Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα είμαι Θεσσαλονίκη, οπότε αν έχει εμπειρία κάποιος ειδικά με την πόλη αυτή ακόμα καλύτερα. Ωστόσο και οποιαδήποτε άλλη όπως Αθήνα, Πειραιάς, μου κάνει. Είναι DHL απλό όχι express. 20€ μεταφορικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια αγορά που είχα κάνει παλιότερα από εκεί είχε έρθει με DHL απλό (Γερμανικά ταχυδρομεία-συνεργασία με ΕΛΤΑ) από ότι θυμάμαι σε 7-10 ημέρες (ημερολογιακές). Βέβαια βρίσκομαι στην Ατάλαντη, αλλά η καθυστέρηση δεν γίνεται στην διανομή στην Ελλάδα, αλλά στο να έρθει απ' έξω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, black66.gr είπε

Καλησπέρα. Μια αγορά που είχα κάνει παλιότερα από εκεί είχε έρθει με DHL απλό (Γερμανικά ταχυδρομεία-συνεργασία με ΕΛΤΑ) από ότι θυμάμαι σε 7-10 ημέρες (ημερολογιακές). Βέβαια βρίσκομαι στην Ατάλαντη, αλλά η καθυστέρηση δεν γίνεται στην διανομή στην Ελλάδα, αλλά στο να έρθει απ' έξω.

Είχα πάρει ξανά άλλα είχα βάλει UPS τότε. Και τώρα σκέφομαι μήπως έκανα μλκ γιατί με UPS ήρε σε 7 ημερολογιακές ακριβώς. Με dhl-ελτα φοβάμαι πως θα παίξει το πράγμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Κάπου 10 ημέρες με ΕΛΤΑ. Το οτι εισαι Σαλονικη δεν κανει διαφορα

πφφ γτπ... γιατί δεν έβαλα ξανά UPS. Έχουν τόσο μικρή διαφορά και είπα να δοκιμάσω και την DHL. Συγνώμη δλδ από που και ως που 20€ μεταφορικά για 10 μέρες;; Για τόσες μέρες θα έπρεπε να είναι 10€ το πολύ... Επίσης άλλο κατάστημα που μου έστειλε με DHL paket + elta δεν μου ήρθε με ταχυδρομείο αλλά με elta-courier door2door.

Δημοσ.

Λοιπόν όποτε μπορείτε απλά αποφύγετε την DHL aka dhl.de aka dhl paket. Είναι γτπ απλά. Ούτε καν λέει αναλυτικά που είναι το δέμα. Το βλέπεις μία φορά ότνα βγει από την χώρα προέλευσης και άλλη μία όταν μπει στην χώρα προορισμού. Καμία εκτίμηση για χρόνο παράδοσης... Τι ήθελα και την δοκίμασα. 7 μέρες και ακόμα δεν έχει καν μπει Ελλάδα. Και όχι δεν φταίνε τα ΕΛΤΑ. Μία άλλη φορά που έτυχε να πάρω dhl απο gearbest, έκανε 10 μέρες να έρθει ελλάδα από γερμανία και 2 Ελλάδα. Οπότε απλά αποφύγετε DHL πάσει θυσία είναι για τα μπάζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...