Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω οτι κάνω μια αγορά των 200€ και βάλω 4 δόσεις (50€), η χρέωση στην πιστωτική θα είναι 50€ τον μήνα ή θα γίνει απευθείας χρέωση 200€ και η τράπεζα μετά θα μου λέει δώσε 50€ τον μήνα σαν δόση? 

Δημοσ.

Καλημέρα. Το όριο της κάρτας θα μειωθεί κατά 200 ευρώ και το μήνα θα χρεώνεσαι (και άρα θα χρωστάς) 50 ευρώ. Αν δεν τα πληρώσεις την ημερομηνία που σου λέει θα αρχίσουν να τοκίζονται.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο koumos. Αν έχεις 1000€ όριο πχ και πάρεις ένα κινητό των 800€ με 15€ το μήνα σε 48 δόσεις στην ουσία έχεις  <<αχρηστέψει>> την κάρτα σου για χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Δεν με πολυ βολεύει αυτό....

Παρέλειψα να πω ότι εξαρτάται από την τράπεζα. Η πειραιώς δουλεύει με τον τρόπου που προανέφερα αλλά η Alpha σου μειώνει το όριο μόνο με το ποσό της επόμενης δόσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό. Δηλαδή μπορείς εσύ με όριο 1000€ να πας να κάνεις αγορές 50.000€ και να βάλεις δόσεις που αθροιστικά θα είναι 1000€/μήνα ; 

Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια τράπεζα. 

Επεξ/σία από djuan1988
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, koumos είπε

Παρέλειψα να πω ότι εξαρτάται από την τράπεζα. Η πειραιώς δουλεύει με τον τρόπου που προανέφερα αλλά η Alpha σου μειώνει το όριο μόνο με το ποσό της επόμενης δόσης.

Πάντως μια πιστωτική alpha που υπάρχει στο σπίτι δεν λειτουργεί έτσι αλλά όπως οι άλλες. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό. Δηλαδή μπορείς εσύ με όριο 1000€ να πας να κάνεις αγορές 50.000€ και να βάλεις δόσεις που αθροιστικά θα είναι 1000€/μήνα ; 

Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια τράπεζα. 

Όχι δεν ισχύει αυτό. Για να εγκριθεί μια αγορά με πιστωτική το ποσό του προϊόντος πρέπει να είναι ίσο ή μικρότερο από το διαθέσιμο πιστωτικό υπόλοιπο της κάρτας αναξάρτητα αν το προϊόν θα πληρωθεί σε μια δόση ή σε πολλές. Αν έχουν προηγηθεί αγορές με δόσεις το διαθέσιμο πιστωτικό υπόλοιπο της κάρτας είναι μικρότερο από το ονομοαστικό πιστωτικό όριο.

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παιδιά. H Bonus Visa που έχω έτσι λειτουργεί. Στο ebanking που εμφανίζει το διαθέσιμο όριο, το έχει μειώσει μόνο κατά το ποσό της επόμενης δόσης.

Δημοσ.

Εξαρτάται απο την τράπεζα. Το πιο συνηθες είναι να μειώνεται το συνολικό υπολοιπο και να χρεώνεται κάθε μήνα η αντίστοιχη δόση

3 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Έστω οτι κάνω μια αγορά των 200€ και βάλω 4 δόσεις (50€), η χρέωση στην πιστωτική θα είναι 50€ τον μήνα ή θα γίνει απευθείας χρέωση 200€ και η τράπεζα μετά θα μου λέει δώσε 50€ τον μήνα σαν δόση? 

Πάρε στην τραπεζα σου και ρώτα με βάση την κάρτα σου.

Δημοσ.

Το πιο σημαντικο ειναι να μην βαλεις ποτε στην καρτα κατι που δεν εισαι 1000% βεβαιος οτι μπορεις να αποπληρωσεις

Τα πανωτοκια ειναι...ασηκωτα και δεν θα ξεμπλεξεις ποτε αν εκτροχιαστεις

Κατα την γνωμη μου ειναι βλακωδες να χρεωνεσαι για κινητο και γενικα για καταναλωτικες φιφες,εκτος εαν εχεις τα λεφτα διαθεσιμα ουτως ή αλλως και σου κανουν ατοκες δοσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...