Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μία μικρή βοήθεια.

Είμαι σε σύνδεση Cosmote με πρόγραμμα το οποίο προσφέρει 700' προς όλους, κάμποσα sms (αδιάφορο) και 6.8GB internet και πληρώνω 46/μήνα.

Επειδή ετοιμάζομαι για εξωτερικό μόνιμα αλλά θα επιστρέφω Ελλάδα 1 φορά το μήνα θέλω να γυρίσω τη σύνδεση σε κάρτα για να μην πληρώνω τζάμπα πάγια. Τον Αύγουστο λήγει το συμβόλαιό μου άλλωστε.

Με τα καρτοκινητά δεν το έχω καθόλου όμως, έχει να προτείνει κανείς σε ποιο πακέτο και σε ποια εταιρεία να πάω? Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι πολύ ιντερνετ (πάνω από 6GB) και δωρεάν προς cosmote ή προς όλους.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εντάξει το φαντάζομαι ότι θα θέλω κάρτα αρκετή. Αλλά δεν υπάρχουν τίποτα προσφορές? του στυλ...βάζεις 20 ευρώ ξερω γω και σου δίνει και κάμποσα GB? Αυτό ρωτάω για να δω ένα ενδεικτικό κόστος. Μπήκα στο site της κοσμοτε αλλά δε βγάζω άκρη γι αυτό ρώτησα εδώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μα δεν υπάρχει κανένα πακέτο που να μου δίνει ιντερνετ να το κάνω ΟΤΙ θέλω? Είμαστε σοβαροί?

7 ευρώ τα 700ΜΒ είναι το μόνο ελεύθερο, τραγικοί. 

Θα πρέπει δηλαδή αν πάω σε ένα από τα επιμέρους προγράμματα να διαλέξω αν θέλω σόσιαλ ή streaming ή chat και να προσέχω αν μπαίνω στα σόσιαλ ότι τρώει ΜΒ από αλλού, αν μπαίνω youtube τρώει από αλλού και αν σερφάρω οτι θα τρώει από αλλού. Τι ειναι αυτά ρεεεε...

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω απλά να βρεθεί ένας και να με διαψεύσει και να μου πει οτι υπάρχει το τάδε πακέτο που θα μου κάνει τη δουλειά από την τάδε εταιρεία.

Αυτός είναι ο λόγος δημιουργίας του thread εξ'αρχής!

Μόλις τώρα, angmar είπε

Εξωτερικό πας ΕΕ ή εκτός;

Λουξεμβούργο

Δημοσ.

To what's up δίνει προσφορά με κάθε ανανέωση των 10ε ονλν το μήνα, παίρνεις 1,2gb για ένα μήνα. Με πρόγραμμα 400 προς what's up + 200 προσ όλους με 7,5ευρώ, παίρνεις νομίζω άλλο 1gb δώρο. Άρα με 10ευρώ κάρτα από την οποία θα φας περίπου τα 8, έχεις χρόνο ομιλίας και περίπου 2,5gb. Και ενίοτε έχει κάτι προσφορές ακόμα, πχ όταν παίζει the voice παίρνεις τηλ και παίρνεις άλλα 2-3gb για το σαββατοκύριακο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρά. Τσέκαρε λοιπόν τι πακέτο θα βρεις στο Λουξεμβούργο, πιθανόν να βρεις κάτι που σε βολεύει, και πλέον θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και στην Ελλάδα όταν έρχεσαι. 

Κάνεις και την cosmote σου κάρτα και βάζεις 5€ το τρίμηνο για να μη χάσεις το νούμερο και τέλος.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 26ska είπε

Εάν βάζεις 10αρα κάρτα υπάρχει το reload που σου δίνει 1200mb το μήνα. 

2 λεπτά πριν, janus5555 είπε

To what's up δίνει προσφορά με κάθε ανανέωση των 10ε ονλν το μήνα, παίρνεις 1,2gb για ένα μήνα. Με πρόγραμμα 400 προς what's up + 200 προσ όλους με 7,5ευρώ, παίρνεις νομίζω άλλο 1gb δώρο. Άρα με 10ευρώ κάρτα από την οποία θα φας περίπου τα 8, έχεις χρόνο ομιλίας και περίπου 2,5gb. Και ενίοτε έχει κάτι προσφορές ακόμα, πχ όταν παίζει the voice παίρνεις τηλ και παίρνεις άλλα 2-3gb για το σαββατοκύριακο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Κάτι τέτοιο έψαχνα!! Απλά δεν το είδα να το γράφει κάπου στο site τους αυτό για την προσφορά με τα 10 ευρώ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου θα πάρεις κινητό και πακέτο στο εξωτερικό, χωρίς χρέωση πλέον μπορείς να χρησιμοποιείς το χρόνο σου / Mb και στην Ελλάδα. (έχει καταργηθεί η χρέωση περιαγωγής)

Κάντο κάρτα αυτό το νούμερο που έχεις και βάζε μια κάρτα 5€ το 4 μηνο (που είναι το ελάχιστο) να μην καταργηθεί ο αριθμός σου αν τον θες

*επίσης μπορείς να κάνεις και το αντίθετο. Κρατάς αυτό που έχεις όπως ειναι και παίρνεις κάρτα στη χώρα που πας

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...