Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μοιραστώ ένα ζήτημα που με έχει ταλαιπωρήσει τρομερά. 

Μου έστειλαν ένα πακέτο με φάρμακα συστημένο από Ελλάδα α' προταιρεοτητας με ΕΛΤΑ στις 20/06/18 και σύμφωνα με τον κωδικό εντοπισμού μπήκε Γερμανία στις 22/06/18. Ο κωδικός δεν λειτουργεί στην ιστοσελίδα της DHL. Έστειλα μειλ στο ΕΛΤΑ μου λένε δεν μπορούν να διαχειριστουν τι γίνεται στο εσωτερικό άλλης χώρας.  Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της DHL και μου λένε να πάω στα κεντρικά τους να παραλάβω το πακέτο. Πήγα και κανείς δεν ήξερε τίποτα.  Έπειτα εμφανίζεται στο σαιτ του ΕΛΤΑ ότι το δέμα παραδόθηκε το προηγούμενο απόγευμα και έχει υπογράψει κάποιος στο όνομα μου, υποτίθεται εγώ.  Χρόνικα ενώ το δέμα από την στιγμή που μπήκε Γερμανία μέχρι 3/07 ήταν στα αζήτητα μόλις πήρα τηλέφωνο σε μισή ώρα "παραδόθηκε ". Κανείς από τους γείτονες δεν το πήρε και επίσης δεν θα υπέγραφαν με το δικό μου όνομα. Ήμουν σπίτι κάνεις δεν χτύπησε καν το κουδούνι τέτοια ώρα.  

Εν ολίγοις τους κάνα πήρα και επιμένουν πως το παρέλαβα και πως υπάρχει υπογραφή. Να μηνύσω τον οδηγό λένε αν θέλω... Τα περιεχόμενά κοστίζουν εκατό ευρώ και είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της μητέρας μου. Το μπορώ να κάνω;  Η ξαδέλφη μου που έστειλε το δέμα δεν το είχε ασφαλίσει και όταν πήγε στο ΕΛΤΑ της είπαν να κάνω εγώ από Γερμανία αίτηση αναζήτησης. Εμένα μου λένε πως πρέπει να κάνει αυτή. 

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο;  Έχω σπαστει απίστευτα. 

Δημοσ.

Πρέπει ο αποστολέας να κάνει αίτηση αναζήτησης του πακετου στα ΕΛΤΑ της Ελλάδας. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία να έχεις υπόψιν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...