christako@IN Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς δεν γνωρίζω πολλά από τα σύγχρονα smartphones 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): μικρές απαιτήσεις, WPS OFFICE σημειωματάρια, ημερολόγια, γενικά εφαρμογές για δουλειά γραφείου & viber, fb, Twitter...... 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και λίγο μεγαλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Ραδιόφωνο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι βασικό για την επιλογή 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τώρα έχω το lg g3 από το οποίο ήμουν ευχαριστημένος αλλά η οθόνη σήμερα παρουσίασε μαύρα σημεία. από μία γρήγορη αναζήτηση είμαι μεταξύ των Huawei mate 10 lite, honor 7x & Xiaomi Redmi Note 5 Ευχαριστώ
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185870-xiaomi-redmi-note-5-64gb-black-dual-sim Παιρνεις και μαι δωροεπιταγη για 50€ οποτε σου βγαινει 215€
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, christako@IN είπε Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς δεν γνωρίζω πολλά από τα σύγχρονα smartphones 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): μικρές απαιτήσεις, WPS OFFICE σημειωματάρια, ημερολόγια, γενικά εφαρμογές για δουλειά γραφείου & viber, fb, Twitter...... 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και λίγο μεγαλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Ραδιόφωνο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι βασικό για την επιλογή 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τώρα έχω το lg g3 από το οποίο ήμουν ευχαριστημένος αλλά η οθόνη σήμερα παρουσίασε μαύρα σημεία. από μία γρήγορη αναζήτηση είμαι μεταξύ των Huawei mate 10 lite, honor 7x & Xiaomi Redmi Note 5 Ευχαριστώ Από αυτά που είπες και γω θα πω το note 5
ASTOU Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, christako@IN είπε Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς δεν γνωρίζω πολλά από τα σύγχρονα smartphones 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): μικρές απαιτήσεις, WPS OFFICE σημειωματάρια, ημερολόγια, γενικά εφαρμογές για δουλειά γραφείου & viber, fb, Twitter...... 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και λίγο μεγαλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Ραδιόφωνο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι βασικό για την επιλογή 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τώρα έχω το lg g3 από το οποίο ήμουν ευχαριστημένος αλλά η οθόνη σήμερα παρουσίασε μαύρα σημεία. από μία γρήγορη αναζήτηση είμαι μεταξύ των Huawei mate 10 lite, honor 7x & Xiaomi Redmi Note 5 Ευχαριστώ Στα χαρτιά το note 5, μετά από real life εμπειρία https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Πραγματικά το 5 στο χέρι δεν μου άρεσε καθόλου, ενώ το htc που αρχικά έκραζα μου φάνηκε απίστευτα ποιοτικό.
christako@IN Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) η προσφορά του kotsovolos βολεύει, ενώ το htc θα το απέφευγα κάπου είχα διαβάσει για έλλειψη αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Το mate 10 lite μου κάνει πιο ποιοτικό σαν κατασκευή και το note 5 δείχνει δυνατότερο σε ταχύτητα επεξεργαστή. Ανάμεσα ατα δύο ποιό θα προτείνατε σε κάμερα και οθόνη; Αν έχετε κάποια πρόταση και στις 5,5" ; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από christako@IN
johny_geo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ξεκάθαρα Νote 5 απο τα 2 . Το Μate 10 lite το εχει φιλος και το μονο καλυτερο που βλεπω απο το redmi note 5 που αγορασε πριν 5 μερες ο αδερφος μου ειναι η οθονη και η μπροστινη καμερα -- σε ολα τα υπολοιπα το Νοte 5 μακραν καλυτερο.+ Η Χiaomi βγαζει πολύ συχνότερα updates απο την Huawei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα