Προς το περιεχόμενο

Τι παπί να πάρω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα σκουτερ.

Στα θετικα :

χώροι αποθήκευσης - προστατεύονται τα πόδια σου από την βροχή - χαμηλή κατανάλωση - μικρό κόστος στα σέρβις

Μπορείς να χτυπήσεις καινούριο honda ή sym ή yamaha.Οι τιμες στα sym-honda αρκετά καλές.Και μπορείς να χτυπήσεις και το 300ρι της sym με λιγα παραπανω χρηματα.

Κατ εμε ,μακριά απο daytona.

Οτι και να παρεις ,κανε αναζητηση και σκεψου το 1000 φορες.Να εισαι σιγουρος.Με το καλο.

υ.γ.Τα δωρα που δινουν ,δεν ειναι καλα.Προτιμησε μειωμενη τιμη χωρις δωρα.

Δημοσ.

Πανε παρε ενα μεταχειρο  σχετικα καινουριο (2013+) και βαλε τον συναγερμο που εχεις βρει. βαλε τιμη ταβανι 2400. Θα σου μεινουν και 600 στην ακρη να σαι ησυχος..

Δημοσ.
1 hour ago, CallMeRp said:

Στα θετικα :

χώροι αποθήκευσης - προστατεύονται τα πόδια σου από την βροχή - χαμηλή κατανάλωση - μικρό κόστος στα σέρβις

Μπορείς να χτυπήσεις καινούριο honda ή sym ή yamaha.Οι τιμες στα sym-honda αρκετά καλές.Και μπορείς να χτυπήσεις και το 300ρι της sym με λιγα παραπανω χρηματα.

Οτι και να παρεις ,κανε αναζητηση και σκεψου το 1000 φορες.Να εισαι σιγουρος.Με το καλο.

Χαμηλή κατανάλωση και μικρό κόστος στα σέρβις τα σκούτερ σε σχέση με τα παπιά? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν έγραψα σε σχέση ... έγραψα ότι τα σκούτερ - τα καινούρια - έχουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ,ακόμα και κάτω απο 3λίτρα

Δημοσ.

Νομίζω πουλάει ο κολλητός  μου pcx 150 (δεν θυμάμαι χρονολογία) αλλα είναι το "facelift" . (2014 και μετά μου φαίνεται) λίγα χιλιόμετρα , καθαρό, αν  ενδιαφέρεσαι στείλε μου😎

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CallMeRp είπε

Στα θετικα :

+μφωνω για το scouter,  μεχρι και pcx 150 μπορεις ευκολα να παρεις αν ψαχτεις ειδικα σε αυτα τα λεφτα, επισης sym κ αυτα αξιοπιστα οπως και honda sh 150-300... Δεν θα σου προτεινα παπι σε αυτα τα χρηματα ειναι κριμα απο τον θεο.

Δημοσ.

Daytona στα παπιά είναι εγγύηση. Είναι τα κινέζικα Dayang, που κατασκεύαζε παπιά για λογαριασμό της Honda. Προσοχή όμως η Daytona παίρνει πέρα από την Dayang και από άλλους Κινέζους κατασκευαστές μοτοσυκλετάκια, με αμφίβολη ποιότητα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρεπιμπτόντως το Supra 125 Helm in (το Χ φαντάζομαι είναι απλά η νέα ονομασία του) ποτέ δεν έκανε 2200

2450 το είχε πάρει απολύτου μετρητοίς συνάδελφος χωρίς τα 14 φανταστικά δώρα από το γνωστό κατάστημα (και ήταν η καλύτερη προσφορά που είχε)

Βέβαια από ότι βλέπω ο Σαρακάκης τα έχει τσιμπήσει κάνα 350άρι και το μικρό (innova) και το μεγάλο (supra), θυμάμαι το innova πριν κάνα χρόνο είχε 1850-1900 κούτα 

Φυσικά και η ΥΑΜΑΗΑ ακολούθησε με το crypton, και αυτό ήταν φτηνότερο 

Επί του θέματος, και εγώ αν δε το έβαζα από γκαράζ σε γκαράζ, δεν θα έπαιρνα Honda, θα πήγαινα σε κάτι άλλο, ενδεχομένως και σε scooter (είχα δει το sym symphony με ABS στα 2200), το οποίο κερδίζει σε πρακτικότητα, αν και το παπί σε ευελιξία και οικονομία απλά δεν έχει αντίπαλο (το wave μου καίει 2lt/100)

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
10 ώρες πριν, NickTG είπε

θα εχεις χασει επεισοδια με τα σκουτερ.....καποτε ηταν ακριβα τα σερβις ,πλεον οι τιμες τους εχουν πεσει δραματικα ,ευτυχως για τους καταναλωτες....βεβαια η piaggio βαραει ακομα και για αυτο πολλοι την εκαναν μακρια απο αγορα piaggio και λογω βλαβων.....εχω ενα yamaha nmax155 και σε ενα χρονο δυο σερβις που εκανα στοιχησαν 8 ευρω εκαστο....λαδια αλλαγη,τσιμουχα ταπας,διαγνωστικο εγκεφαλου,αλλαγη λαδιων διαφορικου συν τσιμουχα ταπας ....συνολο δυο φορες 20 ευρω ....η πρωτη ηταν μετα απο στρωσιμο 10 ευρω ,η δευτερη που το πηγα μετα απο ενα χρονο σχεδον και αυτο στα 10 ευρω .....σοβαρα σερβις οπως αλλαγες ιμαντα ,ρυθμιση βαλβιδων ,καθαρισμος ιντζεκσιον ....αυτα αργουν αρκετα για να πιασει καποιος να τα κανει .....καταναλωση το σκουτερ 2 λιτρα στην πολη μεσα μεσες ακρες μετρημενο με ταχυτητες νορμαλ και οχι σπασμενο στα ορια .......βεβαια μιλαμε για yamaha και οπως και τα honda ειναι τα λεον αξιοπιστα απο οτι αλλο κυκλοφορει αυτη την ωρα εξω ,και οικονομικα συναμα ....και φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις ,νόμος !!!

• Like 1
Δημοσ.

σε σχέση με τα παπιά εννοείται ότι είναι ακριβότερα τα σκουτερ και σε συντήρηση και κυρίως σε κατανάλωση. τα σκουτερ καίνε από 3λ/100 και πάνω ενώ τα παπιά από 3 και κάτω.

δεν είμαι ειδικός αλλά το έψαχνα κι εγώ για το δικό μου.

ποιο σκούτερ έχει κατανάλωση 2 λίτρα; μη μου πεις τα σκουτερ που κάνουν 3000€+

Σκεφτόμουν να πάρω ένα σκουτερ με πολύ χαμηλή κατανάλωση αλλά δεν υπάρχει.Μονόδρομος τα παπιά

το yamaha nmax155 κοστίζει 3500€

αν είναι να δώσω για σκουτεράκι όσα θα έδινα για μηχανή 250cc...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορω τι καλο βρισκετε στα παπια.. αντε να εχουν 1lt/100km.    μεσα στην πολη ποιος θελει ταχυτητες.       παρε ενα σκουτερακι που εχει abs με 2000 2200 ευρω να βρεις την ησυχια σου με τις ταχυτητες.το σερβις δεν ειναι κατι τραγικο να αλλαξεις ιμαντα .ουτε στο πακισταν τοσα  παπια.

Στο θεμα μας τωρα παρε οτι πιο φτηνο καινουργιο βρεις π.χ το daytona που εχει 1400 ευρω γιατι με την τυχη που εχεις η' θα στο ξανακλεψουν η' θα στο χαλασουν παλι.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Απορω τι καλο βρισκετε στα παπια

Φτηνά λάστιχα, φτηνά τακάκια, φτηνά ανταλλακτικά και μια γεωμετρία ασύγκριτη σε σχέση με τα σκούτερ...

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Φτηνά λάστιχα, φτηνά τακάκια, φτηνά ανταλλακτικά και μια γεωμετρία ασύγκριτη σε σχέση με τα σκούτερ...

φθηνα ως ανυπαρκτα σερβις/λιγοτερα μηχανικα θεματα/μεγαλυτερη ως και 3πλασια διαρκεια ζωης/αστεια καταναλωση

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε

σε σχέση με τα παπιά εννοείται ότι είναι ακριβότερα τα σκουτερ και σε συντήρηση και κυρίως σε κατανάλωση. τα σκουτερ καίνε από 3λ/100 και πάνω ενώ τα παπιά από 3 και κάτω.

δεν είμαι ειδικός αλλά το έψαχνα κι εγώ για το δικό μου.

ποιο σκούτερ έχει κατανάλωση 2 λίτρα; μη μου πεις τα σκουτερ που κάνουν 3000€+

Σκεφτόμουν να πάρω ένα σκουτερ με πολύ χαμηλή κατανάλωση αλλά δεν υπάρχει.Μονόδρομος τα παπιά

το yamaha nmax155 κοστίζει 3500€

αν είναι να δώσω για σκουτεράκι όσα θα έδινα για μηχανή 250cc...

το nmax 155 εχει 3450 οπως λες σωστα...με abs μπρος πισω και πραγματικα κυβικα συμφωνα με τον κατασκευαστη και το τεχνικο του εγχειριδιο  ειναι  165cc πραγματικα  .....και με μεση ταχυτητα πολης τα 60 χλμ -70 χλμ πιανει καταναλωση στα 1,5 λιτρα /100χλμ  μετρημενο ....o κατασκευαστης δινει μικτη καταναλωση πολης και δρομους ταχειας κυκλοφοριας στα 2,4 λτ ,υδροψυκτο φυσικα και με βαλβιδες μεταβλητης γωνιας το οποιο αναλογα αλλαζει τις ροπες κινητητρα οπως π.χ δυο ατομα αναβατες φορτωμενο στη σελα συν πραγματα επιπλεον και να ανεβει μια ανηφορα το επιτυγχανει και μαλιστα επιταχυνοντας οσο διαρκει η ανηφορα, καρατσεκαρισμενο απο εμενα φυσικα  ....καινοτομια της yamaha μονο !!! βρες εσυ παπι στα 3450 με τετοια χαρακτηριστικα και δυνατοτητες .....δεν ολες οι ροδες και οι σελες δεν ιδιες φιλτατε ,ουτε κανουν τα ιδια πραγματα !!!! επιμενω ,οτι πληρωσεις λαμβανεις ........νόμος εδω και αιωνες !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...