Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Κι όμως δεν είναι τόσο ανέφικτό αυτό που λέει ο φίλος. Έχω γνωστό που ξεκίνησε χωρίς πτυχία εργασία σε κατάστημα αλυσίδας εστίασης, έγινε "μάνατζερ", υπεύθυνος καταστήματος τέλος πάντων και μετά από κάποια χρόνια κατάφερε πρόσληψη ως υπεύθυνος τμήματος πολυεθνικής που αναφέρθηκε, με σκληρά παζάρια μάλιστα. Επίσης πριν κάποια χρόνια, μια φίλη που έπιασε δουλειά μετά το λύκειο σε σουπερμάρκετ, έγινε υποδιευθύντρια του καταστημάτος. Γενικά νομίζω δεν είναι απαραίτητα τα πτυχία γι' αυτό που θέλει ο φίλος, αλλά η εμπείρια στο χώρο.

Και εγω εχω ενα γνωστο ο οποιος δουλευει σε σουπερ μαρκετ και μου εχει πει πως θα μπορουσε να ειχα προχωρησει στην ιεραρχεια αλλα δεν ηθελε .Επισης ο πατερας μου δουλευει σε πολυεθνικη υποδιευθυντης και ειχε προτασεις για διευθυντης βεβαια εχει σπουδασει πολιτικες επιστημες κατι τετοιο .Απλα το θεμα ειναι να βρω μια εταιρια που ψαχνει τετοια ατομα .Η ιδεα απο την αλλη να ξεκινησω ως μαγειρας δεν μαρεσει μου φενετε πιο δυσκολο μιας και δεν εχει αμεση σχεση αλλα θα το εχω κατα νου .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...