Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, μετά από καθυστερημένη ενημέρωση από τον ΟΤΕ μου είπε ότι η γραμμή μου θα γίνει ευρυζωνική (voip) για αυτό πρέπει να έρθει τεχνικός ώστε να κάνει την μετατροπή και να ολόκληρωθει η φορητότητα προς τον οτε  περιμένω εδώ και 2 βδομάδες σχεδόν περιμένω να με πάρουν τηλεφωνώ για να κανονίσουμε ραντεβού με τεχνικό και μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού αυτό το διάστημα τους έκανα να  τρέμουν μόλις είπα καταγγελία στην εεττ είπαν θα με καλέσουν σύντομα για να κλείσουμε ένα ραντεβού το συντομότερο Στα π@παρια τους θα με γράψουν και και αυτή η καθυστέρηση για το voip... τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; ο τύπος της γραμμής μου είναι tdm

Επεξ/σία από Mikelpcpro_GR
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pier88 είπε

Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ,έχω αποφασίσει να μη δεχτώ την αλλαγή σε voip.

Το θέμα είναι ότι μπορεί να είναι υποχρεωτικό και μετά να σου πουν διάλεξε voip η νεκρή γραμμή 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mikelpcpro_GR είπε

Το θέμα είναι ότι μπορεί να είναι υποχρεωτικό και μετά να σου πουν διάλεξε voip η νεκρή γραμμή 

Δεν νομίζω ότι έχουν τέτοιο δικαίωμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Τι διαφορα εχει η voip παιδια?Κανουν την αλλαγη με χρεωση ή δωρεαν..Εγω ειμαι στη vodafone κ ουτε ξερω τι εχω..🤔🤔

Voip=τηλεφωνία μέσω ιντερνετ.Εγώ προσωπικά δεν τη θέλω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pier88 είπε

Voip=τηλεφωνία μέσω ιντερνετ.Εγώ προσωπικά δεν τη θέλω.

Ναι χαιρω πολυ..Ξερω τι σημαινουν τ αρχικα..Εκανα μια αναζητηση να δω τι παιζει σχετικα αλλα δεν εβγαλα ακρη..

Οι περισσοτεροι φοβουνται  πιστευω γιατι νομιζουν οτι τωρα ειναι ασφαλης η πλοηγηση τους κλπ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Ναι χαιρω πολυ..Ξερω τι σημαινουν τ αρχικα..Εκανα μια αναζητηση να δω τι παιζει σχετικα αλλα δεν εβγαλα ακρη..

Οι περισσοτεροι φοβουνται  πιστευω γιατι νομιζουν οτι τωρα ειναι ασφαλης η πλοηγηση τους κλπ...

Δεν είναι μόνο αυτό φίλε μου,εμένα ο πατέρας μου είναι 80 χρονών με προβλήματα υγείας λες να μπορεί να ασχοληθεί με ρούτερ και voip;θέλει αυτό που έμαθε,να σηκώνει το ακουστικό και να παίρνει τηλέφωνο.Τοσο απλά.

Δημοσ.

Αργά ή γρήγορα ΟΛΕΣ οι συνδεσεις (νεες ή απο ανανεώσεις) θα πάνε σε voip, εκτός πολύ ειδικών περιπτώσεων. Προς το παρόν μόνο οι εναλλακτικοί δεν βάζουν παντου voip. 

Για το "τρέμουν" θα το αφήσω ασχολίαστο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pier88 είπε

Δεν είναι μόνο αυτό φίλε μου,εμένα ο πατέρας μου είναι 80 χρονών με προβλήματα υγείας λες να μπορεί να ασχοληθεί με ρούτερ και voip;θέλει αυτό που έμαθε,να σηκώνει το ακουστικό και να παίρνει τηλέφωνο.Τοσο απλά.

Ναι εκανα μια γενικη παρατηρηση,δεν ηταν για σενα!Συμφωνω..Καλη η τεχνολογια αλλα να υπαρχουν κ εναλλακτικες..!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pier88 είπε

Δεν νομίζω ότι έχουν τέτοιο δικαίωμα.

Βεβαίως κι έχουν. Για οποιαδήποτε απορία, κάνε ερώτημα στην ΕΕΤΤ και θα λάβεις επίσημη κι έγκυρη απάντηση αν δεν μας πιστεύεις.

8 λεπτά πριν, pier88 είπε

Και το ίδιο θα συνεχίζει να κάνει. Τόσο απλά.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, isay είπε

Αργά ή γρήγορα ΟΛΕΣ οι συνδεσεις (νεες ή απο ανανεώσεις) θα πάνε σε voip, εκτός πολύ ειδικών περιπτώσεων. Προς το παρόν μόνο οι εναλλακτικοί δεν βάζουν παντου voip. 

Για το "τρέμουν" θα το αφήσω ασχολίαστο.

Ποιές είναι οι ειδικές περιπτωσεις;

5 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Βεβαίως κι έχουν. Για οποιαδήποτε απορία, κάνε ερώτημα στην ΕΕΤΤ και θα λάβεις επίσημη κι έγκυρη απάντηση αν δεν μας πιστεύεις.

Και το ίδιο θα συνεχίζει να κάνει. Τόσο απλά.

Κι αν έχει αποσύνδεση να αναβάλει το εγκεφαλικό η το καρδιακό γιά αργότερα φαντάζομαι,Έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το ίδιο σκεπτικό και σε TDM τηλεφωνία αν έχει βλάβη,  τα εγκεφαλικά παίρνουν αναβολή.

Και για να σε προλάβω, υπάρχουν περιοχές στην επαρχία με συχνές βλάβες και διακοπές της τηλεφωνίας. Από την άλλη φαντάζομαι κινητό δεν παίζει στο σπίτι;

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Με το ίδιο σκεπτικό και σε TDM τηλεφωνία αν έχει βλάβη,  τα εγκεφαλικά παίρνουν αναβολή.

Και για να σε προλάβω, υπάρχουν περιοχές στην επαρχία με συχνές βλάβες και διακοπές της τηλεφωνίας. Από την άλλη φαντάζομαι κινητό δεν παίζει στο σπίτι;

Σε τέτοια περιοχή ειμαι κ γνωρίζω πολύ καλά και όχι,κινητό δεν υπάρχει.Που είναι το παράξενο;

Επεξ/σία από pier88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...