Mariapsa21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδια,να σας κανω μια ερωτηση θελω.. εχω παρει μια 10κιλη χειραποσκευη που φουσκωνει λιγο με τα πραγματα και αυτα αλλα την ζυγισα και ειναι 10,100,μια τσαντα πλατης και μια σακουλα που εχει κατι ψωνια μεσα και κατι παπουτσια ..λετε να με βαλουν να πληρωσω?
isay Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Εξαρτάται απο την εταιρεία και ειδικά αν ταξιδευεις με low cost εταιρεία Καταρχήν για το βάρος δεν θα σου πουν τίποτα, ακομα και να τη ζυγίσουν. Απο εκει και πέρα αν πετάς με οικονομική εταιρεία και η χειραποσκευή χωρά στα κουτιά μέτρησης (δηλαδή είναι εντός διαστάσεων) παλι εν θα τους νοιάξει. Αν όμως δε χωρά και είναι "μέρα ελέγχου" σε βλέπω να το πληρώνεις. Πάμε στο σακίδιο πλάτης. Αν είμαι μικρό και συμμαζεμένο πάλι δε θα που τιποτα, αλλά αν ειναι ογκώδες (δεν το διευκρινίζεις) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τη σακουλα με τα παπουτσια ίσως σου κάνουν νάζια. Συνοπτικά. Αν ταξιδευεις με low cost, βάλε 1-2 ρουχα πάνω σου και βάλε τα παπουτσια στην βαλιτσα. Μετά τον έλεγχο (ΑΝ περάσουν με κουτιά) κάνε οτι θες με σακουλες και τσάντες.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Mariapsa21 είπε Καλησπερα παιδια,να σας κανω μια ερωτηση θελω.. εχω παρει μια 10κιλη χειραποσκευη που φουσκωνει λιγο με τα πραγματα και αυτα αλλα την ζυγισα και ειναι 10,100,μια τσαντα πλατης και μια σακουλα που εχει κατι ψωνια μεσα και κατι παπουτσια ..λετε να με βαλουν να πληρωσω? Σύνελθε ρε Μαράκι, για τριήμερο ειπαμε θα παμε 1
Mariapsa21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 αρχικα ταξιδευω με ryanair..παω για 3 εβδομαδες και θελω να αφησω καποια ρουχα εκει (βελγιο) γιατι θα μετακομισω μονιμα τον αυγουστο ομως το budget δεν βγαινει για να παρω 20κιλη τωρα και να γυρισω και να πληρωσω 25 ευρω και 25 στο γυρνα για μια αδεια βαλιτσα ..η βαλιτσα θα μπει σε φορτηγο η 10κιλη. Το σακιδιο ειναι σχολικη τσαντα χωραει μπροστα στα ποδια μου.. και οσο για την τσαντα με τα ψωνια εχω σκοπο να τ βαλω απο πανω στο αεροπλανο
djcat Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, isay είπε Καταρχήν για το βάρος δεν θα σου πουν τίποτα, ακομα και να τη ζυγίσουν. Αυτό μην το δένεις κόμπο - αν ζυγιστεί παίζει να σε χρεώσουν! Καλά τώρα για 100 γραμ διαφορά δε σου λένε τίποτα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από djcat
Jorvik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Με την ryanair ποτε μην θεωρεις τιποτα δεδομενο.... Εχουν master στις εκπληξεις. 1
devil-ji Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Σιγουρα ποτε δεν μπορεις ξερεις αν θα τη ζυγισουν/μετρησουν αλλα τα τελευταια 2 χρονια δεν ειδα ποτε να το κανουν σε καμια αεροπορικη ειτε low cost ειτε αλλη. Στην τελικη αρχισεις και φορας ρουχα και εισαι σαν αρκουδακι
isay Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, Jorvik είπε Με την ryanair ποτε μην θεωρεις τιποτα δεδομενο.... Εχουν master στις εκπληξεις. Θα συμφωνήσω. Πλέον έχω τη βεβαιότητα οτι επιτηδες αφήνουν λάσκα κάποιες περιοδους για να υπάρχει η "γενικά γραμμή" οτι "σιγα μην σε βάλουν να πληρώσεις για αυτό" και μετά για κάποιες εβδομάδες πάνε by the book και μαζευουν χοντρο παραδάκι. Παλιοτερα λόγω συνθηκών πετουσα συχνά με rayain μεσω Ντίσελντορφ (εχει σταθμό μετεπιβίβασης). Τις περισσότερες φορές δεν έλεγαν τίποτα για μικρές ή μεγάλες παρατυπίες, αλλά θυμάμαι κάποιες φορές ήταν εκνευριστικά τυπικοι. Αξέχαστη εμπειρία, που ταξίδευα μαζί με την (τότε) καλή μου που ειχε ενα τσαντάκι πλάτης (μικρό) και μια τσαντά σουπερμαρκετ με 2 κουτια'μπισκοτα. Μας ζήτησαν να τα βάλουμε μεσα στη χειραποσκευη και μετά να δουν αν χωρουσε στο κουτί. Εβγαλα λοιπον απο τη δική μου χειραποσκευή ένα ζευγάρι μποτακια, τα φόρεσα, εβαλα στη βαλιτσα τα αθλητικά που φορουσα και ολα τα extra χώρεσαν στη χειραποσκευή. Μόλις περάσαμε, εκεί μπροστά άνοιξα τη βαλίτσα, αλλαξα παπουτσια, της εδωσα πισω τα τσαντίδια και καλό μας ταξίδι. Αν βεβαια κουβαλούσαμε κανενα υπολογιστή θα πληρώναμε το 40αρι.
dhmak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Πρίν μία εβδομάδα, τελείωσαν οι διακοπές της αδερφής μου και γύρισε Γαλλία, με aegean. Τις ζυγίσανε τις αποσκευές και η βαλίτσα βγήκε 24κιλά και η χειραποσκευή 12 και επειδή ήτανε τόσο βαριά (απο 8 που επιτρέπει) την βάλανε απο κάτω. Δεν τις ζήτησανε να πληρώσει παραπάνω. Τώρα τι να πω ή έπεσε σε ελαστικό υπάλληλο ή η εταιρεία είναι ελαστική.
kallair Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ryan air δεν ειναι να ρισκαρεις.. ουκ ολιγες φορες εχω δει να βγαινουν παγανια κ οσους βλεπουν με μεγαλη τσαντα που να μην χωραει στο ειδικο κουτι που εχουν, να πληρωνουν την λυπητερη.
djcat Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dhmak είπε Πρίν μία εβδομάδα, τελείωσαν οι διακοπές της αδερφής μου και γύρισε Γαλλία, με aegean. Τις ζυγίσανε τις αποσκευές και η βαλίτσα βγήκε 24κιλά και η χειραποσκευή 12 και επειδή ήτανε τόσο βαριά (απο 8 που επιτρέπει) την βάλανε απο κάτω. Δεν τις ζήτησανε να πληρώσει παραπάνω. Τώρα τι να πω ή έπεσε σε ελαστικό υπάλληλο ή η εταιρεία είναι ελαστική. Δεν ξέρεις πως αντιδράει ο κάθε ένας. Κάθε φορά μπορεί να το ρισκάρεις. Σε aegean έχω δει κόσμο να πληρώνει λόγω υπέρβαρης βαλίτσας. Τι θα του πεις; Ξέρεις την άλλη φορά δεν πλήρωσα; Έχω τύχει σε εταιρεία μικρή, να ξεχάσω να κάνω online check-in, και το χρέωνε με κάποιο ποσό, δε θυμάμαι ακριβώς πόσο, αν το έκανες απο το αεροδρόμιο. Τελικά δεν πλήρωσα τίποτα. Είναι που θα τύχεις... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από djcat
karaLRS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 πάντως το όριο της χειραποσκευής υπάρχει για την δικιά μας ασφάλεια. κανείς δεν θα ήθελε να είχε μια βαλίτσα 20 κιλά πάνω από το κεφάλι του σε μια βαριά προσγείωση ή πρόσκρουση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα