορές επειδή με πληρώνουν άλλοι ή ανεβάζω προιόντα με ποσοστό κλπ κλπ, όσοι ξέρουν θα καταλάβουν πως αν έχεις πολλούς followers ε όλα αυτά σου δίνουν χρήματα, συνεχίζω να μην έχω δικαιολογία και να είμαι παράνομος? Ετσι ελεγαν κάποτε και αυτοι που νοίκιαζαν στην airbnb, σιγα σιγα ενας ενας θα περάσετε απο το ταμειο 1
Jesus00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν μπορει να κριθεί και μπορείς να το κάνεις στο διηνεκές, αλλα μπορεί και αύριο να σε πιάσουν Ολο το εμπόριο σε αυτο που λες στηρίζεται, παίρνεις κάτι σε τιμη α και το πουλάς α+ Σαφώς λοιπον αυτο που κάνεις ειναι παράνομο Δηλαδη αν το έπαιρνα στην τιμή α και το πούλαγα ως μεταχειρισμένο σε τιμή α δεν είναι πάλι εμπόριο; Εγώ πιστεύω οτί υπάρχει ένα παραθυράκι εκεί έξω ακόμα, και αυτό με το aibnb ισχύει που λες
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Jesus00 είπε Δηλαδη αν το έπαιρνα στην τιμή α και το πούλαγα ως μεταχειρισμένο σε τιμή α δεν είναι πάλι εμπόριο; Εγώ πιστεύω οτί υπάρχει ένα παραθυράκι εκεί έξω ακόμα, και αυτό με το aibnb ισχύει που λες Εμπόριο ειναι μην πιάνεσαι απο μια λεξη, το σύνηθες σου ανέφερα, πολλα μαγαζιά ξεσκαρτάρουν και στο α- η μεταπώληση ειναι εμπόριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα