Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τη παρεα και ευχαριστω οσους μπουν στο κοπο να βοηθησουν..δε ξερβ απο που να αρχισω βεβαια. Λοιπον καταρχην να ξεκινησω λεγοντας οτι ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ..χωρις να θελω να υποτιμησω οσο κοσμο δουλευει στο κομματι αυτο νιωθω οτι δε κανω για εκει..καθε μερα που παω πεθαινει κατι μεσα μου μιζεριαζω..απο μικρος η ζωη μου ηταν ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης παντα εψαχνα να μαθω κατι καινουργιο (συν απειρες ωρες WoW κατα την εφηβεια) απο hardware μεχρι wordpress και κατι ελαχιστα απο γλωσσες..ολα αυτοδιδακτος..ειχα παντα ονειρο να ασοχλουμε επαγγελματικα στο τομεα αυτον αλλα ποτε μου δεν εκατσα να διαβασω ωστε να περασω σε καποια σχολη της πληροφορικης..

απο πρακτικη τελεια σπιτι μονος μου αλλα για να ριξω διαβασμα ουτε λογος.(πρωτο φαουλ) λοιπον μη τα πολυλογω εφτασα σε ενα σημειο της ζωης μου που δεν υπαρχει στοχος για εμενα δεν ελπιζω πουθενα στο επαγγελματικο κομματι και δεν εχω καποιο στοχο να κυνηγησω..μεχρι προχθες που εψαξα λιγο για κεντρα δια βιου μαθησης και σεμιναρια περι Η/Υ και ειπα λιγο να ο ψαξω..απο παντα με ιντριγκαρε το επαγγελμα του προγραμματιστη καθως και το web design η τεχνικος Η/Υ κατανοωντας το παλουκι που απαιτειτε..το θεμα ειναι οτι δε ξερω απο που να αρχισω ετσι ωστε να παρω καποιο χαρτι χωρις να εχς τελειωσει καποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ η πανεπιστημιο που να μου δωσει την ευκαιρια να εργαστω στο κομματι που με γεμιζει και που με ευχαριστει!!

τι σεμιναρια να κανω τι να κυνηγησω βοηθεια!! δε μπορω αλλο τη καταθλιψη του να κανεις κατι με το ζορι σε καθημερινη βαση για 8-10 ωρες με 500 ευρο μισθο!! (να συμπληρωσω οτι αμα βγαλω τις υποχρεωσεις μου απτο μισθο δε μ μενουν πανω απο 100-150 ευρο το μηνα για εμενα, επομενως βγαζω στην ακρη το ενδεχομενο για κολεγιο η ιδιωτικο τει) οποτε μου μενει μονο η επιλογη καποιου ειδους δια βιου μαθησης η καποιο ιεκ δημοσιο που φαινεται ακατορθοτο λογω δουλειας.. συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας θα με βοηθουσε πολυ καποιος να μου δειξει τον δρομο!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημόσιο ΙΕΚ ίσως, σε ΚΔΒΜ μονο αν βρεις κανενα σεμιναριο μεσω ΛΑΕΚ να πας για το επιδομα και για την πλακα. Τα ΚΔΒΜ ειναι για χομπι πιο πολυ... Οχι ότι τα ΙΕΚ ειναι "καλα", όμως με λίγα ή και καθόλου λεφτά θα μάθεις έστω τα βασικά και θα εχεις ευκαιρία για πρακτική στο αντικείμενο. 

Επεξ/σία από idomeneas7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...