ss42ss Δημοσ. Σάββατο στις 10:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:37 μμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kostakiss είπε εχω εναν συναγερμο sigma, εχω αλλαξει μονος μπαταρια 2 φορες στον πινακα. πρεπει να τον εχω 3-4 χρονια και μου βγαζει στο πληκτρολογιο να επικοινωνησω με τεχνικο και πιθανολογω οτι ειναι ισως για καποια συντηρηση(?). στην εφαρμογη δεν βγαζει καποιο σφαλμα και φαινεται να λειτουργει κανονικα. τι πιστευετε μπορει να ειναι? Ναι είναι για την συντήρηση του συστήματος, έχει περάσει ο χρόνος που είχε ρυθμιστεί. Για τους πιο παλιούς, ‘Εχει ασχοληθεί κάποιος με 4140XMPT2? βγάζει όλες τις ζώνες Check (από 10 έως 72) και ας μην είναι όλες προγραμματισμένες, είχε μια γραμμή βραχυκύκλωμα (Fault 97) την απομόνωσα αλλά δεν επανέρχεται, τάση στο polling loop μετράω 7.2VDC είναι σωστό αυτό ή έπρεπε να έχει παραπάνω; Επεξ/σία Σάββατο στις 10:38 μμ από ss42ss
kostakiss Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 μμ 30 minutes ago, ss42ss said: Ναι είναι για την συντήρηση του συστήματος, έχει περάσει ο χρόνος που είχε ρυθμιστεί. Για τους πιο παλιούς, ‘Εχει ασχοληθεί κάποιος με 4140XMPT2? βγάζει όλες τις ζώνες Check (από 10 έως 72) και ας μην είναι όλες προγραμματισμένες, είχε μια γραμμή βραχυκύκλωμα (Fault 97) την απομόνωσα αλλά δεν επανέρχεται, τάση στο polling loop μετράω 7.2VDC είναι σωστό αυτό ή έπρεπε να έχει παραπάνω; Πόσο επείγον είναι? Μπορεί να έχει απορυθμιστει κάτι? Ρωτάω γτ δεν είχα στο παρελθόν συναγερμό και σκέφτηκα ότι είναι πολύ στάνταρ αυτό που κάνει ένας συναγερμός
ss42ss Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ 13 ώρες πριν, kostakiss είπε Πόσο επείγον είναι? Μπορεί να έχει απορυθμιστει κάτι? Ρωτάω γτ δεν είχα στο παρελθόν συναγερμό και σκέφτηκα ότι είναι πολύ στάνταρ αυτό που κάνει ένας συναγερμός Αν έχεις αλλάξει τις μπαταρίες(κεντρική μονάδα + εξωτερική σειρήνα ) δεν έχει να φοβάσαι τίποτα εφόσον δεν έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο στην λειτουργία του συναγερμού
kostakiss Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ 15 minutes ago, ss42ss said: Αν έχεις αλλάξει τις μπαταρίες(κεντρική μονάδα + εξωτερική σειρήνα ) δεν έχει να φοβάσαι τίποτα εφόσον δεν έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο στην λειτουργία του συναγερμού Για έξω σε μου έχει βγαλει κάποια ειδοποίηση. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει μπαταρία κ να μην έρθει ειδοποίηση σε σύγχρονο συναγερμό?
ss42ss Δημοσ. Κυριακή στις 06:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:45 μμ 5 ώρες πριν, kostakiss είπε Για έξω σε μου έχει βγαλει κάποια ειδοποίηση. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει μπαταρία κ να μην έρθει ειδοποίηση σε σύγχρονο συναγερμό? Εξαρτάται πως είναι προγραμματισμένος ο συναγερμος και ποια σειρήνα έχεις, στο 99% των περιπτώσεων δεν σε ενημερώνει για την εξωτερική σειρήνα. Γενικά προτείνεται η αντικατάσταση των συσσωρευτών κάθε δύο χρόνια το αργότερο.
Petros Electron Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ Στις 12/7/2025 στις 12:38 ΜΜ, gousias είπε Εκτός του Bosch, υπάρχουν κι άλλα; Ναι βγάζει και η SATEL. Satel SLIM-DUAL-LUNA-PET (PIR+WM) Ψαχνεις κατι σε συγκεκριμενη μαρκα?. Το bosch που σου έγραψα ειναι αξιόπιστο. Το εχω 12 χρονια ποτε μα ποτε δεν εχει δωσει ψευδη συναγερμό. 1
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ (επεξεργασμένο) αυτο το doorbell το εχει κανεις? ειναι πιο οικονομικο απο αυτο που ποσταρε ενα μελος λιγες σελιδες πριν,δεν ξερω τι διαφορες εχει. https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/aisthithres/koudouni-portas-ezviz-smart-hp4-me-esoteriki-othoni--mauro/1895446?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax_GENERIC_Heroes-Sidekicks&gad_source=1&gad_campaignid=21041864117&gbraid=0AAAAADynTRbjTmqtUpJ2Gk0pbl6G38J2a η' αυτο https://www.istorm.gr/products/aqara-smart-video-doorbell-g4?srsltid=AfmBOoqTAyZaHDXYUID8M_U-1-yo3LbyumCNQx4Cnj7ztbvkqib1QGPP Επεξ/σία Τρίτη στις 05:54 μμ από mike15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα