d4mage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Σήμερα επικοινώνησα τηλεφωνικά με το phonegallery.gr για να παραγγείλω το Redmi Note 5. Έκανα την παραγγελία με τιμολόγιο έστειλα ένα screen από το taxis και όλα κομπλέ. Όμως στην ερώτηση της εγγύησης η απάντηση ήταν πως η συσκευή έχει 1 χρόνο εγγύηση κι αυτή από το κατάστημα! Απ`ότι κατάλαβα δεν είναι ΚΑΝ ευρωπαϊκό το τηλέφωνο διότι η εγγύηση είναι 2 χρόνια με βάση νομοθεσίας... εκτός εάν κάνω λάθος + πως μου είπε πως δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος μεταπώλησης ακόμη στην Ελλάδα. Το mistore τι είναι; H infoquest; Το έχω παγώσει μέχρι στιγμής, και σκέφτομαι να ψάξω και αλλού. Τι λέτε; Μου βγαίνει πολύ καλά με απαλλαγή του φπα.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Αν δεν έχει και την επίσημη τιμή της Infoquest τότε είναι εισαγωγή του καταστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα εγγύησης κτλ. Προφανώς και μπορείς να το πας στην Infoquest αλλά θα πληρώσεις κανονικά σαν να κάνεις επισκευή.
d4mage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Αν δεν έχει και την επίσημη τιμή της Infoquest τότε είναι εισαγωγή του καταστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα εγγύησης κτλ. Προφανώς και μπορείς να το πας στην Infoquest αλλά θα πληρώσεις κανονικά σαν να κάνεις επισκευή. Εάν το πας για επισκευή εννοείς μετά τον 1 χρόνο. Εάν πάρεις από αυτούς στα 2 χρόνια είσαι κομπλέ. Οπότε μα συνεχίσω την αγορά; Δυστυχώς στο citisshop δεν υπάρχει όχι απλά διαθέσιμο άλλα ούτε κατόπιν παραγγελίας. Και το Kaizershop 1 χρόνο εγγύηση έχει. Ψάχνω μήπως βρω κάποιο άλλο που να δίνει 2 χρόνια. Από αλυσίδες το public και το plaisio έχουν 2 χρόνια στα 265€ Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από d4mage
VonLoutsos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 4 minutes ago, d4mage said: Εάν το πας για επισκευή εννοείς μετά τον 1 χρόνο. Εάν πάρεις από αυτούς στα 2 χρόνια είσαι κομπλέ. Οπότε μα συνεχίσω την αγορά; Δυστυχώς στο citisshop δεν υπάρχει όχι απλά διαθέσιμο άλλα ούτε κατόπιν παραγγελίας. Και το Kaizershop 1 χρόνο εγγύηση έχει. Ψάχνω μήπως βρω κάποιο άλλο που να δίνει 2 χρόνια. Από αλυσίδες το public και το plaisio έχουν 2 χρόνια στα 265€ Και πριν τον χρόνο πληρώνεις κανονικά. Γενικά όλα τα skroutzoμάγαζα δίνουν έναν χρόνο γιατί ειναι δικιά τους εισαγωγή. Μόνο συνεργαζόμενα με infoquest καλύπτονται από την infoquest αλλά έχουν και την υψηλή τιμή.
d4mage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε Και πριν τον χρόνο πληρώνεις κανονικά. Γενικά όλα τα skroutzoμάγαζα δίνουν έναν χρόνο γιατί ειναι δικιά τους εισαγωγή. Μόνο συνεργαζόμενα με infoquest καλύπτονται από την infoquest αλλά έχουν και την υψηλή τιμή. Άρα η εγγύηση είναι δήθεν! Αν το πάρω από αλυσίδα θα μου βγει ένα δεκάρικο πάνω από την τιμή χωρίς τιμολόγιο από skroutz. 210€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα