Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα χώρου στο κινητό του πατέρα μου. Είναι παλιό μοντέλο με μόλις 8GB χώρο, οπότε καταλαβαίνετε το θέμα που δημιουργείτε.

Όταν το πήρα όμως να τον βοηθήσω να το αδειάσει λίγο είδα πως το νούμερο 1 app σε χώρο ήταν η Διαχείριση Λήψεων που πιάνει 1.12 GB!! Φαίνεται σαν app συστήματος και φοβήθηκα να το σβήσω, αλλά κάτι πρέπει να γίνει γιατι πιάνει το 1/8 της μνήμης του κινητού!

Ξέρει κάνεις τι είναι ακριβώς και αν μπορώ να το σβήσω με ασφάλεια;;

Screenshot_20180710-115341.jpg

Επεξ/σία από plotolp
Δημοσ.

Ότι έχει σχέση με πράσινο ανθρωπάκι δεν το σβήνουμε.... ειδικά αυτό που είναι το λειτουργικό σύστημα τις συσκευής.

Αν το σβήσεις πάπαλα το κινητό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ότι έχει σχέση με πράσινο ανθρωπάκι δεν το σβήνουμε.... ειδικά αυτό που είναι το λειτουργικό σύστημα τις συσκευής.

Αν το σβήσεις πάπαλα το κινητό.

Ναι δίκιο έχεις. Για αυτό δεν το πείραξα, αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι στο καλό καταλαμβάνει τόσο χώρο μήπως το σβήσω εμμέσως.

3 ώρες πριν, jim_p είπε

Ανοιξε καλυτερα ενα file manager, μπες στο φακελο downloads, δες τι σαβουρα εχει και σβησε οτι δεν θες.

Το δοκίμασα αυτό. Όχι μόνο στο downloads, παντού μπήκα αλλά δεν βρήκα τι πιάνει τόσο χώρο.

Κοίταξα και στο δικό μου κινητό και σε εμένα έχει μια Διαχείριση Λήψεων, χώρις όμως να είναι πράσινο ανθρωπάκι και πιάνει  μόλις κάτι KB..

Δημοσ.

Δυστυχώς το android καταλαμβάνει την μισή μνήμη.

Τα 8 γίνονται 4 τα 16 γίνονται 12 κλπ

Για να έχεις αρκετό χώρο σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται να είναι ρουταρησμενο το κινητό και να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Link2sd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...