Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω σκοπό να πάρω έναν 2600x και δεν θέλω να παίξω με overclock και τα συναφή ποια θα είναι τα αρνητικά άμα τον συνδυάσω με μια mobo b350 ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SiderisMav είπε

Καλησπέρα . Έχω σκοπό να πάρω έναν 2600x και δεν θέλω να παίξω με overclock και τα συναφή ποια θα είναι τα αρνητικά άμα τον συνδυάσω με μια mobo b350 ?

Σχεδον κανένα.

Το μόνο είναι

η απώλεια του SENSEMI

η απώλεια του PRESICION BOOST OVERDRIVE.

Δημοσ.

Adtakhs, από που είδες ότι λείπουν αυτές οι λειτουργείες όταν συνδυάζεις ryzen 2 με b350;  Σε ρωτάω επειδή σκέφτομαι παρόμοια αναβάθμιση και οι πληροφορίες που βρίσκω είναι λίγο μπερδεμένες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πηγαίνει στα ρολόγιοα του xfr 2 (νομίζω μέχρι 4.2 single thread). Σε x470 με xfr2 enhanced και precision boost μπορεί να πήγαινε ~0.1-0.2 Ghz παραπάνω. klein mein. Εκεί που πρέπει να δώσεις το βάρος είναι να πάρεις b dies για μνήμες.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bebius είπε

Adtakhs, από που είδες ότι λείπουν αυτές οι λειτουργείες όταν συνδυάζεις ryzen 2 με b350;  Σε ρωτάω επειδή σκέφτομαι παρόμοια αναβάθμιση και οι πληροφορίες που βρίσκω είναι λίγο μπερδεμένες.

Η ίδια η AMD το αναφέρει.

SENSE MI μόνο σε X470, B450

PRESICION BOOST OVERDRIVE μόνο με συνδυασμό RYZEN 2000X και X470.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SiderisMav είπε

το bios update άμα στο χρεώσουν :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...