Geocheats2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ τον πληθυσμό που γράφει σε αυτό το θέμα, δεν έχω ιδέα/ δεν με ενδιαφέρει το ντύσιμο αλλά με τον τρόπο που τα λέτε βελτιώνετε την κατάσταση 😂
Donalhioy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 και μετα λενε οτι εγω εχω κομπλεξ με τα μαλλια ουρανιο τοξο θα τους στειλω λινκ το θεμα... 1
redykt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, Donalhioy said: και μετα λενε οτι εγω εχω κομπλεξ με τα μαλλια ουρανιο τοξο θα τους στειλω λινκ το θεμα... καλα που μου το θυμησες. εχει γεμίσει ο τοπος RGB μαλλια.
mary Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, *nenya* είπε Είναι λαστιχάκια για τα μαλλιά! Καιιιι επίσης είδα στο φαρμακείο να πουλάνε και ένα τέτοιο 'καλωδιοβραχιόλι' σε κίτρινο χρώμα που είναι για να διώχνει τα κουνούπια Αυτά τα λαστιχάκια σαν καλώδια είναι πάρα πολύ βολικά πάντως και πιάνουν πολύ καλά το μακρύ μαλλί. Για αυτά λέω Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από mary
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, *nenya* είπε ενα των Mastodon που φοραω δεν περιγράφω άλλο (σε περίπτωση που δεν με είχες καταλάβει) Spoiler Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 11:57 ΠΜ, idomeneas7 είπε Μετά από σοβαρή σύσκεψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απαιτείται να συλλέξουμε όλα τα είδη γυφταριού για επιστημονική χρήση. Αυτά που έχουμε έτοιμα είναι: παπούτσια stan smith, ψηλόμεσα παντελόνια, φαρδιές μπλουζες που βαζουν μεσα στα παντελόνια, σκουλαρικια με φούντες απο δέστρες κουρτίνας, χρωματισμένα φρύδια, κατουρλι ανταυγειες, παπουτσια με χοντρο ισιο πατο, σακιδια πλατης MCM, μπλουζες με φράκο από πίσω και παπούτσια με φελο. Αντε πειτε. ψηνομαι να σκασω σε ινσομνιομιτινγκ με ολα τα παραπανω φορεμενα το ενα πανω στο αλλο και να παρκαρω επιμονα εντος του οπτικου πεδιου του Ιδομενεα 2
adi32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2018 στις 2:13 ΜΜ, elorant είπε Μούσι, τατουάζ και μπίχλα. Το τρίπτυχο του νεοέλληνα. Το βαριέμαι να ξυριστω, να χτενιστω και έχω γεμίσει τατουάζ σημαίνει είμαι ωραίος γκομενος. Το παζλ του επιτυχημένου συμπληρώνει smartακι με αυτοκόλλητο της Κρήτης και της Apple Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από adi32
theoritikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μια φορά είδα πιτσιρικά να φορά σακάκι μαζί με φόρμα. Το cringe έπιασε ταβάνι... 1
palawiaris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Φόρμες με παντοφλέ ή σκαρπίνι, Σανδάλια ή παντόφλες ή sneakers με κάλτσες από τον αστράγαλο και πάνω, μέχρι και το γόνατο έχω δει, σε συνδυασμό με κοντό παντελόνι. Συνηθισμένα ενδυματολογικά αίσχη στο γερμανισταν,με το πρώτο να εφαρμόζεται από τα τουρκομογγόλια και ελάχιστους ξεχασμένους Έλληνες
Hellaslover Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Φορας και γω, αλλα παντοφλα σε αντρα δε μαρεσει-μονο παραλια
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 6:49 ΜΜ, mary είπε Η απορία σε αυτό είναι : μπορούν να πιάσουν τίποτα με τέτοια νύχια; κωλ*χ#ρτο στη τουαλέτα; μάλλον όχι Να πατήσεις καζανάκι; όχι Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πόσο βρωμιαρες είναι αυτές που έχουν τέτοια νύχια. Μία χαρά τα κάνεις όλα αυτά που λες. Το μοναδικό πράγμα που είναι αδύνατο να κάνεις με τέτοια νύχια είναι να φορέσεις κοσμήματα (το κούμπωμα δεεεεν) και η πληκτρολογιση είναι δύσκολη αν και με gaming πληκτρολόγιο είναι πολύ πιο εύκολη. Ναι είχα μακριά ψεύτικα νύχια και γαμουσαν και θέλω να ξαναβάλω και δεν με νοιάζει αν δεν σας αρέσουν ή δεν αρέσουν στον άντρα μου. Έχω και φωτογραφίες. 16 ώρες πριν, *nenya* είπε @Fotis13 Στο σημειο που γραφεις για τις σαγιοναρες ομολογω μου θυμισες τους κανονες του Ζαμπουνη!! Για τα κροκ συμφωνω 100%...απιστευτα αντιαισθητικα. Για τα μεταλ μπλουζακια διαφωνω οριζοντιως και καθετως. Πολλα απ'αυτα εχουν πολυ πρωτοτυπα σχεδια, εργα τεχνης. Πχ ενα των Mastodon που φοραω συχνά αποσπα περισσοτερα κοπλιμεντα απ'οταν κυκλοφορω με περιποιημενο φορεματακι Η πίκρα μου με τα μεταλ μπλουζάκια είναι ότι συνήθως το κόψιμο τους είναι τελείως αντρικό και δεν κολακεύει το γυναικείο σώμα. Ειλικρινά έτσι μου έρχεται να πάω να φτιάξω δικά μου merch για να είναι όπως ακριβώς τα θέλω κι ας μου κάνουν μήνυση. Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ θέλω να φορέσω τέτοια μπλουζάκια, δεν τα φοράω εν τέλει. Γενικά οι περισσότερες μεταλουδες (όχι ολες) είναι ντυμένες είτε σαν σακιά είτε σαν φτηνές πουτανες. Θέλει πραγματικό κόπο για να δείχνεις μεταλ και οκ. 1
johntikis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Κάθε κομμάτι με σωστή υποστήριξη και συνδυασμό μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που είτε είναι instant fails για τα δικά μου γούστα, ίσως και λόγω υπερεκθεσης. -Ράστα, πράσινα μαλλιά, μουστάκια Καραϊσκάκης, Θέμης Μάνεσης σε νεους, τσαντάκια μπλέ ελεκτρικ με τεράστιο λογότυπο Adidas, πόλο με γυρισμένο γιακά δράκουλας, μπλούζα Levis με το λογκο, παπούτσι μπαλαρίνα, παπούτσι Oxford, παπούτσι ψάθινο, τατουάζ στον αφαλό, γυαλιά κόκκινα, κίτρινα, πράσινα, γυαλιά τύπου καρερα με μπλέ φακό σαν πορνοστάρ, καρερα άσπρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις