Προς το περιεχόμενο

Zotac GeForce GTX1060 3GB 201€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταχύτητα Επεξεργαστή: 1506MHz, Ταχύτητα Μνήμης: 8000MHz, Memory Bus: 192bit, Μέγιστη Ανάλυση: 4096x2160 pixels, Interface: PCI Express x16 3.0 , Κατασκευαστής zotac

single fan edition

σε τιμη στα 195 ευρω με τα μεταφορικα απο αμαζον γαλλίας https://www.amazon.fr/dp/B01KKJAJM4/ref=pe_3044141_185740131_TE_item

τιμη ελλάδας 230 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

200,76 βγαίνει τελική και παλι καλή τιμούλα. 

206,58 με Κουριερ γρήγορη αποστολή.Νομίζω αξίζει η δεύτερη επιλογή.

Φαντάζομαι οτι θα αρχίσουν να πέφτουν σιγα σιγά σε πιο φυσιολογικές τιμές

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Prof_Chaos είπε

200,76 βγαίνει τελική και παλι καλή τιμούλα. 

206,58 με Κουριερ γρήγορη αποστολή.Νομίζω αξίζει η δεύτερη επιλογή.

Φαντάζομαι οτι θα αρχίσουν να πέφτουν σιγα σιγά σε πιο φυσιολογικές τιμές

Για μένα εμφανίζει 3 τιμές αποστολής με την πιο φθηνή στα 6,80 την δεύτερη 10 ευρώ και την express στα 20 ευρώ ,η πρώτη είναι χωρίς κωδικό αποστολής οπότε η τιμή που αναφέρω είναι ορθή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, forgotten είπε

Για μένα εμφανίζει 3 τιμές αποστολής με την πιο φθηνή στα 6,80 την δεύτερη 10 ευρώ και την express στα 20 ευρώ ,η πρώτη είναι χωρίς κωδικό αποστολής οπότε η τιμή που αναφέρω είναι ορθή.

παντως το amazon.fr για Ελλάδα πάντα ποτε δεν εμφάνιζε 3 τρόπους αποστολής.

Rapid Η μία η οποία ειναι με ταχυδρομείο

Eclair για Courier.

Μήπως παραγγέλνεις απο εξωτερικό;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο @Prof_Chaos η πιο χαμηλή τιμή για Ελλάδα είναι 200,76 ευρώ (9,7 ευρώ μεταφορικά) και όχι 195 ευρώ. Οι επιλογές είναι 2 για Ελλάδα.

Ο TS είναι Κύπρο και όχι Ελλάδα, γιαυτό και του εμφανίζει και τα 6,8 ευρώ μεταφορικά.

Βέβαια είναι να απορεί κανείς καθώς η Ελλάδα είναι πιο κοντά στην Γαλλία απο ότι η Κύπρος...

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Να παρατηρήσω εδώ ότι σύμφωνα με τα reviews η συγκεκριμένη zotac δεν έχει το feature που όταν η κάρτα παραμένει idle σβήνει ο ανεμιστήρας της, που για μένα που έχω αυτί παράξενο είναι deal breaker. Επίσης από όσο διαβάζω είναι και από τις πιο φασαριόζες κατά τη διάρκεια του gaming (που κάποιους που χρησιμοποιούν ακουστικά δεν τους ενοχλεί βέβαια)...

https://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_1060_Mini_3_GB/28.html

Για τις δικές μου ανάγκες no go δυστυχώς...:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Να παρατηρήσω εδώ ότι σύμφωνα με τα reviews η συγκεκριμένη zotac δεν έχει το feature που όταν η κάρτα παραμένει idle σβήνει ο ανεμιστήρας της, που για μένα που έχω αυτί παράξενο είναι deal breaker. Επίσης από όσο διαβάζω είναι και από τις πιο φασαριόζες κατά τη διάρκεια του gaming (που κάποιους που χρησιμοποιούν ακουστικά δεν τους ενοχλεί βέβαια)...

https://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_1060_Mini_3_GB/28.html

Για τις δικές μου ανάγκες no go δυστυχώς...:-)

https://forums.geforce.com/default/topic/1006733/zotac-gtx-1060-3gb-fan-won-t-turn-off-on-idle-any-longer/       προφανώς καλό είναι να το ψάχνουμε περαιτέρω ,όταν έρθει θα σας πω ,πάντως και σε ξένο site που ναι η προσφορά δεν ειδα καμία αναφορά σε αυτό που λες

Επεξ/σία από forgotten
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, papars είπε

Κερδίζει κάποιος σε επιδόσεις αν δώσει κάτι παραπάνω να πάρει αυτή με τα 6Gb?

Στα παιχνίδια έχεις ένα +10% κατά μ.ο., οπότε κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Αν όμως, ασχολείσαι ή θες να ασχοληθείς σοβαρά με Deep Learning, καλό θα ήταν να προτιμήσεις την έκδοση με τα 6gb

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, forgotten είπε

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες όμως αν διαβάσεις στο link που έβαλα είναι ακριβώς η σελίδα του review που λέει αυτά που αναφέρω... Αν έχει αλλάξει κάτι σε νεότερο version της κάρτας ή σε κάποιο firmware update της zotac, ή με κάποιο πρόγραμμα της zotac, φυσικά αλλάζουν και οι δικές μου σκέψεις για την κάρτα... Το "προφανώς καλό είναι να το ψάχνουμε περαιτέρω" δεν το καταλαβαίνω γιατί το λες... Μάλιστα και σε άλλο, δεύτερο review το διάβασα αυτό με τον ανεμιστήρα... Όσο για το αν είναι θορυβώδης σαφέστατα και είναι, αναφέρεται σε όλα τα reviews... Δεν παύει να είναι τίμια κάρτα για τα λεφτά που ζητάει η προσφορά και για τις ληστρικές τιμές που ζητάνε ακόμη για κάρτες 2 χρόνων.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Αν μπορεί να ξεβιδωθεί εύκολα το καπάκι της και να βγει το φισάκι του ανεμιστήρα, έχω να σας δώσω ανταπτοράκια για να παίρνει ρεύμα από 4πινο της μητρικής. Το έχω κάνει στη δικιά μου επειδή δεν κατέβαινε κάτω απο 40% και τώρα είναι αθόρυβη στο 15%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...