manolis940 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 20/6/2025 στις 6:30 ΜΜ, mike15 είπε α καλα.θα εχουμε και τετοια να ασχολουμαστε.αντε αλλη μια συσκευη που πρεπει να παρουμε πτυχιο😂... Αυτά παθαίνεις άμα δεν βάζεις Ajax
mike15 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:14 πμ να ρωτησω κατι..στην περιπτωση που καποιος παει στο ρολοι μου και κατεβασει διακοπτη για να αχρηστευσει την καμερα το βραδυ,υπαρχει καποιος μηχανισμος να με ειδοποιει στο κινητο οτι επεσε το ρευμα? καποιο ειδους κιτ? η΄αυτο το καλυπτει ο συναγερμος με την σειρηνα να χτυπαει?
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ 7 ώρες πριν, mike15 είπε να ρωτησω κατι..στην περιπτωση που καποιος παει στο ρολοι μου και κατεβασει διακοπτη για να αχρηστευσει την καμερα το βραδυ,υπαρχει καποιος μηχανισμος να με ειδοποιει στο κινητο οτι επεσε το ρευμα? καποιο ειδους κιτ? η΄αυτο το καλυπτει ο συναγερμος με την σειρηνα να χτυπαει? Σίγουρα θα έβαζα ένα ups να την κρατάει ανοικτή έτσι ώστε να μπορείς να το αποφύγεις αυτό. Οι συναγερμοί έχουν μπαταρία που κρατάει έως και 16 ώρες. Αν κάποιος αποφασίσει να μπει σε σπίτι με κάμερες ή συναγερμό πολλές φορές η πρώτη κίνηση που κάνει είναι να κόψει internet και ρεύμα. Όσον αφορά τώρα την ειδοποίηση το HikConnect σου στέλνει ειδοποίηση αν μιλάμε για κάμερες Hikvision. Καλό είναι να του αλλάξεις τον ήχο όμως γιατί δεν θα το αντιληφθείς καν και φυσικά να βγάλεις όποιο περιορισμό υπάρχει απ' το ΛΣ του κινητού σου όσον αφορά το barckground activity και τις ειδοποιήσεις. Στον AX pro δεν ξέρω τι κάνει. Θέλω να πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να σου στείλει notification ότι κόπηκε η παροχή του ρεύματος όπως το κάνει και ο Ajax. 1
gorge18 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 πμ 31 λεπτά πριν, manolis940 είπε Στον AX pro δεν ξέρω τι κάνει. Έρχεται ειδοποίηση κανονικα και στον AX PRO και για ρευμα και για την καρτα μεσα. Βασικα για ολα. Οταν τον αφοπλίζεις μετα καθετε και σου αναβαίνει τι εχει συμβει (τα εχεις ηδη λαβει και στο κινιτο) και αν το εχεις και στα Ελληνικα να μιλάει. Εχει ενα υφακι που ειναι για πολλα σκαμπίλια. 🤣 1 1
xakou Δημοσ. Τετάρτη στις 12:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:25 πμ Καλησπέρα σε όλους, Ajax και PlanetSim έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει; Εννοώ όταν υπάρχει alarm να καλέσει η PlanetSim μέσω του Ajax στον χρήστη που είναι δηλωμένος...
WuYingRen Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 πμ (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2025 στις 1:41 ΜΜ, manolis940 είπε Θα πρότεινα να παίξεις με κάποιο κουδούνι. Μπαίνει συχνά κόσμος στο σπίτι της μητέρας σου; Ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση. Οχι, αλλά νομίζω θα ήθελα κάτι πιο διακριτικό και όχι κάτι που θα ειναι έξω από το διαμέρισμα. Δεν την απορρίπτω τη πρότασή σου. Θα την επεξεργαστώ/συζητήσω αλλά θα ήθελα να ξέρω και για κάμερα. Από την άλλη σπέφτομαι, επειδή έχει κάμερα το κουδούνι, θα έχω πρόβλημα στη πολυκατοικία για θέματα ιδιωτικότητας... Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:13 πμ από WuYingRen
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, xakou είπε Καλησπέρα σε όλους, Ajax και PlanetSim έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει; Εννοώ όταν υπάρχει alarm να καλέσει η PlanetSim μέσω του Ajax στον χρήστη που είναι δηλωμένος... Έχεις ενεργοποιήσει ότι χρειάζεσαι από εδώ; Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:49 πμ από manolis940
xakou Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 πμ 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Έχεις ενεργοποιήσει ότι χρειάζεσαι από εδώ; με κάρτα Cosmote δουλεύει... Με Planetsim όχι.
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:52 πμ 41 λεπτά πριν, WuYingRen είπε Ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση. Οχι, αλλά νομίζω θα ήθελα κάτι πιο διακριτικό και όχι κάτι που θα ειναι έξω από το διαμέρισμα. Δεν την απορρίπτω τη πρότασή σου. Θα την επεξεργαστώ/συζητήσω αλλά θα ήθελα να ξέρω και για κάμερα. Από την άλλη σπέφτομαι, επειδή έχει κάμερα το κουδούνι, θα έχω πρόβλημα στη πολυκατοικία για θέματα ιδιωτικότητας... Δεν χρειάζεται οι κάμερες να είναι διακριτικές. Είναι μέσο αποτροπής. Τώρα αν το διαμέρισμα βγαίνει σε διάδρομο πολυκατοικίας και δεν θες να έχεις πρόβλημα με τους γείτονες .... εκεί αλλάζει το πράγμα. Αν και η Hikvision έχει αρκετά εργαλεία για να κάνει face detection και να τα κατηγοροιοποιεί δεν έχω φτιάξει ποτέ κάποιο τέτοιο σενάριο που να σε ειδοποιεί σε μη γνωστά πρόσωπα και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει. Έχεις ενεργοποιήσει αυτά τα 3 ; 1
WuYingRen Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ Σε ευχαριστώ, θα τη ψάξω και τη Hikvision.👍
hieroglyphics Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα .. κάποιος εγκαταστάτης hikvision αθήνα ? Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από hieroglyphics
Luciddream Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Τυχερός σήμερα, μετά από ενάμιση χρόνο που τον έχω τον συναγερμό (Ajax) αποφάσισε να ξεκολλήσει το keypad από την είσοδο (που το έχω σαν backup) και χτύπαγε ο συναγερμός. Τυχερός λέω γιατί δεν χτύπησε ούτε όταν έλειπα ούτε το βράδυ να ξυπνήσει όλη την γειτονιά Για να σταματήσει ήθελε να το ξαναβάλω στην θέση του και μετά να επικοινωνήσω με τον εγκαταστάτατη για να το κάνει disable remotely μέχρι να έρθει να το φτιάξει (υποθέτω μπορούσα να το κάνω και εγώ κάπως με ψάξιμο μέσα στην εφαρμογή). Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Luciddream
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα