Kostasspil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδια, τον Ιουνιο του 17, μου εκαναν μια εργασια για την επιχειρηση μ για την οποια τους πληρωσα, χωρις παραστατικο, μεσω τραπεζης. Η ερωτηση μ ειναι αν αυτο το ποσο θα μπορεσω να το δηλωσω ως εξοδο στην φετινη δηλωση. Επαναλαμβανω, δεν υπαρχει καποιο παραστατικο, μονο το αποδεικτικο της καταθεσης. Ευχαριστω εκ των προτερων!
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 ο λογαριασμός ηταν δηλωμενος ως επαγγελματικός;
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ο δικος μου ναι. ο δικος του ειναι ταμιευτηριου
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Οχι βέβαια δεν μπορεις, δεν εχεις πληρώσει φπα, τιποτα, ξεχνα το
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Πιο πολυ με ενδιαφερει πως θα δικαιολογηθει η μεταφορα επειδη ο λογαριασμος οπως ειπα ειναι εταιρικος. Ελπιζω να μην εχουμε κανα προβλημα. Οκ αυτος δε θα χει, εγω?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Πιο πολυ με ενδιαφερει πως θα δικαιολογηθει η μεταφορα επειδη ο λογαριασμος οπως ειπα ειναι εταιρικος. Ελπιζω να μην εχουμε κανα προβλημα. Οκ αυτος δε θα χει, εγω? Ρε φιλε παραστατικά εχετε κοψει, τι ερωτήσεις ειναι αυτες για εταιρεία, το Α-Β του δημοτικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα