Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να παρω μια εικόνα απο τον Jigsaw και να πάω να μου την περάσουν σε μπλουζάκι. :D

τι διαστάσεις-αρχείο πρέπει να βρω ξέρει κανεις ?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Θέλω να παρω μια εικόνα απο τον Jigsaw και να πάω να μου την περάσουν σε μπλουζάκι. :D

Οσο πιο μεγαλη ειναι η αναλυση τοσο το καλυτερο.. Δεν θα αλλοιωθει η εικονα.. Μπορεις βεβαια να το πεις κ στο μαγαζι κ να ψαξετε εκει μαζι κ αυτος θα σου βρει την πιο καταλληλη.. 

Αλλιως google, jigsaw hd κ σιγουρα εχει παρα πολλες.. Αν δν τα καταφερεις, pm.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, margaritagr said:

θα το κανουν resize μην σε αγχωνει.βεβαια υπαρχουν καποιοι περιορισμοι σε αλλα πραγματα που απο αυτα εξαρτατε το τελικο αποτελεσμα.πχ.αν μπορει να κοπει η σταμπα γυρω γυρω ωστε να μην φαινεται σαν τετραγωνο καδρο πανω στην μπλουζα

Δημοσ.
Στις 16/7/2018 στις 1:43 ΠΜ, poulinos είπε

θα το κανουν resize μην σε αγχωνει.βεβαια υπαρχουν καποιοι περιορισμοι σε αλλα πραγματα που απο αυτα εξαρτατε το τελικο αποτελεσμα.πχ.αν μπορει να κοπει η σταμπα γυρω γυρω ωστε να μην φαινεται σαν τετραγωνο καδρο πανω στην μπλουζα

Ή να ειναι κανα png με διαφανεια για bg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2018 στις 6:50 ΜΜ, margaritagr είπε

Μπορείς να την κάνεις και μόνη με σιδερότυπο.

Ειδικά αν το μπλουζάκι είναι άσπρο μακό είναι πολύ εύκολο.

Απλά βρες όσο πιο μεγάλη εικόνα γίνεται.Πάνω στο μπλουζάκι δεν παίζει και τόσο σημασία η ανάλυση.

Κάνω αρκετές σε μπλουζάκια της εγγονής μου βγαίνουν μια χαρά και αντέχουν αρκετά πλυσίματα.Βέβαια αλλοιώνονται με το κάθε πλύσιμο δεν είναι όπως οι έτοιμες αλλά σιγά το πράμα.Αν δεν έχεις βαρεθεί τον jigsaw στο μπλουζάκι τον τυπώνεις σε καινούργια πιο νέα έκδοση.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το γκούγκλαρα και είναι τρομακτικό! Τι τι θέλεις τέτοια στάμπα ρε συ; :P

Στο Νο 7 έχει φτάσει ήδη.Ήταν πεθαμένος και τον ανέστησαν για νέα επεισόδια με περισσότερο αίμα.:fear:

Μάλλον στο 8 έχω χάσει επεισόδια.Απλά τα πρώτα τα περιμέναμε πως και πως.Τώρα τα βαρεθήκαμε.Μία από τα ίδια είναι.

Μαργαρίτα μία πολύ ωραία για μπλούζα είναι η παρακάτω και με ωραία ανάλυση.Όποιος τη βλέπει θα φεύγει τρέχοντας.:P

Και με πολύ καλά χρώματα.

saw-500.jpg

Edit.

Από όσα έχω δει ακόμη θυμάμαι το πρώτο.Πιστεύω το πιο φοβερό από όλα.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Στο Νο 7 έχει φτάσει ήδη.Ήταν πεθαμένος και τον ανέστησαν για νέα επεισόδια με περισσότερο αίμα.:fear:

Μάλλον στο 8 έχω χάσει επεισόδια.Απλά τα πρώτα τα περιμέναμε πως και πως.Τώρα τα βαρεθήκαμε.Μία από τα ίδια είναι.

Μαργαρίτα μία πολύ ωραία για μπλούζα είναι η παρακάτω και με ωραία ανάλυση.Όποιος τη βλέπει θα φεύγει τρέχοντας.:P

Και με πολύ καλά χρώματα.

saw-500.jpg

Δεν βλέπω τέτοια, δεν τα μπορώ! :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Δεν βλέπω τέτοια, δεν τα μπορώ! :)

Το Νο1 να το δεις.Από τα καλύτερα θρίλερ του κινηματογράφου.Όπως και το the cube ειδικά το Νο1.Σταθμός και αυτό.

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το Νο1 να το δεις.Από τα καλύτερα θρίλερ του κινηματογράφου.Όπως και το the cube ειδικά το Νο1.Σταθμός και αυτό.

Δεν μπορώ να βλέπω σφαγές κλπ. Τέλος πάντων είμαστε μάλλον off topic. :)

Δημοσ.

Βγήκαν κι άλλα Saw μετά το 1ο; 

Τι μαθαίνει κανείς 🐒

10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το The thing όχι;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μπα δεν τον ανέστησαν. Κάτι δεν κατάλαβες στο τέλος. 

Το 1ο ήταν πραγματικά ταινία - σταθμός!

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, zio10 είπε

Το γκούγκλαρα και είναι τρομακτικό! Τι τι θέλεις τέτοια στάμπα ρε συ; :P

Καλά στάμπα είναι, δεν είναι και στολή 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...