Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, kazantzidis said:

Πλαισιο; σκρουτζ; ή istorm για αγορα; 

Δεν ξέρω από ποια άποψη ρωτάς αλλά ένα κριτήριο θα μπορούσε να είναι το πού θα το πας για service αν συμβεί κάτι. Το να το έχεις αγοράσει από 'κει μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης. Κατά τα άλλα οι οικονομικοί όροι φαντάζομαι και η διαθεσιμότητα, παίζουν ρόλο στο τι θα επιλέξεις.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Δεν ξέρω από ποια άποψη ρωτάς αλλά ένα κριτήριο θα μπορούσε να είναι το πού θα το πας για service αν συμβεί κάτι. Το να το έχεις αγοράσει από 'κει μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης. Κατά τα άλλα οι οικονομικοί όροι φαντάζομαι και η διαθεσιμότητα, παίζουν ρόλο στο τι θα επιλέξεις.

Κανονικά δεν πρέπει να έχει διαφορά η εξυπηρέτηση από που το πήρες όμως... Έτσι δεν είναι; 

Δημοσ.
1 minute ago, kazantzidis said:

Κανονικά δεν πρέπει να έχει διαφορά η εξυπηρέτηση από που το πήρες όμως... Έτσι δεν είναι; 

Ναι αλλά δεν εννοώ απαραίτητα ότι θα έχεις υποδεέστερη εξυπηρέτηση αν δεν το έχεις πάρει από 'κει, απλώς μπορεί να έχεις το κάτι παραπάνω αν το έχεις πάρει από 'κει. Όπως και να 'χει υπάρχει ένας εμπλεκόμενος λιγότερος, πιο άμεση επαφή.

Δημοσ.

Για μενα δεν υπαρχει συζητηση για το 'αγορα απο που'.

Οταν η διαφορα στην τιμη ειναι 500-1000 ευρω κατω, δεν τιθεται θεμα συζητησης.

Εξαλλου η εγγυηση ειναι παγκοσμια. Πλεον στην Ελλαδα εχουμε και επισημο service στην infoquest, δεν ειναι οπως παλια με την χαζοrainbow(ποση αθλιοτητα θεε μου), που εξεταζαν απο που το πηρες....να λεμε και τα καλα, σε καποια θεματα, προχωρησαμε λιγο στην Ελλαδα...

• Like 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, kriosgr είπε

Περιμένω το δικό μου σε λίγες μερες.  Το έκλεισα απο ΠΛΑΙΣΙΟ.  Πρώτη φορά θα έχω MacBook Pro 15αρι :-)

Πιο αγορασες ακριβως; Δεν ειναι διαθεσιμο και θα περιμενεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κρατήσανε το τελευταίο κομμάτι . http://www.plaisiopro.gr/desktop-laptop/laptop/business/Apple-Macbook-Pro-15-Mr932gra.htm   Σε 2-3 μερες το πολύ θα το έχω . Είμαι εταιρεία και αγοράζω από plaisiopro .

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Apple-Macbook-Pro-15-Mr932gra.htm

Επεξ/σία από kriosgr
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Με γεια!

Καλύτερα να ποστάρεις χωρίς serial

specs.jpg.51744c83ca8aa85f7cd1d1d3a16bc20f.jpg.61b0b761f74c9038339efeb1e75a937b.jpg

Σ' ευχαριστώ. Έκανα migration κι έχω πάθει πλάκα. Μια χαρά είναι και η led μπάρα που λέγανε ότι είναι άχρηστη αλλά και οι usb-c .  😊

Δεν παίζεται !!!!😊 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...