Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια. Ξαδερφάκι έδωσε το παλιό του Μακ και είναι σε σκέψη για το νέο. Θα το δουλέψει με εξωτερική οθόνη 4κ για αρχη. Ασχολείται ερασιτεχνικά, τουλάχιστον προς το παρόν με επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών. 

Θα πάει σε 15αρι δεδομένα και τώρα σκέφτεται αν αξίζει η αναβάθμιση σε 32αρα ραμ και η 560χ αντί της 555. Γνώμες; Στόχος του είναι να το κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Σίγουρα καλύτερα θα είναι η 32αρα ραμ, αλλά το θέμα είναι πόσο θα τον βοηθήσει γιατί θέλει και ένα 500αρι παραπάνω 

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, michkal91 είπε

Ασχολείται ερασιτεχνικά, τουλάχιστον προς το παρόν με επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών.

Και θέλει ένα super λεπτό και συνάμα ακριβό laptop για να το κάνει αυτό;

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.

Τότε ας πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί στο μέγιστο ποσό που μπορεί να διαθέσει.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Μια ερώτηση για το touchbar του νέου(2018)  μοντέλου...

Ειδα οτι ανάλογα την εφαρμογή που τρέχεις προσαρμοζεται και το touchbar με τις συντομευσεις. Η ερώτηση ειναι ΕΑΝ έχει ελληνικό menu οταν το MAcbook ειναι στα Ελληνικα.ΜΕ αλλα λογια σου εχει Ελληνικες εντολες στο touch η ειναι ολα στα Αγγλικα?

Δημοσ.

όπως είπες προσαρμόζεται ανάλογα με την εφαρμογή. Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν ελληνικές εφαρμογές, άρα όχι δεν έχει εντολές στα ελληνικά, ούτε έχει ελληνικές υποδείξεις σε λέξεις στον κειμενογράφο.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ...

Επιπρόσθετα θα ήθελα τις γνώσεις σας διοτι πρώτη φορα θα αγοράσω mac. H αγορά θα γίνει απο κατάστημα στην Αμερική.

Εκτος απο το πληκτρολόγιο το οποίο εαν κατάλαβα έχω τις επιλογές US ή UK τι άλλο θα πρέπει να προσέξω?

Ο κωδικός του mac ειναι MR9U2 αλλά είδα οτι εχει και κατι γράμματα στο τελος πχ MR9U2B/A ενω στην Ελλαδα το εχουν σαν MR9U2GR/A. Γιατί εχει αυτόν τον διαχωρισμό και τι το παραπάνω έχει η έκδοση GR???

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikolasdani είπε

Ο κωδικός του mac ειναι MR9U2 αλλά είδα οτι εχει και κατι γράμματα στο τελος πχ MR9U2B/A ενω στην Ελλαδα το εχουν σαν MR9U2GR/A. Γιατί εχει αυτόν τον διαχωρισμό και τι το παραπάνω έχει η έκδοση GR???

Τίποτα. Μόνο το gr keyboard. Από ποιο μαγαζί θα το αγορασεις;

Δημοσ.

Από Νέα Υόρκη θα το αγοράσω χωρίς τελωνεία...(μην ρωτήσετε...)

Είδα ότι τρέχει μια προσφορά στην τιμή στο αμερικανικό site και ένα δώρο bits για φοιτητές. 

Γνωρίζετε μεχρι πότε  θα ισχύσει η προσφορά στην τιμή? Τα ακουστικά είναι μέχρι τις 25/9 πάντως 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nikolasdani είπε

Καλησπερα,

Μια ερώτηση για το touchbar του νέου(2018)  μοντέλου...

Ειδα οτι ανάλογα την εφαρμογή που τρέχεις προσαρμοζεται και το touchbar με τις συντομευσεις. Η ερώτηση ειναι ΕΑΝ έχει ελληνικό menu οταν το MAcbook ειναι στα Ελληνικα.ΜΕ αλλα λογια σου εχει Ελληνικες εντολες στο touch η ειναι ολα στα Αγγλικα?

Κι όμως  εμφανίζει κανονικά τα Ελληνικά η μπάρα !

Σπέρνει το MAC !! 😉

sample1.jpg

sample2.jpg

Στις 22/9/2018 στις 12:48 ΜΜ, soiramk είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

Εδώ έγραψε ένας ότι ακόμα και με τελείως disabled την Siri του το παρουσιάζει τυχαία.

Κοίταξα όλο το thread σήμερα και είδα και τα βιντεάκια που περιγράφουν το πρόβλημα στο youtube. Έβαλα για 3 ώρες apple music μέσω itunes και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Ρώτησα και την Siri για τον καιρό αύριο κι αν θα βρέξει, μου απάντησε, την αποχαιρέτησα. Εδώ να πω πως δεν έχω συνδέσει το macbook σε κάποιο εξωτερικό ηχείο ή κάτι τέτοιο. Με τα ηχεία τα ενσωματωμένα έκανα τις δοκιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, kriosgr είπε

Κοίταξα όλο το thread σήμερα και είδα και τα βιντεάκια που περιγράφουν το πρόβλημα στο youtube. Έβαλα για 3 ώρες apple music μέσω itunes και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Ρώτησα και την Siri για τον καιρό αύριο κι αν θα βρέξει, μου απάντησε, την αποχαιρέτησα. Εδώ να πω πως δεν έχω συνδέσει το macbook σε κάποιο εξωτερικό ηχείο ή κάτι τέτοιο. Με τα ηχεία τα ενσωματωμένα έκανα τις δοκιμές.

Ok, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kriosgr είπε

Κι όμως  εμφανίζει κανονικά τα Ελληνικά η μπάρα !

Σπέρνει το MAC !! 😉

χαχα την πάτησα, ξέχασα πως έχω προεπιλεγμένη γλώσσα λογισμικού τα Αγγλικά! 😚

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση του touch bar.Οποτε για να καταλάβω το ότι θα το αγοράσω από εξωτερικό ΔΕΝ παίζει καμία σημασία για τα ελληνικά του bar σωστά? Αρκεί να γυρίσεις το λάπτοπ στην Ελληνική και μετά όλα γίνονται ελληνικά....Σωστά? 

Επίσης εσείς ποιο πληκτρολόγιο θα διαλεγατε? Us ή UK και γιατί? 

(Συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά τώρα σκοπεύω να μπω στον κόσμο του Mac και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...