bamboombeem Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω εαν εκανα μεγαλη βλακεια και αν θα την πληρωσω ασχημα. Ετυχε το μεσημερι να καθαρισω λιγο το μπαλκονι μου και εριχνα νερα κατω στο δρομο. Προσεχα φυσικα εαν καποιος περνουσα απο κατω. Εκεινη την στιγμη περνουσαν κατι ατομα απο το υγειονομικο γιατι κανανε εργα λιγο ποιο περα και τους εδωσα το ονομα μου. Τα νερα επεσαν στον δρομο και οχι σε πεζοδρομο. Επισεις μενω στον πρωτο οροφο. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Για ποιο λόγο σου ζήτησαν όνομα; Σου είπαν ότι απαγορεύεται αυτό που κάνεις; Νομίζω τζάμπα ανησυχείς, όλος ο κόσμος πλένει τα μπαλκόνια του
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μην ψαρώνεις...! Μαγκια πούλαγαν. Βέβαια να πουμε και του στρατού το δίκιο αυτά γίνονται 12-1 η ωρα το βράδυ και οχι μέρα μεσημέρι 1
darkman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, bamboombeem είπε Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω εαν εκανα μεγαλη βλακεια και αν θα την πληρωσω ασχημα. Ετυχε το μεσημερι να καθαρισω λιγο το μπαλκονι μου και εριχνα νερα κατω στο δρομο. Προσεχα φυσικα εαν καποιος περνουσα απο κατω. Εκεινη την στιγμη περνουσαν κατι ατομα απο το υγειονομικο γιατι κανανε εργα λιγο ποιο περα και τους εδωσα το ονομα μου. Τα νερα επεσαν στον δρομο και οχι σε πεζοδρομο. Επισεις μενω στον πρωτο οροφο. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Νερο η νερο με σαπούνι ? σου έδειξαν καποιο χαρτι οτι ειναι απο το υγειονομικό ?
ILIAS GR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δυό λεπτά, το μπαλκόνι σου δεν έχει σιφόνι να διοχετεύονται τα νερά στην υδρορροή;
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Γιατι τους εδωσες το ονομα σου? δεν τους ρωτησες γιατι το θελουν? τι προβλημα υπαρχει η κατι αλλο? Ερχεται ενας αγνωστος και του δινεις οτι πληροφοριες θελει τι στο πεο? 1
orck Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Τι κολπα ειναι αυτα; Δεν ειναι παρανομο να πλενεις το μπαλκονι σου. Πες τους να παρουν φορα...
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εάν κατέβαινες κάτω και τα μάζευες με σφουγγαρίστρα πιθανώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα μπορεί να σε τρέχουν στα δικαστήρια,αν δε ήταν και ακάθαρτα την έκατσες τη βάρκα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από papoys1 1
ILIAS GR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Ρε συ, μπας και τους έκανες μούσκεμα; Και όχι από το υγειονομικό να `τανε, αλλά και ιεραπόστολοι τα καντήλια θα τα κατέβαζαν!.... 1
dtzgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, bamboombeem είπε ... Εκεινη την στιγμη περνουσαν κατι ατομα απο το υγειονομικο γιατι κανανε εργα λιγο ποιο περα... Τι είδους έργα έκανε το υγειονομικό;
Έλεος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dtzgr είπε Τι είδους έργα έκανε το υγειονομικό; Μπορεί να επιθεωρεί, έργα της ΕΥΔΑΠ ή οικοδομικά έργα. @bamboombeem Αν τα νερά ήταν ακάθαρτα και δεν έρεαν προς κάποια αποχέτευση στο δρόμο τότε παίζει να σε τραβήξουν, και αν συνηθίζεις να πετάς νερά δε θα χουν και άδικο ρε μαν μου. Δε μπορεί ο καθένας να πετάει βρωμόνερα απο το μπαλκόνι του στο δρόμο χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο για την διαφυγή του νερού. Ούτε είναι σωστό να περιμένεις να εξατμιστεί και να δημιουργείται αυτή η απάλευτη υγρασία το καλοκαίρι, ή να κινδυνεύει κανείς να γλιστρίσει στα νερά (σαπουνόνερα;). Δεν είμαστε όλοι μαγκάιβερ, υπάρχουν και ευπαθείς ομάδες που χρησιμοποιούν τους δρόμους. edit: Δύσκολα πάντως να σου κάνουν κάτι, εκτός και αν έχουν ενδείξεις οτι η πιθανή οχληρία συμβαίνει συστηματικά. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Έλεος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα