Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και μπαίνω με χαρά στο Insomnia και λέω εδώ είμαστε θα οργανώσουμε ληστεία αλλά ξενερα βραδιάτικα...  

Δημοσ.

Παιδια να δωσω κι εγω μια απαντηση διοτι τυχγανει σχετικος του χωρου...καταρχας ποιος σας ειπε οτι περνουν 1000ρικο?500 ευρω και ειναι ωρομίσθιοι εκτος απο καποιες εξαιρέσεις με νησια κλπ η δεν ξερω τι εταιριες..εγω παντως εργαζομαι στη μεγαλυτερη και αυτο γνωριζω...οσο για τα λεφτα ειναι ασφαλισμενα αυτα που καταστρεφονται μετριούνται απο καταμετρηση και πανε αντικατασταση στην τρ.ελλαδος. υπαλληλος δεν απολυεται για κανενα λογο ετσι απλα χεζεται και φευγει μονος του.στην καλυτερη αν δεν εισαι υποπτος περνας κανα 3ημερο στην αστυνομια...αυτα...και σορρυ για το μακρυ κειμενο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία απορία μπορεί κάποιος να μου λύσει;;

Δεν μπορούν να βάλουν χρώμα στα ΑΤΜ ώστε να απελευθερώνεται  κατά την ανατίναξη που έγινε της μόδας τελευταία ώστε να σταματήσει αυτή η μάστιγα,ή τους βολεύει για κάποιους δικούς τους λόγους να γίνονται αυτές οι ληστείες;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μία απορία μπορεί κάποιος να μου λύσει;;

Δεν μπορούν να βάλουν χρώμα στα ΑΤΜ ώστε να απελευθερώνεται  κατά την ανατίναξη που έγινε της μόδας τελευταία ώστε να σταματήσει αυτή η μάστιγα,ή τους βολεύει για κάποιους δικούς τους λόγους να γίνονται αυτές οι ληστείες;;;;;

Hard-Fi - Cash Machine [Official Video]

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, le vent nous porterAAAA είπε

Για δες το γιατί δε μου βγάζει βιντεάκι. Απλά ανοίγει το youtube στη σελίδα που έχω αποθηκευμένη στο μπρόσγουερ με τα παιδικά που βλέπει όλη μέρα η εγγονούλα💓

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, opera said:

Ποσοτική χαλάρωση ,σου λέει τίποτε;

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς, αλλά αν δεν κάνω λάθος στην περίπτωση της καταστροφής τους από τη χρωμοπαγίδα, η τράπεζα τα καταστρέφει εντελώς και μετά τα αντικαθιστά, δεν τυπώνει «νέα» με την έννοια πως δεν έχουμε δημιουργία νέου (=επιπλέον) χρήματος. Θεωρητικά θα μιλούσαμε για ζημιά, χαλάρωση, ή οτιδήποτε άλλο αν τα χαρτονομίσματα δεν καταστρεφόντουσαν και κυκλοφορούσαν κανονικά στην αγορά. 

Εντελώς πρόχειρο και απλοϊκό παράδειγμα, κάποιος πιο σχετικός ίσως μπορέσει να το εξηγήσει καλύτερα: έστω πως στην αγορά κυκλοφορούν συνολικά 1000 χαρτονομίσματα των 10 ευρώ, στην κυκλοφορία έχουμε δηλαδή σύνολο 10.000 ευρώ. Σε μια ληστεία βάφονται 100 από αυτά. Αν η τράπεζα δεν τα αντικαταστήσει, θα έχουμε σύνολο στην κυκλοφορία 9.900 ευρώ. Ζημιά για την τράπεζα. Αν η τράπεζα δεν καταστρέψει τα βαμμένα και απλά κυκλοφορήσει 100 νέα, θα έχουμε σύνολο στην κυκλοφορία 10.100 ευρώ. Ακούγεται καλό, αλλά οικονομικά αυτό είναι πρόβλημα. Οπότε η τράπεζα πρώτα καταστρέφει τα βαμμένα και μετά τα αντικαθιστά με άλλα 100, με το σύνολο των χρημάτων που κυκλοφορεί στην αγορά να παραμένει στα 10.000 ευρώ. 

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
9 ώρες πριν, txcellas είπε

Το να καταστραφεί νόμισμα δεν είναι παράνομο; 

Για όλους εμάς έτσι είναι από όσο γνωρίζω.

Αλλά σε περίπτωση ληστείας μάλλον γίνεται εξαίρεση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, opera είπε

Για όλους εμάς έτσι είναι από όσο γνωρίζω.

Αλλά σε περίπτωση ληστείας μάλλον γίνεται εξαίρεση.

Υπαρχει νομικη εξαιρεση για την καταστροφη αυτη.

Στην ουσια ειναι καταστροφη δημοσιας περιουσιας και για αυτο τιμωρειτε.

Το νομισμα ειναι ιδιοκτησια της Τραπεζας (ευρωπαικης κεντρικης τραπεζας για το Ευρω).

Στην Ελλαδα ειναι αρμοδια η Τραπεζα της Ελλαδας.

Αυτη κανει την διαδικασια καταστροφης και εκτυπωσης καινουργιων..

Οι αλλες τραπεζες απλα τα στελνουν εκει οπως μπορεις να πας και εσυ σαν ιδιωτης γιατι πχ επλυνες ενα 50αρικο και χαλασε...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, k_w_t είπε

Υπαρχει νομικη εξαιρεση για την καταστροφη αυτη.

Αλίμονο που δε θα υπήρχε εξαίρεση,

οι ληστείες των τραπεζών και των χρηματαποστολών είναι για το σύστημα όπως όταν κάποιον τον τσιμπάει ένα κουνούπι λίγος εκνευρισμός και φαγούρα και μετά περνάει,μερικές φορές το κουνούπι τη γλυτώνει χοτασμένο άλλες φορές γίνεται images?q=tbn:ANd9GcSOqrNmjLhbyKwPYGG9S45

Δημοσ.

Βασικά εγώ κόλλησα πιο πάνω, από που προκύπτει ότι η ΕΚΤ είναι ιδιωτικός οργανισμός και μάλιστα διοικείται απόκλειστικα από  εβραϊκού θρησκεύματος ανθρώπους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/7/2018 στις 10:25 ΜΜ, TopicStrarter είπε

Οι τράπεζες παίρνουν αέρα πατέρα fiat currency απο την Κεντρική τράπεζα, στην περίπτωση μας την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα πού ειναι ένας ιδιωτικός οργανισμός (γκούχου γκούχου εβραίοι γκούχου γκούχου) 

Τα χρήματα έχουν αξία και σημασία να ειναι ακέραια τουλάχιστον κατα το 60% για τις μικροζωούλες μας. 

Οι τράπεζες απλά ζητάνε να εκτυπώσουν καινούργιο χρήμα σε καινούργιο χαρτί και τους το στέλνει η ΚΕΠ κατευθείαν τζάμπα μετά το δανείζουν σε κάποιο κορόιδο και του κλειδώνουν την ζωή στο να δουλεύει έτσι ώστε να τους τα δώσει πίσω διπλά και τρίδιπλα (δεν μιλάω σε χαρτιά ή αλλιώς "χρήματα" χέστηκαν ειναι το τυράκι της παγίδας τους τα δίνουν πίσω διπλά και τρίδιπλα μέσα απο ιδρώτα και πραγματικό έργο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους, κάτι σαν σκλάβοι δηλαδή χωρίς να το ξέρουν) . 

Welcome to the desert of the real. 

Ο βλάκας και ο πανιβαλακας γκουχου γκουχου. Η εκτ είναι η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Από που και ως που είναι ιδιωτική; Και από που και ως που διοικείται από Εβραίους; Μήπως οι Εβραίοι φταίνε και για την υπερθέρμανση του πλανήτη; Ποσό βλάκα;;;; Γκουχου γκουχου 

Επεξ/σία από nitsa21
Δημοσ.

Φυσικά και είναι ιδιωτική τράπεζα η ΕΚΤ, οπως είναι και η ΤτΕ και ολες οι τράπεζες, ειδικά αυτές που κόβουν χρήμα. 

Περα απο την Κίνα και νομίζω την Ρωσσία (όπου το ομοσπονδιακό κράτος κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών) δεν νομίζω να υπάρχει άλλο "αναπτυγμένο" κράτος που να κόβει τπ δικό του χρήμα, ιδιώτες κόβουν το χρήμα και το δανείζουν στα κράτη με τόκο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...