Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone πολλαπλών χρήσεων. Εννοώ ότι με ενδιαφέρει και η αρκετά καλή κάμερα και η καλύ ανάλυση της οθόνης και η ορθή επαγγελματική χρήση του κινητού (για mails κλπ.) και ο καλός ήχος για ακρόαση μουσικής με ακουστικά και κυριότερο όλων θέλω ενα κινητό να ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Λόγω του τελευταίου αποκλείουμε τη samsung λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας (υπερλαγκαρίσματα και κουραστικό περιβάλλον). έχω βάλει τοσο ευρύ φάσμα όσον αφορά το προς διάθεση ποσό γιατί κύριο μέλημα μου είναι το κινητό να είναι all around ανεξαρτήτως ποσού, απλά εφόσον υπάρχει μια οικονομική σχετικά λύση που θα μου τα προσφέρει επαρκώς ολα αυτά θα προτιμηθεί. Έχω ρίξει κλεφτες ματιές σε one plus 6, xiaomi mi mix 2s, huawei mate 10 pro, huawei p20 pro, iphone 8 plus Και iphone x. Αν θα έπρεπε να διαλέξω τι με απασχολεί πιο πολυ απόλα είναι η κάμερα και αυτό γιατι προέρχομαι από microsoft lumia 950 με πολυ καλη κάμερα την οποία δυστυχώς πολλά κινητα του σημερα της τάξεως των 300 ευρω δεν φτάνουν ακόμα... Οπότε δν θα θελα να αγοράσω κάτι με υποδεέστερη κάμερα. Παρακάτω σας παραθέτω και τη φόρμα. Σας ευχαριστώ και οποιαδήποτε νέα πρόταση καλοδεχούμενη. 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350-900 ΕΥΡΩ (θα κοπεί τιμολόγιο όποτε θα βγει πιο οικονομικά από τις τιμές λιανικής των sites)
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): gmail, outlook, κάμερα, μουσική,browsing
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): -
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πάρα πολύ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι ιδιαίτερα, αλλά καλοδεχούμενο
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από ελλάδα λόγω του ότι θα κοπεί τιμολόγιο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινούριο

Επεξ/σία από rockpaul
Δημοσ.

Κινητά που δεν κολλάνε βρίσκεις από πολύ χαμηλά χρηματικά, ειδικά στα gmail, outlook, κάμερα, μουσική,browsing  ανταπεξέρχονται χαλαρά και κινητά των 150 ευρώ.

Τώρα όσο ανεβαίνεις πας σε καλύτερη κάμερα και επιδόσεις σε βαρύτερες εφαρμογές/ πιο future-proof επιλογές. Νομίζω πρέπει να θέσεις πιο στενά όρια, αλλιώς προφανώς θα σου προταθεί κινητό γύρω στα 900 ευρώ αν θες να πας σε όσο καλύτερη κάμερα μπορείς.

Δημοσ.

με αυτο το badget google pixel 2 xl, ειναι τουμπανο σε ολα, καμερα, stock android, smooth εμπειρια και σιγουρα δε κολλαει..

αλλιως αν θες να γλυτωσεις χρηματα oneplus 6 μια καλη λυση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως δεν εχω ακουσει κινητο των 350+€ να κολλαει! Δεν ξερω τι ηλικιας ειναι το κινητο που αναφερεσαι.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εγω παντως δεν εχω ακουσει κινητο των 350+€ να κολλαει! Δεν ξερω τι ηλικιας ειναι το κινητο που αναφερεσαι.

Προφανώς εχει εμπειρία απο παλια samsung με touchwiz κτλ..

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για τος απαντησεις σας. Οσον αφορα τα κολληματα ειχα το galaxy s3 στο παρελθον και κολλαγε φουλ. Μετα το εριξα στα windows mobile γ αυτο ακριβως το λογο, αλλα πλεον δεν υποστηριζονται βασικες εφαρμογες και το να μπεις για παραδειγμα μεχρι και στο messenger ειναι μαρτυριο. Ισως το οτι εχω βαλει τοσο μεγαλη κλιμακα  budget να δικαιολογειται απτο γεγονος οτι εχω παρει το android λιγο απο φοβο οσον αφορα αυτο το κομματι και να θεωρω οτι πρεπει να δωσεις εξτριμ ποσο για να μν εχεις κολληματα. Blame me for that... οσον αφορα την καμερα επειδη προερχομαι απο κινητο με ομολογουμενως καλη καμερα θα με ξενερωνε αν δεν πηγαινα σε κατι καλυτερο. Αυτα😊. Για το oneplus που ειπατε παιζει κατι με την εγγυηση του? Γιατι ειχα διαβασει στο φορουμ οτι ειναι ενος χρονου μονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, rockpaul είπε

😊Για το oneplus που ειπατε παιζει κατι με την εγγυηση του? Γιατι ειχα διαβασει στο φορουμ οτι ειναι ενος χρονου μονο.

Αν το πάρεις από την επίσημη ιστοσελίδα έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση.

Ρίξε και μια ματιά στο θέμα με τις κάμερες να πάρεις μια ιδέα 

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Κανενα κινητο μεσαιας κατηγοριας αυτη την στιγμη δεν κολλαει και μιλαμε για κινητά των 150€ πια!

Απο εκει και μετά εαν δεν θελεις το κινητο ως υποκαταστατο compact camera τοτε η πλειονοτητα εχει αξιολογη φωτογραφικη ειδικα για ημερα.

Xiaomi Mi Note 3 με πολυ καλη στα μολις 250€ απο banggood με κουπονι.

Απο εκει και μετα οσο ανεβαινεις σε τιμη τοσο πιο σιγουρος εισαι με τις καμερες. Εννοειται οτι ψαχνεις με οπτικη σταθεροποιηση.

Εαν ψαχνεις σε κατι σχετικα μαζεμενων διαστασεων και vfm τοτε κοιτα και το LG G6. 

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Δε με νοιάζει να ξεφύγουμε αν πρόκειται για καλή κάμερα. Όσον αφορά το Note 6 όσο ωραίο  και να έιναι (η αλήθεια έιναι ότι με έψηνε), θα προτιμούσα να ψωνίσω απο Ελλάδα για να κόψω τιμολόγιο και το γεγονός ότι αν το πάρω από εδώ θα έχω μόνο ένα χρόνο εγγύηση (το οποίο δν ξέρω κατά πόσο στέκει αφού είναι παράνομο σαν πρακτική αυτό) αποτελέι ανασταλτικό παράγοντα. Θέλω να πάρω ένα κινητό να μου κρατήσει (δεν είμαι ο τύπος που θέλει να αλλάζει συχνά συσκευή) και να μην έχει τσαπατσούλικο Interface (γι ' αυτο μακριά απο σάμσουνγκ) αλλά και να υποστηρίζεται από την εταιρεία με ενημερώσεις. Δεν είμαι κολλημένος σε κάποια εταιρεία αλλά πιο κοντά σε αυτά που θέλω μάλλον Iphone (τα οποία παλιά σιχαινούμουν) η Note 6 βλέπω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Pixel 2 με κλειστα τα ματια η One Plus 6 παλι με κλειστα ματια.

Καλές επιλογές μου φαίνονται. pixel xl καλύτερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...