Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, slaughter είπε

Στον δικό μου έχει ένα μόνιμο fault χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Σε άλλους έχει πρόβλημα με την GSM Sim , σε άλλους δεν λαμβάνει τις αλλαγές που κάνεις σε παγίδες. Με την προηγούμενη δεν είχα κανένα θέμα.

τι σιμ χρησιμοποιείς εσύ?

για δεδομένα μονο ή και για μνμ/κλήσεις?

εγώ θέλω το 2ο κατα βάση αλλά δεν ξέρω ποια εταιρεία είναι η πιο συμφέρουσα 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 minutes ago, chocorellos said:

τι σιμ χρησιμοποιείς εσύ?

για δεδομένα μονο ή και για μνμ/κλήσεις?

εγώ θέλω το 2ο κατα βάση αλλά δεν ξέρω ποια εταιρεία είναι η πιο συμφέρουσα 

iotsim έχω που κάνει και τα 2 και είναι απο 15 ευρώ το χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, slaughter είπε

iotsim έχω που κάνει και τα 2 και είναι απο 15 ευρώ το χρόνο.

Μπηκα τωρα να ενημερωθω στο σαιτ τους αλλα το 1ο πακετο με τα 15/χρονο είναι μονο για χρήση δεδομένων. το επόμενο πακέτο με τα 25 έχει και την δυνατότητα κλήσεων/μηνυμάτων. 

Δημοσ.
Just now, chocorellos said:

Μπηκα τωρα να ενημερωθω στο σαιτ τους αλλα το 1ο πακετο με τα 15/χρονο είναι μονο για χρήση δεδομένων. το επόμενο πακέτο με τα 25 έχει και την δυνατότητα κλήσεων/μηνυμάτων. 

και στο απλό μπορείς να βάλεις άλλα 5 ευρώ κάρτα και να χρεώνει αυτά για sms/call αν χρειαστεί να κάνει.. 

Γενικά δεν περιμένω να χτυπάει ο συναγερμός συνέχεια για να με χρεώνει ούτε να πέφτει το σταθερό Internet και να πρέπει να χρησιμοποιεί τα data οπότε και το 15+5 είναι μια χαρά.

Προσωπικά έχω πάρει το 25 αλλά στην ανανέωση θα το σκεφτώ γιατί 8 μήνες τώρα έχω καταναλώσει 10ΜΒ / 2sms (tests) / 2 minutes (tests)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν όσων αφορά λειτουργίες του συναγερμού hikvision, έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες ότι όταν οπλίζεται ή αφοπλίζεται το σύστημα δεν μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό και ούτε έχω φωνητική ειδοποίηση επίσης όπως έκανε στην αρχή. Αν όμως ανοίξω και μπω στην εφαρμογή και μετά δοκιμάσω να το οπλισω ή αφοπλίσω έρχονται κανονικά.

Να τονίσω ότι έχω συσκευή samsung ενώ στην κοπέλα μου δεν συμβαίνει το ίδιο που έχει iphone.

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Έχετε κάποιο αξιόπιστο άνθρωπο για ρύθμιση ήδη εγκατεστημένου συναγερμού dsc neo

Να κάνει μερικά πράγματα από Θεσσαλονίκη; Στείλτε μου πμ

Ο προηγούμενος δεν μου σύνδεσε ποτέ την πυρανίχνευση και μου ζήτησε 600€ έξτρα για μια πλακέτα ακόμα ώστε να συνδεθεί..

Ένα χρόνο τώρα τον παρακαλαω να έρθει να κάνει μερικές αλλαγές αλλά με αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβανι

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, chocorellos said:

Λοιπόν όσων αφορά λειτουργίες του συναγερμού hikvision, έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες ότι όταν οπλίζεται ή αφοπλίζεται το σύστημα δεν μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό και ούτε έχω φωνητική ειδοποίηση επίσης όπως έκανε στην αρχή. Αν όμως ανοίξω και μπω στην εφαρμογή και μετά δοκιμάσω να το οπλισω ή αφοπλίσω έρχονται κανονικά.

Να τονίσω ότι έχω συσκευή samsung ενώ στην κοπέλα μου δεν συμβαίνει το ίδιο που έχει iphone.

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον το ίδιο πρόβλημα?

λογικά είναι θέμα του κινητού σου που δεν επιτρέπει στην εφαρμογή να τρέχει στο background ή δεν επιτρέπει τα Push notifications. Για την φωνητική θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις μέσα από τα settings του hub.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, slaughter είπε

λογικά είναι θέμα του κινητού σου που δεν επιτρέπει στην εφαρμογή να τρέχει στο background ή δεν επιτρέπει τα Push notifications. Για την φωνητική θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις μέσα από τα settings του hub.

έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και δουλεύει κανονικά απο χθες.

είδομεν γιατί και στην αρχή λειτουργούσε σωστα και μετα σταμάτησε 

Δημοσ.
Στις 26/2/2025 στις 3:53 ΜΜ, chocorellos είπε

έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και δουλεύει κανονικά απο χθες.

είδομεν γιατί και στην αρχή λειτουργούσε σωστα και μετα σταμάτησε 

Κατι τετοια κουλα τα κανει το hik connect στα android...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω αγοράσει ένα σύστημα Ajax (με το hub, siren, door protects κτλ). Έχω ρολά στα παράθυρα και όχι συρόμενα πατζούρια. Τι μπορώ να εγκαταστήσω επάνω στο ρολό? (σε Ajax φυσικά). Πάλι door protect? Με απασχολεί γιατί το καλοκαίρι ίσως μερικές φορές να είναι κατεβασμένα μόνο τα ρολά όταν λείπω. 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

τα αδέρφια μου έχουν ένα εξοχικό το οποίο το έχουν σπάσει τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μέσα στο σπίτι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερης αξίας όμως οι ζημιές στις μπαλκονόπορτες και παράθυρα που έχουν γίνει στην πορεία αρχίζουν να τσούζουν. Μετά το τελευταίο περιστατικό (που είχαμε μια μπαλκονόπορτα και ντουλάπες - συρτάρια σπασμένα) έχουν αρχίσει να κουβεντιάζουν για συναγερμό.

Το σπίτι είναι ένα δίπατο, με δύο εισόδους και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. 

Πάνω όροφος, κύρια είσοδος, τρείς μπαλκονόπορτες, έξι παράθυρα, με πατάρι (υπνοδωμάτιο, ενιαίος χώρος και τουαλετα +πατάρι).

Ισόγειο, κύρια είσοδος, έξι παράθυρα, δύο φωταγωγοί (υπνοδωμάτιο, ενιαίος χώρος και τουαλετα).

Ξεχωριστό φουρνόσπιτο και δωμάτιο με καυστήρα και δεξαμενή πετρελαίου. 

Προαιρετικά και σε αυτούς τους χώρους προστασία.

Τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει, υπάρχει κάλυψη με δυνατό σήμα απο όλες τις εταιρίες κινητής.

Πιο κοντινός γείτονας στα 100 μέτρα.

Αν και είμαι fan των ενσύρματων συστημάτων, είμαι πρόθυμος να ακούσω προτάσεις και για ασύρματα συστήματα.

Ιδιαίτερη σημασία, αξιοπιστία, τηελεχειρισμός, δυνατή σειρήνα (μπορεί και δύο) με φωτεινή ένδειξη και τουλάχιστον ένα ρελέ τηλεχειριζόμενο για να ανάβουν φώτα στην αυλή.

Ακούω ιδέες και κόστος στο περίπου.

Δημοσ.

Κοίτα προς ajax /hikvison με ενσύρματη καλωδίωση για τις επαφές στα ανοίγματα. Θα έλεγα να βάλεις και εξωτερικά ραντάρ για να τους πιάνει πριν μπουν μέσα. Κόστος από 800€ θα έλεγα και όσο πάει.

Νομίζω πως το βλέπεις λίγο λάθος για τον συναγερμό και την χρησιμότητα του. Αυτό που κάνει είναι να περιορίζει τον χρόνο που θα μείνει κάποιος μέσα, και να αποτρέπει τους ευκαιριακους. Πρέπει να μπουν κάγκελα στα παράθυρα και σίγουρα μια πόρτα που δεν ανοίγει με λοστο. 

Ο γείτονας στα 100μ στην καλύτερη να φωναξει την αστυνομία, η ζημιά όμως θα έχει γίνει ήδη όπως έχεις καταλάβει ήδη. Στο λέω γιατί τα έχω πέρασει και εγώ με σπασμένα παράθυρα. Καλή τύχη 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, navigatoras είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

τα αδέρφια μου έχουν ένα εξοχικό το οποίο το έχουν σπάσει τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μέσα στο σπίτι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερης αξίας όμως οι ζημιές στις μπαλκονόπορτες και παράθυρα που έχουν γίνει στην πορεία αρχίζουν να τσούζουν. Μετά το τελευταίο περιστατικό (που είχαμε μια μπαλκονόπορτα και ντουλάπες - συρτάρια σπασμένα) έχουν αρχίσει να κουβεντιάζουν για συναγερμό.

Το σπίτι είναι ένα δίπατο, με δύο εισόδους και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. 

Πάνω όροφος, κύρια είσοδος, τρείς μπαλκονόπορτες, έξι παράθυρα, με πατάρι (υπνοδωμάτιο, ενιαίος χώρος και τουαλετα +πατάρι).

Ισόγειο, κύρια είσοδος, έξι παράθυρα, δύο φωταγωγοί (υπνοδωμάτιο, ενιαίος χώρος και τουαλετα).

Ξεχωριστό φουρνόσπιτο και δωμάτιο με καυστήρα και δεξαμενή πετρελαίου. 

Προαιρετικά και σε αυτούς τους χώρους προστασία.

Τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει, υπάρχει κάλυψη με δυνατό σήμα απο όλες τις εταιρίες κινητής.

Πιο κοντινός γείτονας στα 100 μέτρα.

Αν και είμαι fan των ενσύρματων συστημάτων, είμαι πρόθυμος να ακούσω προτάσεις και για ασύρματα συστήματα.

Ιδιαίτερη σημασία, αξιοπιστία, τηελεχειρισμός, δυνατή σειρήνα (μπορεί και δύο) με φωτεινή ένδειξη και τουλάχιστον ένα ρελέ τηλεχειριζόμενο για να ανάβουν φώτα στην αυλή.

Ακούω ιδέες και κόστος στο περίπου.

Απλά και σύντομα. ΟΤΙ και να βάλεις, όσα λεφτά και να χαλάσεις, εφόσον το σπίτι ειναι απομονωμένο, οι κλέφτες έχουν την δυνατότητα να έχουν ΟΣΟ χρόνο θέλουν και να κάνουν όσο θόρυβο θέλουν. Οπότε για αρχή πρέπει να αποδεχθείς ότι θα σε κλέβουν για πάντα. Αφου το αποδεχθείς και καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά, πάμε στις λύσεις.

• Εφόσον το σπίτι δεν έχει κάτι αξίας αλλά είναι αξίας τα κουφώματα, γιατί κλειδώνεις? Για να στα καταστρέφουν? Άφηνε τα ξεκλείδωτα. Απλούστατο. Αν θα μπει καποιος στο οικόπεδο, δεν θα μπει για βόλτα. Θα μπεί να κλέψει. Ε άσε την πόρτα ξεκλείδωτη. Πολλές φορές είναι πιο ακριβή η πόρτα παρά το περιεχόμενο. 
  • Νιώθεις από τεχνολογία κ σου κόβει λίγο ? Αν ναι, ασχολήσου και βάλε μόνος σου Ajax συναγερμό. Μια χαρά δουλειά θα κάνει κ μια χαρά αξιόπιστος είναι. Ο στόχος είναι να σε ειδοποιεί στο κινητό. Ξεκινάς απο 250€ και ανάλογα με τι θα προσθέσεις, ξεπερνάς εύκολα τα 1500€ μιας κ δεν ειναι κ τρομερά φθηνά τα περιφερειακά του. 
  • Internet έχεις?! Αν όχι θα πάρεις μονάδα με 4G. Εγω προσωπικά είμαι οπαδός, του Router με 4G/5G. Δεν γίνεται να μην έχει στην περιοχή καμία εταιρεία σήμερα 4/5G.
  • Τέλος θα βάλεις κάμερες να μπορείς να βλέπεις απομακρυσμένα.  Αν νιώθεις απο τεχνολογία κ σου κόβει λίγο θα βάλεις μόνος σου HikVision με απομακρυσμένο καταγραφικό σε σκληρό δίσκο κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τα παραπάνω κοστίζουν χιλιάδες και πάλι θα σε κλέβουν. Σκέψου πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις κ τι πραγματικά θες κ σου προτείνουμε κ άλλες λύσεις μελλοντικά.

Εγω προσωπικά όπως έχω γράψει ξανά, αν κάποιος δεν έχει λεφτά, υπάρχουν βασικές κ απόλυτα αξιόπιστες λύσεις με ελάχιστους συμβιβασμούς. πχ για εμένα είναι Top για την τιμή του ο OV-300 της Chuango με 70€.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, sphinxgr said:

Απλά και σύντομα. ΟΤΙ και να βάλεις, όσα λεφτά και να χαλάσεις, εφόσον το σπίτι ειναι απομονωμένο, οι κλέφτες έχουν την δυνατότητα να έχουν ΟΣΟ χρόνο θέλουν και να κάνουν όσο θόρυβο θέλουν. Οπότε για αρχή πρέπει να αποδεχθείς ότι θα σε κλέβουν για πάντα. Αφου το αποδεχθείς και καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά, πάμε στις λύσεις.

• Εφόσον το σπίτι δεν έχει κάτι αξίας αλλά είναι αξίας τα κουφώματα, γιατί κλειδώνεις? Για να στα καταστρέφουν? Άφηνε τα ξεκλείδωτα. Απλούστατο. Αν θα μπει καποιος στο οικόπεδο, δεν θα μπει για βόλτα. Θα μπεί να κλέψει. Ε άσε την πόρτα ξεκλείδωτη. Πολλές φορές είναι πιο ακριβή η πόρτα παρά το περιεχόμενο. 
  • Νιώθεις από τεχνολογία κ σου κόβει λίγο ? Αν ναι, ασχολήσου και βάλε μόνος σου Ajax συναγερμό. Μια χαρά δουλειά θα κάνει κ μια χαρά αξιόπιστος είναι. Ο στόχος είναι να σε ειδοποιεί στο κινητό. Ξεκινάς απο 250€ και ανάλογα με τι θα προσθέσεις, ξεπερνάς εύκολα τα 1500€ μιας κ δεν ειναι κ τρομερά φθηνά τα περιφερειακά του. 
  • Internet έχεις?! Αν όχι θα πάρεις μονάδα με 4G. Εγω προσωπικά είμαι οπαδός, του Router με 4G/5G. Δεν γίνεται να μην έχει στην περιοχή καμία εταιρεία σήμερα 4/5G.
  • Τέλος θα βάλεις κάμερες να μπορείς να βλέπεις απομακρυσμένα.  Αν νιώθεις απο τεχνολογία κ σου κόβει λίγο θα βάλεις μόνος σου HikVision με απομακρυσμένο καταγραφικό σε σκληρό δίσκο κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τα παραπάνω κοστίζουν χιλιάδες και πάλι θα σε κλέβουν. Σκέψου πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις κ τι πραγματικά θες κ σου προτείνουμε κ άλλες λύσεις μελλοντικά.

Εγω προσωπικά όπως έχω γράψει ξανά, αν κάποιος δεν έχει λεφτά, υπάρχουν βασικές κ απόλυτα αξιόπιστες λύσεις με ελάχιστους συμβιβασμούς. πχ για εμένα είναι Top για την τιμή του ο OV-300 της Chuango με 70€.

Με λίγα λόγια, η πρόταση σου είναι να πάω να ξεκλειδώσω την πόρτα και να την αφήσω έτσι;

Να βάλουμε και μια πινακίδα που να λέει ότι δεν έχει μέσα πράγματα αξίας ή είναι υπερβολή;

Ο σκοπός δεν είναι να το κάνουμε Fort Knox αλλά να δυσκολέψουμε την ζωή όποιου πάει να μπει μέσα, να τον αγχώσουμε και αν είναι δυνατόν να τον αποτρέψουμε. Ακόμα και αν μπεί να είναι αγχωμένος και να ξέρει ότι πλέον υπάρχουν επαγγελματικοί κίνδυνοι.

Και βέβαια, πάντα υπάρχει περίπτωση (ειδικά τα καλοκαίρια) να είναι και κανείς μέσα ή να αφήσεις και δέκα τενεκέδες λάδι και μετά να τους κλαίς.

Κάμερες μην τις βάλουμε στην συζήτηση, κάλυψη 4G, 5G υπάρχει από όλα τα δίκτυα, το ανέφερα στο πόστ μου.

Ας μείνουμε αυστηρά στο τεχνικό θέμα.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, navigatoras είπε

Με λίγα λόγια, η πρόταση σου είναι να πάω να ξεκλειδώσω την πόρτα και να την αφήσω έτσι;

Να βάλουμε και μια πινακίδα που να λέει ότι δεν έχει μέσα πράγματα αξίας ή είναι υπερβολή;

Ο σκοπός δεν είναι να το κάνουμε Fort Knox αλλά να δυσκολέψουμε την ζωή όποιου πάει να μπει μέσα, να τον αγχώσουμε και αν είναι δυνατόν να τον αποτρέψουμε. Ακόμα και αν μπεί να είναι αγχωμένος και να ξέρει ότι πλέον υπάρχουν επαγγελματικοί κίνδυνοι.

Και βέβαια, πάντα υπάρχει περίπτωση (ειδικά τα καλοκαίρια) να είναι και κανείς μέσα ή να αφήσεις και δέκα τενεκέδες λάδι και μετά να τους κλαίς.

Κάμερες μην τις βάλουμε στην συζήτηση, κάλυψη 4G, 5G υπάρχει από όλα τα δίκτυα, το ανέφερα στο πόστ μου.

Ας μείνουμε αυστηρά στο τεχνικό θέμα.

Ευχαριστώ

Πάμε ξανά.

Αν θα μπει κάποιος μέσα στο οικόπεδο σου, για ποιο λόγο θα μπει?

Απάντησε μου.

---

Επίσης σου έγραψα τόσα κ έμεινες στο ότι σου είπα να αφήνεις την πόρτα ξεκλείδωτη για να μην στην σπάσουν!!!

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...