le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Όλα τα γυναικεία παπούτσια που βγήκαν μετά το 1995 με εξαίρεση κάποιες μπότες. Μέχρι να πιάσει 3 σελίδες το τοπικ, στοίχημα οτι θα επιτρέπεται να φοράμε πλέον μονο φύλλα συκης 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, idomeneas7 είπε Εχω μια στο Facebook που τα φοράει σχεδόν όλα αυτά, παω να δω για ιδέες. Φέρτην από δω να γίνει της Κορέας. Θα πάει το μαλλιοτράβηγμα σύννεφο
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Φέρτην από δω να γίνει της Κορέας. Θα πάει το μαλλιοτράβηγμα σύννεφο There s no girl on the internet Εκτός φουμπου. Η περσονα Ιδομενέας όπως ολα δείχνουν, είναι ο Μαρκέλλος Νυχτας 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε Η περσονα Ιδομενέας είναι ο Μαρκέλλος Νυχτας και η νένυ ο Λάκης Γαβαλάς; 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 εντάξει τύπε, ειμαι λιγο Απολυτος
opcorsa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε εντάξει τύπε, ειμαι λιγο Απολυτος τυπε εγω ειμαι ο απολυτος
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε εντάξει τύπε, ειμαι λιγο Απολυτος Eσύ δεν θέλεις μεροκάματο, θέλεις χιλιάρα μηχανή και θάνατο. Το dresscode χιλιάρας μηχανής εγκρίνεται; Περιμένω σύσκεψη από ιδομενέα Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe 1
papoys1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Καταπληκτικά όλα αλλά να σας είχα τη δεκαετία του 70 με παντελόνι μόβ - μπλέ καρώ καμπάνα 65 πόντους , ψηλοτάκουνα αντρικά παπούτσια στενό χρωματιστό πουκάμισο με γιακάδες ως τον ώμο και ως φυσικό συμπλήρωμα φαβορίτα ως το σαγόνι (αλά Κόκοτα) και μακρύ μαλλί με φράτζα στο μέτωπο. Για ανδρικό στυλ μιλάμε φυσικά. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Καταπληκτικά όλα αλλά να σας είχα τη δεκαετία του 70 με παντελόνι μόβ - μπλέ καρώ καμπάνα 65 πόντους , ψηλοτάκουνα αντρικά παπούτσια στενό χρωματιστό πουκάμισο με γιακάδες ως τον ώμο και ως φυσικό συμπλήρωμα φαβορίτα ως το σαγόνι (αλά Κόκοτα) και μακρύ μαλλί με φράτζα στο μέτωπο. Να δώ φώτο παππού από κείνη την εποχή μ' αυτό το ντύσιμο και τι στον κόσμο 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Αντιπαθώ τα μάλα.. Αμάνικες μπλούζες. Σκισμένα τζίν. Παντόφλες με διχάλα. Τσόκαρα. Πλατφόρμες Κομπολόγια/μπεγλέρια. Ψεύτικα νύχια. Ξεβαμμένο μαλλί. Ρακέτες στην παραλία. Τατουάζ με κινέζικους χαρακτήρες/φράσεις/μανίκι. Τσιγάρο, ηλεκτρονικό η μη.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Το μεγαλείο του παππου ειναι ότι τα έζησε μεν ολα αυτα αλλα κάθε του ποστ μοιαζει πιο φρέσκο απο ολωνων μας 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μούσι, τατουάζ και μπίχλα. Το τρίπτυχο του νεοέλληνα.
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Eoin είπε Αντιπαθώ τα μάλα.. Αμάνικες μπλούζες. Σκισμένα τζίν. Παντόφλες με διχάλα. Τσόκαρα. Πλατφόρμες Κομπολόγια/μπεγλέρια. Ψεύτικα νύχια. Ξεβαμμένο μαλλί. Ρακέτες στην παραλία. Τατουάζ με κινέζικους χαρακτήρες/φράσεις/μανίκι. Τσιγάρο, ηλεκτρονικό η μη. Ότι και να φοράει κάποιος, πιο κακόγουστο θέαμα από το να κρατάει τσιγάρο και να τον βλέπεις να το ρουφάει δε θα καταφέρει ποτέ να προσφέρει. Και δη μέσα στο καλοκαίρι κάτω από τους 40 βαθμούς. 2
theoritikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Tribal tattoos. Είχα δει έναν τύπο στο λεωφορείο με κακοφτιαγμενο tribal σε όλο το σώμα του . Τον λυπηθηκα σαν να ειχε ανίατη ασθένεια... Άσπρο παντελόνι στους άνδρες (κολλητό ή μη ) Μακρύ παντελόνι με σαγιονάρα Μπλούζες με στάμπες πιστόλια, σφαίρες, γραμματοσειρά grand theft auto ή οτιδήποτε θυμίζει γκέτο κατάσταση Γυναικεία φόρμα Adidas κολλητή με τις λωρίδες σήμα κατατεθέν Σλαβικης μόδας Γυναικείες μπλούζες με μεγάλες στάμπες βρισιές (bitch , slut και λοιπό λεξιλόγιο..) Μπλούζες πολύχρωμες με minions,Looney tunes και λοιπά καρτούν Αυτά για αρχή 😀 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις