Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς πότε έρχονται τα new Μacbooks Ελλάδα ή έστω μαγαζί στην Ευρώπη που στέλνει Ελλάδα;

Δημοσ.

Καλησπέρα την ιδια ερώτηση έχω να κάνω και εγώ . Ξέρει κανείς ποιες θα είναι οι τιμές . Είμαι ετοιμος για αγορά μοντέλου 2017 και λέω μήπως αξίζει να περιμένω και πόσο 

Δημοσ.

Γνώμη μου μην πάρεις 2017, ίδια τιμή έχουν και πέρνεις καλύτερο hardware. Εγώ αλλάζω από 2015 15" σε 13" 2018 που τεχνικά είναι το ίδιο γρήγορο αλλά σε μικρότερο form factor.

Δημοσ.

Μπες στο site της apple αλλάξε τα dollars σε ευρώ (1:1) και πρόσθεσε 24% και έχεις περίπου την τιμή Ελλάδας. Θα το πάρω από όπου το φέρουν, ανάλογα. Μιλάμε πάντα για τα touch bar model γιατί το base χωρίς touch δεν πείρε upgrade. Οπότε το base touch bar 13" + 16Gb Ram βγαίνει γύρο στα 2000ε + φόρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2099€ εχει το καινουριο mbp 13" 2018 με τετραπυρηνο cpu στο ιταλικο apple store, οποτε γυρω στα 2150€ θα ερθει σε επισημη τιμη στην Ελλαδα.

Στην Αγγλια εχει 1749 λιρες, δηλαδη περι τα 1970€, αρα θα μπορεις να το πάρεις απο amazon.co.uk γυρω στα 2000-2050€.

Αξιζει σε σχεση με το macbook pro 13 2017, γιατι το μοντελο του 2018 εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη αντι για διπυρηνο, αρα θα εχει αισθητα μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.
Geekbench Shows 2018 MacBook Pro Has Biggest Yearly Performance Gain Since 2011

Αναφορά σε κείμενο

for the latest 13-inch models, Geekbench scores show a 3 to 11 percent increase in single-core performance, and an impressive 81 to 86 percent increase in multi-core performance versus equivalent 2017 models. 

Τελος, εχει και βελτιωμενο πληκτρολογιο που λογικα θα βγαζει λιγοτερα προβληματα απο το παλιοτερο.

-------------------------------------

Στις 16/7/2018 στις 12:54 ΜΜ, @_zerocool είπε

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς πότε έρχονται τα new Μacbooks Ελλάδα ή έστω μαγαζί στην Ευρώπη που στέλνει Ελλάδα;

Δες εδω:

https://www.notebook.de/apple-macbook-pro-13-intel-i5-230ghz8gb256gbtouchidsilver-2018-p-123339

και εδω με 16GB Ram:

https://www.notebook.de/apple-macbook-pro-13-intel-i5-230ghz16gb256gbtouchidsilver2018-p-123358

Προσεξε να διαλεξεις με το US keyboard, ειναι εξτρα 40€.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, i love rock είπε

Ναι οτι θα έχει αντοχή στον χρόνο αυτό είναι το μόνο σίγουρο . Το θέμα είναι οτι είναι και 500 ευρώ πιο ακριβό .

Το αξιζει και με το παραπανω οταν εχει πιο γρηγορη gpu, αισθητα πιο γρηγορη cpu με διπλασιους πυρηνες και 85% πανω επιδοσεις, πιο γρηγορο ssd, λιγο καλυτερη οθονη, ευκολο login με fingerprint touchid, θεωρητικα λιγοτερα προβληματικο πληκτρολογιο και πιο αθορυβο.

Οτι εχει επισης touchbar δεν το θεωρω τοσο σημαντικο. Ειναι ομως μονο 200€ ακριβοτερο απο το μοντελο 2017 με touchbar.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

στις ηπα ειναι αμεσα διαθεσιμα αρα πιστευω σε κανενα μηνα, το πολυ τελη αυγουστου θα μας εχουν ερθει! Ο,τι πρεπει για back to school

-12%!

Δημοσ.

Στο istorm μου είπαν σήμερα πως θα έρθει σε 2 βδομάδες, προς το τέλος του μήνα δηλαδή, και η τιμή θα είναι παρόμοια με τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, i love rock said:

οι τιμές στα Ελληνικά 
http://store.istorm.gr/mac/macbook-pro.html

Αυτά δεν είναι τα περσινά;

Τα καινούρια θα έρθουν σε 20 μέρες περίπου και το 15άρι, π.χ., με i7, 32RAM και 560x, θα κάνει 3.774 ευρώ με ΦΠΑ. ($2.900, χωρίς φόρο στην Apple).

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...