maestri Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, Κάνω μια έρευνα για αγορά Smartphone με ποιοτική κάμερα, όσο το δυνατό ανθεκτικό και με όχι πολύ μεγάλο μέγεθος. Μέχρι τώρα έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω: Sony XZ1, Google Pixel XL, LG G6, Honor 9 και κλίνω προς το XZ1. Pixel και honor μου φαίνονται λίγο πιο ευαίσθητα σαν κατασκευές. Γνώμες ή κάποια άλλη συσκεή? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 euros 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): camera, chrome, youtube 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: κάτω από 6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες: absolutely 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;: Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; both works 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; both
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Χωρίς καμία συζήτηση παίρνεις το XZ1 από όλα αυτά.
darkrider93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Εφοσον θες πολυ καλη καμερα εγω θα ελεγα pixel ξεκαθαρα
maestri Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Για το Pixel έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο ανθεκτικό, ενώ το G6 μου φαίνεται πιο παλιό συγκριτικά με το XZ1. Τα έχετε δουλέψει αυτά που προτείνετε?
darkrider93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, maestri είπε Για το Pixel έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο ανθεκτικό, ενώ το G6 μου φαίνεται πιο παλιό συγκριτικά με το XZ1. Τα έχετε δουλέψει αυτά που προτείνετε? Εγώ το pixel το έχω δει άπο φίλο και η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή, στο θέμα ανθεκτικότητας δεν ξέρω αλλά νομίζω με θήκη και γυαλί στην οθόνη δε θα έχεις θέμα, αυτό εξαρτάται βέβαια άπο τη χρήση
madnifestah Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/12451073/Nokia-8-Dual-64GB.html https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-nokia-8 my two sents. είναι ip54 μόνο (τυχαία επαφή με νερό. πχ βροχή, κανένα ποτήρι κλπ) και λίγο μεγάλο για της ίντσες του κάποιοι το λένε και άσχημο (εμένα μου αρέσει) αλλά... είναι από τα ποιο γερά, αν όχι το ποιο γερό κινητό του 2017 ( δεν σπάει δεν χαλάει που λέει και ο ΖΕΡ ) έχει stock android οπότε παίρνει αναβαθμίσεις κάθε μήνα έχει πολύ καλή οθόνη με gorilla glass 5 αλλά και ήχο πάει "σφαίρα" στα πάντα (antudu 207.000 και κάτι ψιλά) πολύ καλή κάμερα (όταν βγήκε και έκανε 600 ευρώ, όχι η κάμερα του ήταν μέτρια.. για 330 είναι πάρα πολύ καλή) ιδικά με google cam
maestri Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Εδώ λέει ότι το G6 αντέχει στο ξύλο και σου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μπάνιο στην θάλασσα https://www.lg.com/us/mobile-phones/g6/quality και απότι φαίνεται η κάμερα του είναι τίμια https://www.dpreview.com/reviews/lg-g6-camera-review/9. Μπλέξιμο. To honor 9 το βγάζω, οπότε μένουν τα υπόλοιπα 3. Thank you madnifestah. Λανθασμένα μάλλον είχα την άποψη για άσχημη κάμερα στο Nokia 8, κατα τα άλλα έχει πολύ καλά specs. Έχεις hands on με το 8?
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 22 ώρες πριν, maestri είπε Καλησπέρα, Κάνω μια έρευνα για αγορά Smartphone με ποιοτική κάμερα, όσο το δυνατό ανθεκτικό και με όχι πολύ μεγάλο μέγεθος. Μέχρι τώρα έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω: Sony XZ1, Google Pixel XL, LG G6, Honor 9 και κλίνω προς το XZ1. Pixel και honor μου φαίνονται λίγο πιο ευαίσθητα σαν κατασκευές. Γνώμες ή κάποια άλλη συσκεή? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 euros 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): camera, chrome, youtube 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: κάτω από 6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες: absolutely 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;: Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; both works 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; both Το Google pixel xl σαν κάμερα. Αλλά σαν ένα ολοκληρωμένο κινητό το Lg g6. 1
SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Το ποσο ανθεκτικο μπορει να ειναι ενα κινητο χωρις θηκη χωραει πολυ κουβεντα! Με την σωστη θηκη ολα ανθεκτικα ειναι. Ψηφιζω και εγω G6
maestri Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 πολύ g6 βλέπω.πως παει με τα updates?εχει πάρει android 8? υπαρχει καποιος με xz1 η nokia 8 να γραψει μια αποψη;
vargas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Στα 400 υπάρχει κ το mi 6 που είναι πολύ δυνατή κ τίμια πρόταση με πολύ καλή κάμερα
paragontikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, maestri είπε πολύ g6 βλέπω.πως παει με τα updates?εχει πάρει android 8? υπαρχει καποιος με xz1 η nokia 8 να γραψει μια αποψη; εχει παρει ναι, γενικα ειναι πολυ τιμιο κινητο μετα μπορεις να δεις και το htc u ultra που ειναι και πιο φθηνο (260) με καλη καμερα, gorilla glas5 και ip67, φοραει επισης τον 821 οπως και τα g6,pixel xl ενω τα νοκια 8 και σονυ xz1 εχουν τον 835 που οσο ναναι ειναι καλυτερος.. προσωπικα δε θα επαιρνα το xz1 λογω εμφανισης και επισης το interface της sony δε μου αρεσει, το νοκια8 καθεται καπως περιεργα στο χερι αλλα ειναι πολυ smooth κινητο, το honor 9 το χω δουλεψει και ειναι γρηγορο με καλη καμερα αλλα προστασια δε θα ελεγα οτι εχει ιδιαιτερα καλη.. το pixel xl ισως θα εχει την καλυτερη εμπειρια χρησης, με καλη καμερα και νομιζω η google λεει updates για 3 χρονια (βγηκε οκτωβριο 16), ενα μεγαλο συν ειναι για μενα η amoled οθονη, πιστευω οτι οποιο και να παρεις δε θα χεις θεμα αν και πιο κοντα στα σημερινα design (αν σε ενδιαφερει) ειναι το g6 (18:9 αναλογια οθονης κτλ)
26ska Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Είναι πολύ τίμιο κινητό το g6, για αυτό βλέπεις να προτείνετε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα