livadaki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, chocorellos είπε επειδή μόλις εγκατέστησα τον hikvision πες μας λίγο τι καρτα σιμ χρησιμοποιείς. Μία extra sim για τον αριθμό μου Cosmote 7 ώρες πριν, slaughter είπε και εμένα έχει θεματάκια. Μου έκανε αλλαγές σε settings που είχα περάσει. Επίσης απο τότε μου ανάβει το λαμπάκι για τα faults χωρίς να έχω. Δεν ξέρω τι παίζει και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Θέλω να του κάνω κάνα restart μπας και ή να περιμένω πάλι κάνα update. PS: η εφαρμογή κάνει update τις τελευταίες μέρες οπότε ελπίζω να φτιάξει Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω αλλαγή σε παγίδα μόνο στο keyboard που την πήρε κανονικά (μου είχε χάσει τον φωτισμό και το simple arm mode with tag). Αν μπορέσεις δοκίμασε να κάνεις μια οποιαδήποτε αλλαγή σε ένα PIR ή μια επαφή και πες μου
chocorellos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, livadaki είπε Μία extra sim για τον αριθμό μου Cosmote Επειδή μάλλον κάπου σε χάνω. Έχεις βγάλει μία δεύτερη κάρτα με τον ίδιο αριθμό με αυτόν που έχεις οπότε χρησιμοποιεί τα λεπτά και τα μηνύματα από το πακέτο σου, σωστά? Αλλά άμα είναι ο ίδιος αριθμός με τον δικό σου εσένα πώς σε ειδοποιεί? καλεί στον εαυτό του?
livadaki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, chocorellos είπε Επειδή μάλλον κάπου σε χάνω. Έχεις βγάλει μία δεύτερη κάρτα με τον ίδιο αριθμό με αυτόν που έχεις οπότε χρησιμοποιεί τα λεπτά και τα μηνύματα από το πακέτο σου, σωστά? Αλλά άμα είναι ο ίδιος αριθμός με τον δικό σου εσένα πώς σε ειδοποιεί? καλεί στον εαυτό του? Η κάρτα είναι μόνο data. Δεν μπορεί να κάνει κλήσεις. Είναι για την περίπτωση που χάσω ethernet και wifi
chocorellos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, livadaki είπε Η κάρτα είναι μόνο data. Δεν μπορεί να κάνει κλήσεις. Είναι για την περίπτωση που χάσω ethernet και wifi Άρα στην ουσία θα σε ειδοποιήσει μόνο στην εφαρμογή και θα καταναλώσει από τα δεδομένα που έχεις στην κανονική σου κάρτα που έχεις και στο κινητό, σωστα? Σε περίπτωση που θέλουμε σιμ για να κανει και κλήσεις υπάρχει καμία οικονομική πρόταση? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από chocorellos
livadaki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 56 λεπτά πριν, chocorellos είπε Άρα στην ουσία θα σε ειδοποιήσει μόνο στην εφαρμογή και θα καταναλώσει από τα δεδομένα που έχεις στην κανονική σου κάρτα που έχεις και στο κινητό, σωστα? Στέλνει και sms ο συναγερμός αν τον ρυθμίσεις. Σωστά στο 2ο 56 λεπτά πριν, chocorellos είπε Σε περίπτωση που θέλουμε σιμ για να κανει και κλείσεις υπάρχει καμία οικονομική πρόταση? Δεν γνωρίζω
slaughter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου On 21/02/2025 at 17:20, livadaki said: Αν μπορέσεις δοκίμασε να κάνεις μια οποιαδήποτε αλλαγή σε ένα PIR ή μια επαφή και πες μου Μπορώ να κάνω αλλαγές. Έκανα σε μαγνητική και σε PIR αλλα κάποιες φορές εξαφανίζεται το κουμπί για το edit. Πρέπει να κλείσεις την εφαρμογή κ να την ανοίξεις πάλι κ παίζει. Εμένα κάνει το άλλο τώρα. Μόλις ανοίξεις μια επαφή (π.χ. Πόρτα) μου ανάβει το φως του fault στο control panel αλλά στην εφαρμογή όταν τσεκάρω τα faults δεν έχει κανένα. Μετά στο disarm μου λέει κάτι κουλά ότι η πόρτα που άνοιξα είχε alarm ενώ ήταν disarmed τότε ☹️. Ελπίζω να τα φτιάξουν
chocorellos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω. πήρα πρόσφατα συναγερμό hikvision και εγκατέστησα Μαγνητική Επαφή. το θέμα είναι οτι όταν ανοίγει η πόρτα ενώ είναι οπλισμενο κάνει αντίστροφη μέτρηση και στο τέλος δεν χτυπάει η σειρήνα. μου βγάζει κάτι μηνύματα •άμεσος συναγερμος •επαναφορά στιγμιαίου συναγερμού και •συναγερμός με καθυστερηση •επαναφορά συναγερμου με καθυστερηση. Τι ακριβώς είναι αυτά? τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να ενεργοποιειται η σειρήνα μετα την αντίστροφη μέτρηση και εάν δν αφοπλιστει το σύστημα?
agnostos13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει τη σειρήνα να χτυπάει;
chocorellos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει τη σειρήνα να χτυπάει; όχι εντάξει το βρήκα μάλλον, είχα στην Μαγνητική Επαφή τον σιωπηλό συναγερμό επίσης άσχετο με το πρόβλημα αλλά έχει ελληνική γλώσσα στην "ομιλια" της η κεντρική μονάδα? (οκ το βρήκα και αυτο) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από chocorellos
pavloa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει το ixion ip/g. Έχω βάλει την iot Sim. Το θέμα είναι ότι μέσα στο σπίτι δεν έχω πολύ καλό σήμα, οπότε το ixion ip/g αλλάζει συνέχεια πάροχο. Αγόρασα αυτή την κεραια που έχει μεγαλύτερο καλώδιο ώστε να βάλω την κεραία σε άλλο σημείο, είδα μια μικρή βελτίωση αλλά και πάλι αλλάζει παροχο. https://www.acdcshop.gr/antennagsmf1...m-p-12597.html Να μετακινήσω το gsm λίγο δύσκολο γιατί εκεί που έχω βάλει τον συναγερμό δεν μπορώ να τραβήξω καλώδιο. Εχετε να προτείνετε κάποια καλή κεραία μπας και ανέβει το σήμα? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από pavloa
slaughter Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 22 hours ago, chocorellos said: παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω. πήρα πρόσφατα συναγερμό hikvision και εγκατέστησα Μαγνητική Επαφή. το θέμα είναι οτι όταν ανοίγει η πόρτα ενώ είναι οπλισμενο κάνει αντίστροφη μέτρηση και στο τέλος δεν χτυπάει η σειρήνα. μου βγάζει κάτι μηνύματα •άμεσος συναγερμος •επαναφορά στιγμιαίου συναγερμού και •συναγερμός με καθυστερηση •επαναφορά συναγερμου με καθυστερηση. Τι ακριβώς είναι αυτά? τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να ενεργοποιειται η σειρήνα μετα την αντίστροφη μέτρηση και εάν δν αφοπλιστει το σύστημα? τι έκδοση firmware έχεις τώρα?
chocorellos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, slaughter είπε τι έκδοση firmware έχεις τώρα? 1.2.9 build 240621 αλλά το βρήκα το πρόβλημα. εχει συνδέσεις κανένας led flasher σε εξωτερική σειρήνα??
slaughter Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, chocorellos said: 1.2.9 build 240621 πρόσεχε η επόμενη έκδοσή 1.3 έχει θέματα. Μην την περάσεις ακόμα.
chocorellos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, slaughter είπε πρόσεχε η επόμενη έκδοσή 1.3 έχει θέματα. Μην την περάσεις ακόμα. δεν κάνει αυτόματα ενημερώσεις? τι θέματα έχει βγάλει? (edit: πάντως έχω ήδη παρατηρήσει ακόμα και σε αυτήν την έκδοση μερικές φορές δεν μου έρχεται ειδοποίηση από τον συναγερμό) Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από chocorellos
slaughter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 16 hours ago, chocorellos said: δεν κάνει αυτόματα ενημερώσεις? τι θέματα έχει βγάλει? (edit: πάντως έχω ήδη παρατηρήσει ακόμα και σε αυτήν την έκδοση μερικές φορές δεν μου έρχεται ειδοποίηση από τον συναγερμό) Στον δικό μου έχει ένα μόνιμο fault χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Σε άλλους έχει πρόβλημα με την GSM Sim , σε άλλους δεν λαμβάνει τις αλλαγές που κάνεις σε παγίδες. Με την προηγούμενη δεν είχα κανένα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα