*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 minute ago, vrwmiaris said: Και εκείνα τα καλώδια τηλεφώνου που φοράνε στον αγκώνα, δεν μπορώ να καταλάβω που χρησιμεύει. Είναι λαστιχάκια για τα μαλλιά! Καιιιι επίσης είδα στο φαρμακείο να πουλάνε και ένα τέτοιο 'καλωδιοβραχιόλι' σε κίτρινο χρώμα που είναι για να διώχνει τα κουνούπια
gas7777 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Ένα πράγμα θεωρώ κακόγουστο. Το πάστωμα. Κορίτσι σα τα κρύα τα νερά, μια κούκλα, μου έρχεται τίγκα στη πούδρα, στο κραγιόν, στο βαμμένο μάτι. Έρχεται ως ένας άλλος άνθρωπος. Ειναι άσχημο κορίτσια. Δε χρειάζεται τόσο βάψιμο κατά την άποψή μου. 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μπλούζα από φιλαράκι μου με μεγάλο τύπωμα μπροστά φατσάκι κίτρινο με σκουλαρικι στο φριδι και τη γλώσσα έξω με piercing. Όταν κάνει πέσιμο λέει "εσύ στο fb έχεις φατσάκι με piercing στη γλώσσα" ??!! Χεχ 3 λεπτά πριν, gas7777 είπε Ένα πράγμα θεωρώ κακόγουστο. Το πάστωμα. Κορίτσι σα τα κρύα τα νερά, μια κούκλα, μου έρχεται τίγκα στη πούδρα, στο κραγιόν, στο βαμμένο μάτι. Έρχεται ως ένας άλλος άνθρωπος. Ειναι άσχημο κορίτσια. Δε χρειάζεται τόσο βάψιμο κατά την άποψή μου. Κοπέλα είσαι; Μιλάς σωστά. Το προτιμάμε n a t u r a l !
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Είναι λαστιχάκια για τα μαλλιά! Καιιιι επίσης είδα στο φαρμακείο να πουλάνε και ένα τέτοιο 'καλωδιοβραχιόλι' σε κίτρινο χρώμα που είναι για να διώχνει τα κουνούπια Χαχχαχαα πήρα τετοιο για τη μαμάς μου γιατί κατι σπρέι που έπαιρνε μου εκαναν άσθμα. Μια χαρά ειναι αυτο 😛 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από margaritagr
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Crocs θα επρεπε να εκτελουνται οσοι τα φορανε. Αll star τα χαμηλα πανινα μονο . ,νυχια απεριποιητα ,μισοξεβαμενα (εγκλημα) ,αβαφα και κοντα (χερια) . Αβαφες, απεριποιητες αχτενιστες γυναικες επισης ,το ιδιο ισχυει και για απεριποιητους βρωμικους αντρες . Οποιοδηποτε flat υποδημα στις γυναικες εξαιρουνται πλατφορμες ,αθλητικα και σαγιοναρες στους καταλληλους χωρους μονο οπως γυμναστηρια ,παραλιες ,μεσα στο σπιτι,σε δραστηριοτητες στην φυση και σε νησι τα πρωινα. Σανδαλια πασης φυσεως σε αντρες και γυναικες . Απομιμησεις ρουχων-παπουτσιων απλα τραγικο . αρβυλες και τα σχετικα γκουφοπαπουτσα . μπλουζες με μεταλ και rock συγκροτηματα ειναι λιγο πριν το εμετο καθως συνοδευονται σχεδον παντα και απο αναλογου γουστου και ενδυμασιας ατομα.Εξαιρειται το glam rock στυλ απο ατομα που μπορουν να το υποστηριξουν . Οι παντοφλες που ειναι τωρα στην μοδα με γουνακι η' χωρις εξαιρουνται τα πραγματικα fashion ατομα που μπορουν να το υποστηριξουν καθως διαμορφωνουν και κανουν την μοδα . Τα πολλα χαιμαλια και αξεσουαρ στα χερια-λαιμο ,ανουσιος πλεονασμος . Γενικοτερα ακαταλληλο βαψιμο και ντυσιμο αναλογα τον χωρο και το χρονικο διαστημα της ημερας που κινεται ενα ατομο . Ακαταλληλα ρουχα αναλογα τον σωματοτυπο π.χ κολητα εφαρμοστα φορεματα ,κολαν απο παχυσαρκα ατομα κ.ο.κ. EDIT: Εσπαντριγιες σε αντρες και γυναικες Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από Fotis13 1
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 @Fotis13 Στο σημειο που γραφεις για τις σαγιοναρες ομολογω μου θυμισες τους κανονες του Ζαμπουνη!! Για τα κροκ συμφωνω 100%...απιστευτα αντιαισθητικα. Για τα μεταλ μπλουζακια διαφωνω οριζοντιως και καθετως. Πολλα απ'αυτα εχουν πολυ πρωτοτυπα σχεδια, εργα τεχνης. Πχ ενα των Mastodon που φοραω συχνά αποσπα περισσοτερα κοπλιμεντα απ'οταν κυκλοφορω με περιποιημενο φορεματακι 1
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 καθε φορα ενα θεμα με τα κομπλεξ του καθενα,καμια πρωτοτυπια
vins Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, JERONIMO888 είπε καθε φορα ενα θεμα με τα κομπλεξ του καθενα,καμια πρωτοτυπια Μήπως ήρθε η ώρα να βρεις άλλο φόρουμ τοτες; 1
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, vins είπε Μήπως ήρθε η ώρα να βρεις άλλο φόρουμ τοτες; οχις
vins Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, JERONIMO888 είπε οχις Τοτες άραξε τυπε μου. Είσαι από αυτούς που όταν ακούει να μιλάνε για σορβαιβο κουνάς το κεφάλι και κάνεις τσου τσου τσου και ψάχνεις να βρεις τι θέατρο θα παίζει το βράδυ αλλά γυρνάς σπίτι και βλεπεις επανάληψη πάουερ οφ λαβ στο γιουτουμπι ε; Σε καταλαβα! Και παίζει να φοράς και κροκς όταν το κάνεις για αυτό θιχτηκες ε;
opcorsa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Agraf είπε Μπλούζα από φιλαράκι μου με μεγάλο τύπωμα μπροστά φατσάκι κίτρινο με σκουλαρικι στο φριδι και τη γλώσσα έξω με piercing. Όταν κάνει πέσιμο λέει "εσύ στο fb έχεις φατσάκι με piercing στη γλώσσα" ??!! Χεχ Κοπέλα είσαι; Μιλάς σωστά. Το προτιμάμε n a t u r a l ! υγρανθηκα τυπε
mp123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, *nenya* είπε Ίσα με τη μάνα μου πρέπει νά'σαι εσύ :') Το αφηνω ασχολιαστο...............😛 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από mp123
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, *nenya* είπε @Fotis13 Στο σημειο που γραφεις για τις σαγιοναρες ομολογω μου θυμισες τους κανονες του Ζαμπουνη!! Για τα κροκ συμφωνω 100%...απιστευτα αντιαισθητικα. Για τα μεταλ μπλουζακια διαφωνω οριζοντιως και καθετως. Πολλα απ'αυτα εχουν πολυ πρωτοτυπα σχεδια, εργα τεχνης. Πχ ενα των Mastodon που φοραω συχνά αποσπα περισσοτερα κοπλιμεντα απ'οταν κυκλοφορω με περιποιημενο φορεματακι Εσύ καις καρδιές και χωρίς αυτά ρε νενυ.
vins Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Εσύ καις καρδιές και χωρίς αυτά ρε νενυ. Γύπας 😂😂😂
giwfys Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Αντρικο παντελονι να φαινεται ο αστραγαλος Κουρεμα κιμ γιονγκ ουν Μιλαμε για μεγαλο γελωτα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις