sensai Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 θέλω να φτιάξω ένα βιογραφικό για Ελλάδα αλλά είμαι λίγο προβληματισμένος για την δομή και την εμφάνιση που πρέπει να έχει εσείς ποιο στυλ προτείνεται να επιλέξω από τα δύο παρακάτω το βιογραφικό του europass το έχω αποκλείσει γιατί δεν μου αρέσει καθόλου
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Και τα 2 ειναι ωραια. Το 2ο "φοριεται"¨περισσότερο αυτη τη περιοδο. Αναλογα και το επαγγελμα βεβαια.
neverme Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Νομίζω εξαρτάται από το για τι δουλειά είναι...θα ψηφίσω το πρώτο όμως...
Jorvik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε Αναλογα και το επαγγελμα βεβαια. Σωστα! Εγω ειχα 2-3 βιογραφικα και επελεγα αναλογα που θα εκανα αιτηση. Πχ. στην δουλεια που ειμαι τωρα θελουν πιο λιτα βιογραφικα. Οτι εφετζιδικο δουν το πετανε. Ενω στην παλια μου δουλεια που ηταν εταιρια τεχνολογιας θελανε το αντιθετο.
techartware Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρώτο, το θεωρώ το βιογραφικό ενός manager, ενός developer ενώ το δεύτερο ενός γραφίστα, ενός καλλιτέχνη (και έχει και το high tech του qr code). Προσωπικά μου αρέσει το πρώτο, που το λέω αμερικάνικο με τα result driven κλπ. Δεν μου αρέσει τo europass επίσης, αλλά στην Ελλάδα κάποιοι το θέλουν. Ανάλογα την περίπτωση λοιπόν, όπως είπαν, επίσης θα μπορούσες να προσθέσεις και ένα cover letter. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από techartware
TopicStrarter Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα γράφουν και τα ίδια τα templates, να προσέχεις τις λεπτομέρειες (Αυτό θα προσέξουν και αυτοί στην συνέντευξη αν καταλαβαίνεις μόνο "όσα βλέπει η πεθερά" ή αν εμβαθύνεις στην λεπτομέρεια του αντικειμένου της δουλειάς αυτό ισχύει για όλες τις συνεντεύξεις ) Όπως βλέπεις το δεύτερο έχει για παράδειγμα έναν γραφίστα (άρα ειναι πιο ιδανικό για σύγχρονα επαγγέλματα περισσότερο σχετικά με την τεχνολογία) Το άλλο πιο σοβαρό ειναι για πιο "σοβαρή"/κλασική θέση, στο παράδειγμα έχει κάποιον general manager. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 12 hours ago, sensai said: θέλω να φτιάξω ένα βιογραφικό για Ελλάδα αλλά είμαι λίγο προβληματισμένος για την δομή και την εμφάνιση που πρέπει να έχει εσείς ποιο στυλ προτείνεται να επιλέξω από τα δύο παρακάτω το βιογραφικό του europass το έχω αποκλείσει γιατί δεν μου αρέσει καθόλου Ξεχνάς οποιοδήποτε template και ετοιμάζεις ένα σύμφωνα με το πως θα ήθελες εσύ να παρουσιάσεις τον εαυτό σου. Όχι κατεβατά-λίστες που γεμίζουν τσάμπα σελίδες για να δείξεις πόσα πολλά γνωρίζεις. Τις λεπτομέρειες θα τις ανακαλύψουν όταν θα σε καλέσουν για συνέντευξη. Μια σελίδα φτάνει και περισσεύει! Όλα αυτά βέβαια αφορούν μόνο σοβαρές εταιρείες που ξέρουν τι θέλουν και τι ψάχνουν. Αν θες να στείλεις κάνα cv για δημόσια θέση κλπ, κατέβασε το default που προτείνει το ...ms word! 😛 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα