Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναμεσα στα 2 hubs της hikvision ax pro απο οτι βλεπω μια απο τις ουσιαστικές διάφορες είναι οτι το ακριβότερο μοντέλο(ds-pwa96) υποστηρίζει 4g ενώ το άλλο(ds-pwa64) 2g και η διαφορά στην τιμή είναι κοντά στα 120€.

ποια ήταν γνώμη σας για τα 4g και τα 2g.τι να προτιμήσω?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 4/2/2025 στις 11:02 ΠΜ, mindreader είπε

Κατα την εγκατασταση μαγνητικων παγιδων, τι συνηθιζεται;

Βαζουν μονο στα εξωφυλλα αλουμινιου, τις εξωπορτες, ή επιπροσθετα και στα 'τζαμια';

Ιδανικά θα χρειαστείς και στα δύο.

Για πιό οικονομικά επιλέγεις να βάλεις σε αυτά που έχεις κλειστά πιο συχνά.

1 ώρα πριν, chocorellos είπε

αναμεσα στα 2 hubs της hikvision ax pro απο οτι βλεπω μια απο τις ουσιαστικές διάφορες είναι οτι το ακριβότερο μοντέλο(ds-pwa96) υποστηρίζει 4g ενώ το άλλο(ds-pwa64) 2g και η διαφορά στην τιμή είναι κοντά στα 120€.

ποια ήταν γνώμη σας για τα 4g και τα 2g.τι να προτιμήσω?

Αν θες απαραίτητα ενημέρωση μέσω internet επέλεξε τον 4g, αν σου αρκεί η ενημέρωση με κλήση σου κάνει και ο 2g.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα δει παλιότερα αναφορά για Trikdis σε Paradox. Επειδή δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να προσφέρει, να εκθέσω το πρόβλημα και τον περαιτέρω προβληματισμό που αντιμετωπίζω. Μέχρι πριν μερικά χρόνια υπήρχε κουμπωμένο το ip150 σε SP6000 και ip100 σε SP5500. Μετά από αναβάθμιση η Paradox ουσιαστικά κατάργησε το 2ο κι άφησε το 1ο με συνδρομή πλέον. Τrikdis θα μπορούσε να αναλάβει αυτό το ρόλο που είχαν παλιότερα τα ip της Paradox και τι ακριβώς θα μπορούσε να προσφέρει; Υπάρχει κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι είναι απαιτούμενο, όπως κάποια σύνδεση DYN DNS κλπ; 

Δημοσ.

η πόρτα εισόδου μου έχει αυτήν την εσοχη και αναρωτιόμουν πως θα μπορούσα να τοποθετήσω την μαγνητική επαφή της hikvision για να είναι λειτουργική και να μην έχει πρόβλημα 

20250212_194312.jpg.e69008d5c48406c3c27f9f26fe26bc8c.jpg

Δημοσ.
Στις 10/2/2025 στις 10:35 ΜΜ, gousias είπε

Είχα δει παλιότερα αναφορά για Trikdis σε Paradox. Επειδή δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να προσφέρει, να εκθέσω το πρόβλημα και τον περαιτέρω προβληματισμό που αντιμετωπίζω. Μέχρι πριν μερικά χρόνια υπήρχε κουμπωμένο το ip150 σε SP6000 και ip100 σε SP5500. Μετά από αναβάθμιση η Paradox ουσιαστικά κατάργησε το 2ο κι άφησε το 1ο με συνδρομή πλέον. Τrikdis θα μπορούσε να αναλάβει αυτό το ρόλο που είχαν παλιότερα τα ip της Paradox και τι ακριβώς θα μπορούσε να προσφέρει; Υπάρχει κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι είναι απαιτούμενο, όπως κάποια σύνδεση DYN DNS κλπ; 

Δυσκολεύομαι να καταλάβω από το site τους τι θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για την περίπτωση που ανέφερα παραπάνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gousias είπε

Δυσκολεύομαι να καταλάβω από το site τους τι θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για την περίπτωση που ανέφερα παραπάνω.

Προγραμματισμό του πίνακα με το trikdis δεν μπορείς να κάνεις όπως μπορείς με το ip180 πλέον. Γενικά είναι σχεδόν plug n play και δεν χρειάζεται dyndns 

Στις 13/2/2025 στις 6:45 ΜΜ, FoZzZ είπε

αναμεσα σε ασυρματο Risco και Ajax τι θα διαλεγατε?

AJAX ή Hikvision

Στις 12/2/2025 στις 7:46 ΜΜ, chocorellos είπε

η πόρτα εισόδου μου έχει αυτήν την εσοχη και αναρωτιόμουν πως θα μπορούσα να τοποθετήσω την μαγνητική επαφή της hikvision για να είναι λειτουργική και να μην έχει πρόβλημα 

20250212_194312.jpg.e69008d5c48406c3c27f9f26fe26bc8c.jpg

Θα μπορούσες να βάλεις ένα μικρό κομμάτι ξύλο σαν βάση για να έρθει πρόσωπο με την πόρτα. Στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά η εσοχή που έχει η πόρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες προγραμματισμό, τι δεν επιτρέπει το trikdis;

Πάντως έχοντας μέχρι κάποια στιγμή τα 2 διαφορετικά Paradox (SP6000 & SP5500) με τα ip150 & 100 αντίστοιχα κουμπωμένα επάνω τους, όλα λειτουργούσαν (έστω όπως λειτουργούσαν με τα προβλήματα τους), κι επειδή είχαν και μία σύνδεση μαζί στο κέντρο λήψης σημάτων, μπορούσαν να δίνουν λεπτομερέστερη εικόνα όταν προέκυπτε συναγερμός για τη ζώνη που άνοιγε.

Από τη στιγμή που η Paradox ακύρωσε το ip100 αφού υποχρέωσε σε στροφή προς insite gold app, χάθηκαν όλα τα προηγούμενα και ουσιαστικά το μικρότερο SP5500 δεν δίνει εικόνα απομακρυσμένα.

Αν υπάρχει κάποια πρόταση, έστω και με pm τι μπορεί να γίνει ώστε να έχει ξανά επικοινωνία και ουσιαστικά να μπορεί να γίνεται απομακρυσμένα έλεγχος/όπλιση κλπ. Ανέφερα το trikdis χωρίς να γνωρίζω περισσότερα, απλώς επειδή κάπου εδώ είχε πέσει ως πρόταση, αλλά επειδή κι ο τεχνικός που του ανέφερα για trikdis λέει ότι δεν ξέρει, τουλάχιστον να μπορώ να του πω τι ακριβώς να βάλει για να τελειώνει αυτή η κατάσταση που δεν βοηθά καθόλου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει πάρει κάποιος την σειρήνα eris plus της sigma?

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με θυροηλεοραση και καταγραφικό με κάμερες. Αν είναι εκτός θέματος ας μεταφερθεί. 

Έχω στην άκρη ένα καταγραφικό hikvision και έχω στο μυαλό να πάρω δύο hikvision ip κάμερες ή απλές.  Θέλω να βάλω μια θυροτηλεοραση και αυτο της hikvision που δεν έχω βρει ακόμη πιο κιτ θα πάρω. Θα είναι μόνο για ένα σπίτι.

Αν έχετε κάποια πρόταση για θυροτηλεοραση hikvision θα με βοηθούσατε.Δεν θέλω να είναι μέσω Wifi και για αυτό έχω τραβήξει ένα utp μέχρι την είσοδο ώστε να συνδεθεί η θυροτηλεοραση. Επίσης θέλω να μου πείτε αν υπάρχει δυνατότητα τουλάχιστον την μια κάμερα του καταγραφικου να μπορώ να την βλέπω και αυτή από την οθόνη της θυροτηλεορασης. 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
Στις 19/2/2025 στις 12:08 ΜΜ, ss42ss είπε

Θα μπορούσες να βάλεις ένα μικρό κομμάτι ξύλο σαν βάση για να έρθει πρόσωπο με την πόρτα. Στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά η εσοχή που έχει η πόρτα.

Η λύση βρέθηκε, ευχαριστώ. 

πήρα εξωτερική σειρήνα hikvision. 

τι καλωδιο χρειάζεται για τροφοδοσία με το ρεύμα κατευθείαν και επίσης τι πατέντα θα μπορούσα να κάνω για να αναβοσβήνουν τα led της συνεχώς για να φαίνεται ότι είναι σε λειτουργία?

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πριν λίγες ημέρες έγινε αναβάθμιση στον hikvision ax pro και πήρα την έκδοση 1.3.0. Από τότε δεν μπορώ να αλλάξω καμία παράμετρο σε καμία συσκευή (PIR, CONTACT) διότι δίνει σφάλμα διακομιστή. Επίσης εμφανίζει εξαγωγή της κάρτα SIM (την βλέπει κανονικά, όμως έχουν σταματήσει να έρχονται τα sms). 

Από ότι διάβασα, είναι γεμάτο bugs το συγκεκριμένο firmware και θα το διορθώσουν. Κανένας άλλος με τα συγκεκριμένα προβλήματα;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, livadaki είπε

Καλησπέρα, 

Πριν λίγες ημέρες έγινε αναβάθμιση στον hikvision ax pro και πήρα την έκδοση 1.3.0. Από τότε δεν μπορώ να αλλάξω καμία παράμετρο σε καμία συσκευή (PIR, CONTACT) διότι δίνει σφάλμα διακομιστή. Επίσης εμφανίζει εξαγωγή της κάρτα SIM (την βλέπει κανονικά, όμως έχουν σταματήσει να έρχονται τα sms). 

Από ότι διάβασα, είναι γεμάτο bugs το συγκεκριμένο firmware και θα το διορθώσουν. Κανένας άλλος με τα συγκεκριμένα προβλήματα;

επειδή μόλις εγκατέστησα τον hikvision πες μας λίγο τι καρτα σιμ χρησιμοποιείς. 

Δημοσ.
14 hours ago, livadaki said:

Καλησπέρα, 

και εμένα έχει θεματάκια. Μου έκανε αλλαγές σε settings που είχα περάσει. Επίσης απο τότε μου ανάβει το λαμπάκι για τα faults χωρίς να έχω. Δεν ξέρω τι παίζει και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Θέλω να του κάνω κάνα restart μπας και ή να περιμένω πάλι κάνα update. 

PS: η εφαρμογή κάνει update τις τελευταίες μέρες οπότε ελπίζω να φτιάξει

Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω αλλαγή σε παγίδα μόνο στο keyboard που την πήρε κανονικά (μου είχε χάσει τον φωτισμό και το simple arm mode with tag).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...