Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 minutes ago, djcat said:

Nα περάσεις πολυτεχνείο και να μη θες μαθηματικά δεν ταιριάζει...

Παρών.

Να σημειώσω βέβαια ότι το "δε θέλω" και "δεν τα μπορώ" είναι σχετικό. Εγώ μπορεί να αισθανόμουν και να αισθάνομαι ότι δε θέλω για τα μαθηματικά σα σύνολο, αλλά μαθηματικά είναι 1000 πράγματα διαφορετικά μεταξύ τους και μπορεί κάποια από αυτά να τα λατρεύεις και κάποια άλλα να μη μπορείς να τα δεις μπροστά σου. Και ίσως να πιστεύω ότι δεν το έχω στα μαθηματικά, αλλά αυτό σε σύγκριση με πράγματα που το έχω = με άριστα το 100 πάω για να γράψω μέχρι 100.

Ου τσουβαλιάσεις. 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρυα απο ΗΜΜΥ ΑΠΘ. Το προγραμμα σπουδων ειναι μια (γελοια) παρανοια και επικαλυπτει ενα της πληροφορικης μονο στους τιτλους μαθηματων ενω οι καθηγητες κανουν ο καθενας οτι του καπνισει, οποτε του γουσταρει χωρις να νοιαζονται καθολου για την σχολη. 

Θα φας 5 χρονια και δεν θα εχεις κανει ουτε ενα μαθημα compilers, ουτε ενα σοβαρο μαθημα δικτυων (εχουν μεινει στα 90s), ουτε ενα σοβαρο μαθημα ψηφιακων, ενα μονο μαθημα βασεων στο 5ο ετος και θα μπορουσα να συνεχισω καμια βδομαδα ακομα με τα προβληματα της σχολης. Το καλο ονομα που εχει οφειλεται σε 4-5 καθηγητες και τους τομεις της ενεργειας και τηλεπικοινωνιων που γινεται αρκετα καλυτερη δουλεια.

Τωρα αρκετοι θα σου πουν "ειναι καλο χαρτι, ετσι και αλλιως πληροφορικη μαθαινεις με προσωπικη δουλεια". Αυτο που δεν θα σου πουν ομως ειναι οτι δεν θα εχεις τον χρονο για προσωπικη δουλεια καθως τα μη computer science μαθηματα ειναι πολλα και παρα πολυ απαιτητικα. Οποτε αυτο που κανουν ολοι ειναι ή βγαζουν την σχολη στην ωρα τους και τρεχουν μετα στην διπλωματικη να μαθουν τιποτα της τελευταιας δεκαετιας ή βγαζουν την σχολη με αρκετη καθυστερηση. (Προφανως υπαρχουν και εξαιρεσεις που αντεχουν να κοιμουνται 3 ωρες την ημερα και τα προλαβαινουν ολα)

edit: Για να παρεις ενα δειγμα για τι μιλαμε: Στα δυο μαθηματα των δικτυων δεν χρησιμοποιουμε τα textbooks (που θεωρουνται τερμα θεωρητικα βιβλια) γιατι δεν εχουν αρκετη θεωρια για το μαθημα. ΜΑ-ΚΡΥ-Α λεμε

Επεξ/σία από paok4dim
  • Sad 1
Δημοσ.

Φιλε κ εγω ΗΜΜΥ ΔΠΘ .. θα σε συμβουλευσω αν ενδιαφερεσαι για software να μεινεις μακρυα απο αυτην την σχολη....Για 9-10 μαθηματα θα αναγκαστεις να μαθεις αλλα 50 που πιθανοτατα δεν σε ενδιαφερουν...Αν παλι θελεις κατι πιο hardware η σχολη ειναι οτι πρεπει...

Δημοσ.
Στις 7/7/2018 στις 5:53 ΜΜ, tsioulak είπε

Ποιο μάθημα χρωστάς; 

Σήματα συστήματα - Κοτρόπουλος για όσους γνωρίζουν....

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, michaili είπε

Σήματα συστήματα - Κοτρόπουλος για όσους γνωρίζουν....

Ωχ, ωχ, έμπλεξες. 

Πως γίνεται πλέον; 2 ώρες Πίτας, 2 ώρες Κοτροπουλος και το εργαστήριο ο Λάσκαρης; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...