marcus_kincaid Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Χαιρετίσματα! Πρώτα απ 'όλα, ζητώ συγγνώμη για τους Έλληνες μου, αφού δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. Σκοπεύω να ανοίξω ένα κατάστημα στη χώρα μου, το οποίο θα πωλούσε εισαγόμενα τυριά από όλο τον κόσμο, που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα! Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου, σκόνταψα σε αυτόν τον χάρτη με διάφορα ευρωπαϊκά τυριά: Θα ήθελα να μάθω αν αυτά τα ελληνικά τυριά που εμφανίζονται με ακρίβεια αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα τυριά από την Ελλάδα; Εάν όχι, θα ήμουν πολύ χαρούμενος που θα έλεγα προτάσεις από άλλα κορυφαία ελληνικά τυριά. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Υπαρχουν εκατοντάδες τυρια στην ελλαδα, εσυ προφανώς ψαχνεις τυποποιημένα τυρια;
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φέτα μόνο να βάλεις! Ολα τ' άλλα ωχριούν μπροστά της Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 http://www.madeincreta.gr/el/article/ένα-ξακουστό-τυρί-ωριμάζει…-μέσα-σε-τρύπα εξαιρετικό τυρί
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μπορεί να είναι κυπριακό αλλά ο χάρτης δεν έχει χαλλούμι, ντροπή.
ObeyWario! Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 graviera naxos kaseri proikas soxos feta valma
PSYHAS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φορμαελα Αραχωβας, Μαστελο Χιου, Μελιχλωρο Καλαθακι και Κασκαβαλι Λημνου,ξυγαλο Σητειας,κρασοτυρι,λαδοτυρι Μυτιληνης,μανουρι,Μετσοβελα-Βλαχοτυρι-Μετσοβονε απο Μετσοβο,μπατζος Μακεδονιτικος και βεβαια γραβιερα,κασερι και φετα! Καλη μας ορεξη.. και βεβαια μην ξεχασω και το μαλακο τυρι της Ανδρου καθως και το οψιμοτυρι Αραχωβας.. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από PSYHAS 4
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Κατσικίσιο ανθότυρο και ξινομυζήθρα , να προσθέσεις στη λίστα.
Edel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Φέτα Καλαβρύτων και τίποτα Γραβιέρες Νάξου και θα πλουτίσεις. Μιλάμε για ΤΑ τυριά
villasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) τυρια ναξου παραγωγης κουφοπουλου ( οχι ενωσης ) : Γραβιερα , ασερνικο . μυκονος : κοπανιστη Συρος / Ναξος : Σαν μιχαλη Τυροκομείο Ιδρύματος Τοσίτσα στο μετσοβο : Μετσοβονε . Λημνου : καλαθακι Λεσβος : λαδοτυρι Μεσσηνιας : σφελα Χανια : ξυνομυτζηθρα , στακα , μαλαξα Ικαρια : καθουρα Δομοκος : κατικι Αμφιλοχια : γραβιερα - κεφαλογραβιερα Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από villasg
marcus_kincaid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τα σχόλιά σας! Θα εξετάσω σίγουρα τις προτάσεις σας!
Thulogur Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλάκα με το κιλό Θα μας παρεξηγήσουν οι ξένοι, θα νομίζουν οτι αποκαλούμε ο ενας τον άλλο με ονομασία τυριού Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Thulogur
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα