Yiannis87 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2730. Λογικά και logicsolutions τόσο θα το φέρνουν τώρα
CheOnWeb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, kazantzidis said: Πλαισιο; σκρουτζ; ή istorm για αγορα; Δεν ξέρω από ποια άποψη ρωτάς αλλά ένα κριτήριο θα μπορούσε να είναι το πού θα το πας για service αν συμβεί κάτι. Το να το έχεις αγοράσει από 'κει μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης. Κατά τα άλλα οι οικονομικοί όροι φαντάζομαι και η διαθεσιμότητα, παίζουν ρόλο στο τι θα επιλέξεις. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από CheOnWeb 1
kazantzidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν ξέρω από ποια άποψη ρωτάς αλλά ένα κριτήριο θα μπορούσε να είναι το πού θα το πας για service αν συμβεί κάτι. Το να το έχεις αγοράσει από 'κει μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης. Κατά τα άλλα οι οικονομικοί όροι φαντάζομαι και η διαθεσιμότητα, παίζουν ρόλο στο τι θα επιλέξεις. Κανονικά δεν πρέπει να έχει διαφορά η εξυπηρέτηση από που το πήρες όμως... Έτσι δεν είναι;
CheOnWeb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 minute ago, kazantzidis said: Κανονικά δεν πρέπει να έχει διαφορά η εξυπηρέτηση από που το πήρες όμως... Έτσι δεν είναι; Ναι αλλά δεν εννοώ απαραίτητα ότι θα έχεις υποδεέστερη εξυπηρέτηση αν δεν το έχεις πάρει από 'κει, απλώς μπορεί να έχεις το κάτι παραπάνω αν το έχεις πάρει από 'κει. Όπως και να 'χει υπάρχει ένας εμπλεκόμενος λιγότερος, πιο άμεση επαφή.
mindreader Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Για μενα δεν υπαρχει συζητηση για το 'αγορα απο που'. Οταν η διαφορα στην τιμη ειναι 500-1000 ευρω κατω, δεν τιθεται θεμα συζητησης. Εξαλλου η εγγυηση ειναι παγκοσμια. Πλεον στην Ελλαδα εχουμε και επισημο service στην infoquest, δεν ειναι οπως παλια με την χαζοrainbow(ποση αθλιοτητα θεε μου), που εξεταζαν απο που το πηρες....να λεμε και τα καλα, σε καποια θεματα, προχωρησαμε λιγο στην Ελλαδα... 3
kriosgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Περιμένω το δικό μου σε λίγες μερες. Το έκλεισα απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Πρώτη φορά θα έχω MacBook Pro 15αρι :-) 3
kazantzidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 59 λεπτά πριν, kriosgr είπε Περιμένω το δικό μου σε λίγες μερες. Το έκλεισα απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Πρώτη φορά θα έχω MacBook Pro 15αρι Πιο αγορασες ακριβως; Δεν ειναι διαθεσιμο και θα περιμενεις;
kriosgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μου κρατήσανε το τελευταίο κομμάτι . http://www.plaisiopro.gr/desktop-laptop/laptop/business/Apple-Macbook-Pro-15-Mr932gra.htm Σε 2-3 μερες το πολύ θα το έχω . Είμαι εταιρεία και αγοράζω από plaisiopro . https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Apple-Macbook-Pro-15-Mr932gra.htm Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από kriosgr
kazantzidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ξέρει κανείς πόσος ελεύθερος χώρος μένει σε 256gb SSD σε καινούργιο μηχάνημα;
kriosgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ΈΦΤΑΣΕ 😀 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από kriosgr 5
CheOnWeb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Με γεια! Καλύτερα να ποστάρεις χωρίς serial Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb 1
kriosgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Με γεια! Καλύτερα να ποστάρεις χωρίς serial Σ' ευχαριστώ. Έκανα migration κι έχω πάθει πλάκα. Μια χαρά είναι και η led μπάρα που λέγανε ότι είναι άχρηστη αλλά και οι usb-c . 😊 Δεν παίζεται !!!!😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις