Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikolasdani είπε

Επίσης εσείς ποιο πληκτρολόγιο θα διαλεγατε? Us ή UK και γιατί? 

(Συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά τώρα σκοπεύω να μπω στον κόσμο του Mac και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες) 

Μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις τι σε βολευει περισσότερο.

US-vs-UK-layout.png

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikolasdani είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση του touch bar.Οποτε για να καταλάβω το ότι θα το αγοράσω από εξωτερικό ΔΕΝ παίζει καμία σημασία για τα ελληνικά του bar σωστά? Αρκεί να γυρίσεις το λάπτοπ στην Ελληνική και μετά όλα γίνονται ελληνικά....Σωστά? 

Επίσης εσείς ποιο πληκτρολόγιο θα διαλεγατε? Us ή UK και γιατί? 

(Συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά τώρα σκοπεύω να μπω στον κόσμο του Mac και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες) 

Δεν νομίζω η Apple να βγάζει ειδικές touch bars για τα Ελληνικά macbook.  Πιστεύω πως παίζει ρόλο η γλώσσα του προγράμματος που χρησιμοποιείς. 

Δημοσ.
On 23/09/2018 at 18:04, soiramk said:

Το iStorm σε BTO με μόνη αλλαγή στο keyboard, προσφέρει US ή μόνο το Αγγλικό που λέει;

Uk είναι το πληκτρολόγιο 

Δημοσ.

Καλησπέρα! Υπάρχει ένα σκρουτζομάγαζο όπως αυτό  που έχει το mbp το 15άρι το βασικό (i7 8750, radeon pro 555x) 328 ευρώ κάτω απο το επόμενο πιο φθηνό μαγαζί. Εχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί μου φαίνεται τεράστια η διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, madmax1979 είπε

Καλησπέρα! Υπάρχει ένα σκρουτζομάγαζο όπως αυτό  που έχει το mbp το 15άρι το βασικό (i7 8750, radeon pro 555x) 328 ευρώ κάτω απο το επόμενο πιο φθηνό μαγαζί. Εχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί μου φαίνεται τεράστια η διαφορά.

Μπορεί να είναι certified (official) refurbished (εξού και η καλύτερη τιμή).

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα το εμπιστευομουν.

Πάντως σαν έδρα έχει δηλώσει στο ΓΕΜΗ 'ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 24, ΑΙΓΑΛΕΩ'.

1065612021_ScreenShot2018-09-29at19_51_27.thumb.png.c9a7096dc13f8f7d9aea1fc896095e3a.png

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.

Πήρα ΒΤΟ 13" από επίσημη εισαγωγή χθες. Το ξεσφράγισα σήμερα και εντόπισα scratch στο lid, πριν καν το κάνω boot και σετάρισμα.

Έχει κανείς αντίστοιχή εμπειρία? Τι κάνουμε? Και αν υπόκειται σε  DOA κλπ? Μιλάμε για 2k+ μηχάνημα οπότε και έστα και μια γρατζουνιά σε μέγεθος τρίχας δεν είναι αμελητέα out of the boxIMG_4298.jpg.20a87d476afddad3b04b6029730a6fae.jpg

Δημοσ.
On 30/09/2018 at 20:45, Yiannis87 said:

Πήρα ΒΤΟ 13" από επίσημη εισαγωγή χθες. Το ξεσφράγισα σήμερα και εντόπισα scratch στο lid, πριν καν το κάνω boot και σετάρισμα.

Έχει κανείς αντίστοιχή εμπειρία? Τι κάνουμε? Και αν υπόκειται σε  DOA κλπ? Μιλάμε για 2k+ μηχάνημα οπότε και έστα και μια γρατζουνιά σε μέγεθος τρίχας δεν είναι αμελητέα out of the boxIMG_4298.jpg.20a87d476afddad3b04b6029730a6fae.jpg

Το πας πίσω αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε

Το πήγα χθες, είπαν θα επικοινωνήσουν με Apple αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα...

Από ποιο μαγαζί το πήρες;

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάτοχος του mac 13 πια...

Μια ερώτηση...

Στο pages ενώ εχει επιλεγμένο τον ορθογραφικό έλεγχο δεν μου βγάζει διορθώσεις σε καμία γλώσσα. Πρέπει να κατεβάσω κάποιο λεξικό η να κάνω κατι άλλο για να διορθώνει αυτόματα στα ελληνικά? 

Το mac φοράει mojave εαν αυτό παίζει ρολο...

Ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...