Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, nikolasdani είπε Επίσης εσείς ποιο πληκτρολόγιο θα διαλεγατε? Us ή UK και γιατί? (Συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά τώρα σκοπεύω να μπω στον κόσμο του Mac και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες) Μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις τι σε βολευει περισσότερο.
soiramk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Το iStorm σε BTO με μόνη αλλαγή στο keyboard, προσφέρει US ή μόνο το Αγγλικό που λέει;
kriosgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, nikolasdani είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση του touch bar.Οποτε για να καταλάβω το ότι θα το αγοράσω από εξωτερικό ΔΕΝ παίζει καμία σημασία για τα ελληνικά του bar σωστά? Αρκεί να γυρίσεις το λάπτοπ στην Ελληνική και μετά όλα γίνονται ελληνικά....Σωστά? Επίσης εσείς ποιο πληκτρολόγιο θα διαλεγατε? Us ή UK και γιατί? (Συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά τώρα σκοπεύω να μπω στον κόσμο του Mac και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες) Δεν νομίζω η Apple να βγάζει ειδικές touch bars για τα Ελληνικά macbook. Πιστεύω πως παίζει ρόλο η γλώσσα του προγράμματος που χρησιμοποιείς.
marmagia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 On 23/09/2018 at 18:04, soiramk said: Το iStorm σε BTO με μόνη αλλαγή στο keyboard, προσφέρει US ή μόνο το Αγγλικό που λέει; Uk είναι το πληκτρολόγιο
soiramk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, marmagia είπε Uk είναι το πληκτρολόγιο Δεν γίνεται να ζητήσεις US δλδ, έτσι; Κρίμα...
marmagia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δε μου έδωσαν επιλογή. Ζήτησα αγγλικό πληκτρολόγιο κ χωρίς καν να ρωτήσουν έφεραν αγγλικό 1
madmax1979 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Υπάρχει ένα σκρουτζομάγαζο όπως αυτό που έχει το mbp το 15άρι το βασικό (i7 8750, radeon pro 555x) 328 ευρώ κάτω απο το επόμενο πιο φθηνό μαγαζί. Εχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί μου φαίνεται τεράστια η διαφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, madmax1979 είπε Καλησπέρα! Υπάρχει ένα σκρουτζομάγαζο όπως αυτό που έχει το mbp το 15άρι το βασικό (i7 8750, radeon pro 555x) 328 ευρώ κάτω απο το επόμενο πιο φθηνό μαγαζί. Εχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί μου φαίνεται τεράστια η διαφορά. Μπορεί να είναι certified (official) refurbished (εξού και η καλύτερη τιμή). Προσωπικά δεν ξέρω αν θα το εμπιστευομουν. Πάντως σαν έδρα έχει δηλώσει στο ΓΕΜΗ 'ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 24, ΑΙΓΑΛΕΩ'. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από natural_sgf
Yiannis87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Πήρα ΒΤΟ 13" από επίσημη εισαγωγή χθες. Το ξεσφράγισα σήμερα και εντόπισα scratch στο lid, πριν καν το κάνω boot και σετάρισμα. Έχει κανείς αντίστοιχή εμπειρία? Τι κάνουμε? Και αν υπόκειται σε DOA κλπ? Μιλάμε για 2k+ μηχάνημα οπότε και έστα και μια γρατζουνιά σε μέγεθος τρίχας δεν είναι αμελητέα out of the box
kazantzidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 σιγουρα δεν φευγει; καντο λιγο με υγρο πανακι να δεις...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 On 30/09/2018 at 20:45, Yiannis87 said: Πήρα ΒΤΟ 13" από επίσημη εισαγωγή χθες. Το ξεσφράγισα σήμερα και εντόπισα scratch στο lid, πριν καν το κάνω boot και σετάρισμα. Έχει κανείς αντίστοιχή εμπειρία? Τι κάνουμε? Και αν υπόκειται σε DOA κλπ? Μιλάμε για 2k+ μηχάνημα οπότε και έστα και μια γρατζουνιά σε μέγεθος τρίχας δεν είναι αμελητέα out of the box Το πας πίσω αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Yiannis87 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Το πήγα χθες, είπαν θα επικοινωνήσουν με Apple αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα...
soiramk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε Το πήγα χθες, είπαν θα επικοινωνήσουν με Apple αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα... Από ποιο μαγαζί το πήρες;
Yiannis87 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Αντιπροσωπεία, θα έρθει όμως αντικατάσταση ευτυχώς, απλά θέλει τις εβδομάδες του πάλι (ΒΤΟ) 1
nikolasdani Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, κάτοχος του mac 13 πια... Μια ερώτηση... Στο pages ενώ εχει επιλεγμένο τον ορθογραφικό έλεγχο δεν μου βγάζει διορθώσεις σε καμία γλώσσα. Πρέπει να κατεβάσω κάποιο λεξικό η να κάνω κατι άλλο για να διορθώνει αυτόματα στα ελληνικά? Το mac φοράει mojave εαν αυτό παίζει ρολο... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις