Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geogz13 είπε

ναι μπορώ κανονικά, έχω huawei  κινητό όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή χτυπάει!ναι μου βγάζει μήνυμα push notificatio έχεις καμιά ιδέα?

Εδώ είναι το πρόβλημα λοιπόν.  Google play Services αρχικά έχεις το κινητό; 

Έχει ανοικτό το Do not disturb(Μην ενοχλείται) συνέχεια ; 

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, manolis940 είπε

όχι δεν εχω google play services, όχι δεν το εχω ανοιχτα το μην ενοχλείται πριν κανα μήνα δουλευε κανονικά

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, geogz13 είπε

όχι δεν εχω google play services, όχι δεν το εχω ανοιχτα το μην ενοχλείται πριν κανα μήνα δουλευε κανονικά

Χωρίς Google Play services δεν λειτουργούν τα push notifications στον Ajax. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το Firebase Cloud Messaging ή παλαιότερα Google Cloud Messaging για τα push notifications. 

Έχω ακούσει ότι με την εγκατάσταση του MicroG μπορεί να φτιάξουν τέτοια προβλήματα. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Στο παρακάτω video δείχνει τον τρόπο. Βέβαια βάζει μέσα και το Aurora και άλλα, εσύ μπορείς να κάνεις μόνο τα απαραίτητα. 

Απ' ότι καταλαβαίνω την εφαρμογή του Ajax την έβαλες σαν APK μιας και δεν βλέπω να υπάρχει στο Appgallery 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Χωρίς Google Play services δεν λειτουργούν τα push notifications στον Ajax. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το Firebase Cloud Messaging ή παλαιότερα Google Cloud Messaging για τα push notifications. 

Έχω ακούσει ότι με την εγκατάσταση του MicroG μπορεί να φτιάξουν τέτοια προβλήματα. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Στο παρακάτω video δείχνει τον τρόπο. Βέβαια βάζει μέσα και το Aurora και άλλα, εσύ μπορείς να κάνεις μόνο τα απαραίτητα. 

Απ' ότι καταλαβαίνω την εφαρμογή του Ajax την έβαλες σαν APK μιας και δεν βλέπω να υπάρχει στο Appgallery 

ευχαριστώ πολυ φίλε μου θα το δοκιμάσω! από το playstore την κατέβασα huawei p30 pro εχω!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, geogz13 είπε

ευχαριστώ πολυ φίλε μου θα το δοκιμάσω! από το playstore την κατέβασα huawei p30 pro εχω!

Άρα έχεις Google Services. Εκτός και με root έχεις αφαιρέσει κάτι. 

Τσέκαρε στις ρυθμίσεις λογικά θα πηγαίνει κάπως έτσι Ήχοι και ειδοποιήσεις -> Ειδοποιήσεις -> Εφαρμογές -> Push Notifications και θα βρεις εκεί την εφαρμογή του Ajax και θα τις ενεργοποιήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, manolis940 είπε

google play services εννοεις google εχει παντως Your Huawei P30 likely already has Google services and the Google Play Store pre-installed, as it was one of the last devices to be certified for Google services before the US ban on Huawei devices.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...