ss42ss Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 12 λεπτά πριν, Luciddream είπε Χμμ, βασικά έδωσα δικαιώματα στον εγκαταστάτη για 1 ώρα για να το φτιάξει οπότε μάλλον έχω. Θα τον ρωτήσω όταν θα έρθει να μου φτιάξει το keypad γιατί αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο μέσα στην νύχτα θα πρέπει να έχω backup plan κάπως να κλείνει τελείως. Ίσως μόνο αν ρίχνω την ασφάλεια από τον πίνακα Αν έχεις την διαχείρηση μπορείς να απενεργοποιήσεις προσωρινά το πληκτρολόγιο, για να έπεσε, δεν είναι βιδωμένο στον τοίχο όπως πρέπει, και την ασφάλεια να ρίξεις το σύστημα συνεχίζει να δουλεύει για περίπου άλλες 12-15 ώρες οπότε δεν θα αλλάξει κάτι.
mike15 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στις 23/6/2025 στις 8:25 ΠΜ, manolis940 είπε Όσον αφορά τώρα την ειδοποίηση το HikConnect σου στέλνει ειδοποίηση αν μιλάμε για κάμερες Hikvision αυτο εχει να κανει με τον συναγερμο φανταζομαι.εαν δεν βαλω συναγερμο απλα μια καμερα και καταγραφικο,μπορω να εχω ειδοποιησεις στο κινητο μεσω συνδεσης με το καταγραφικο? πως ακριβως δουλευει αυτο? θα μπορουσα να συνδεσω μια σειρηνα χωρις συναγερμο με το ups και καθε φορα που κοβεται το ρευμα να χτυπαει να με ειδοποιει?
Luciddream Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 10 hours ago, ss42ss said: Αν έχεις την διαχείρηση μπορείς να απενεργοποιήσεις προσωρινά το πληκτρολόγιο, για να έπεσε, δεν είναι βιδωμένο στον τοίχο όπως πρέπει, και την ασφάλεια να ρίξεις το σύστημα συνεχίζει να δουλεύει για περίπου άλλες 12-15 ώρες οπότε δεν θα αλλάξει κάτι. Ναι μπήκα και τα κοίταξα λίγο και φαίνεται ότι οι περισσότερες συσκευές έχουν τρόπο να απενεργοποιούνται είτε τελείως είτε το καπάκι τους, οπότε αν ξαναγίνει θα μπω να το κλείσω εγώ. Γενικά δεν το έχω πειράξει το σύστημα πολύ γιατί με βολεύει όπως είναι στημένο από την εταιρεία. Αλλά έχει πολλές ρυθμίσεις ο Ajax ανάλογα με τα γούστα 😛
gorge18 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 ώρες πριν, mike15 είπε καθε φορα που κοβεται το ρευμα να χτυπαει να με ειδοποιει? Στον AX που εχω εγω της hikvision τουλάχιστον οταν κόβετε/ έρχεται σου ερχετε ειδοποίηση κανονικά. Βαασικα για τα παντα σου ερχετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα