george1703 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, χθες αγορασα τα παρακάτω headset https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/180084-trust-ziva, και εχω το εξης πρόβλημα οταν συνδέω τα jack του ακουστικου και του μικροφώνου, δεν δουλευει το μικρόφωνο. Αν συνδέσω μόνο το μικρόφωνο ή μόνο το ακουστικό λειτουργεί το ενα απο τα δυο αντίστοιχα. Δοκίμασα και στο front panel και sto back αλλα τιποτα. Τι μπορεί να φταίει; Asus prime b350plus windows 10
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Σου κανει detect όταν συνδέεις τα jack; Ρωτάει αν είναι input output κλπ;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Βάζεις χωριστά για το καθένα in και out; Στα sound settings φαίνεται το mic;
george1703 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 ναι φαινεται, αλλα οταν βαζω και το ακουστικο και το μικρόφωνο, είναι σαν το μικρόφωνο να λειτουργεί με τον ήχο του ηχείου, χωρις να ακούγεται κανένας ήχος απο το μικρόφωνο. δηλαδή καταγράφει εσωτερικά ότι βγάζει το ηχείο , αλλα πχ αν μιλήσω εγώ δεν ακούγεται
george1703 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 υπαρχει καποιο software που να μου λυνει αυτο το προβλημα; ή να τα πάω πίσω τα headset?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα