idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Πώς είναι γενικά εκεί πέρα? Εύκολα/δύσκολα? Με απουσίες τι γίνεται? Από διάβασμα?
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απαιτητικά πολυ. Εργασίες φουλ. για απουσίες δνε ξερω παντως τα διπλώματα τους μετράνε καργα στον ιδιωτικό τομέα και οι καθηγητές ειναι πολυ καλά δικτυωμένοι. Έχουν δυνατό «σύλλογο αποφοίτων» και πολυ καλα ποσοστά απορρόφησης σε δουλειές. 2 δικοί μου άνθρωποι έκαναν εκει μεταπτυχιακό και δε μετάνιωσα ουτε cent Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από margaritagr 1
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Πόσο απαιτητικά δηλαδή? Πόσες εργασίες σε έκταση και συχνότητα? Μπορούμε να μάθουμε από τους δικούς?
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Αυριο θα ειμαι με τον φίλο μου και θα τον ρωτήσω , αυτος έχει καμία 4αρα χρονια που τελείωσε , η δε ξαδέρφη μου τελείωσε πανω απο 10 χρονια πριν. Η ξαδέρφη μου διάβαζε ωωωωρες , τη θυμαμαι κάποιες φορές να κλαίει απο απελπισία και να λεει να τα παρατήσει 😛 Και το παλικάρι έτρωγε πηξιμο πολυ, ζήταγε βοήθεια για τος εργασίες γοατι δεν ηταν τόσο καλα τα αγγλικά του. Όποτε για λεπτομέρειες για εργασίες και απουσίες καλύτερα να ρωτήσετε οι ίδιοι, να ξέρετε τα τωρινά δεδομένα. Παντως εγώ θα σου πω τι μου απάντησε αυτος
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 απουσιες ανα μαθημα εχει οριο, οι εργασιες ειναι πολλες γενικα τωρα δε θυμοταν να μου πει και αριθμο.. αναλογα και με το προγραμμα που διαλεγεις
prometheas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, margaritagr είπε Απαιτητικά πολυ. Εργασίες φουλ. για απουσίες δνε ξερω παντως τα διπλώματα τους μετράνε καργα στον ιδιωτικό τομέα και οι καθηγητές ειναι πολυ καλά δικτυωμένοι. Έχουν δυνατό «σύλλογο αποφοίτων» και πολυ καλα ποσοστά απορρόφησης σε δουλειές. 2 δικοί μου άνθρωποι έκαναν εκει μεταπτυχιακό και δε μετάνιωσα ουτε cent Ακριβώς αυτό. Εξαιρετικά προγράμματα αλλά απαιτητικά.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Λοιπόν, πήγα από κοντά και οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Εκεί που είναι βέβαια μόνο με μετρό πας γιατί έχει φουλ κίνηση και το παρκάρισμα χωρίς πληρωμή είναι σχεδόν αδύνατο. Με όσα άτομα μίλησα ήταν επίσης πολύ φιλικά, πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα γιατί είχα ακούσει διάφορα (ότι είναι σνομπ, υπερόπτες, κλπ). Μαθήματα έχει 2-3 απογεύματα την εβδομάδα, σπάνια Σάββατα πρωί και απουσίες επιτρέπονται 2 ανά μάθημα. Γενικά καλές εντυπώσεις.
ribo7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Και εγώ έχω ακούσει ότι έχει καλή απορρόφηση στην αγορά εργασίας γιατί νομίζω το είχε δημιουργήσει ο ΣΕΒ. Αλλά αρκετά απαιτητικό. Δε ξέρω βέβαια πόσο μετράει στο εξωτερικό αλλά για Ελλάδα μάλλον θα κάνεις απόσβεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα