Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Yiannis87 είπε

Αντιπροσωπεία, θα έρθει όμως αντικατάσταση ευτυχώς, απλά θέλει τις εβδομάδες του πάλι (ΒΤΟ)

Ωραίο, καλό αυτό!
Ποια αντιπροσωπεία; iSquare;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , έχεις κάποιος να προτείνει κάποια θήκη για το 15 2018 ?  Εψαξα σε amazon απλά βλέπω ότι κάποιοι έχουν παράπονα . Για μια απλή θήκη ψάχνω για να μην γρατζουνιστεί καθόλου. Περιμένω προτάσεις . Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
4 hours ago, i love rock said:

Παιδιά καλησπέρα , έχεις κάποιος να προτείνει κάποια θήκη για το 15 2018 ?  Εψαξα σε amazon απλά βλέπω ότι κάποιοι έχουν παράπονα . Για μια απλή θήκη ψάχνω για να μην γρατζουνιστεί καθόλου. Περιμένω προτάσεις . Ευχαριστώ πολύ 

Βάλε ενα hard cover τύπου moshi και είσαι μια χαρά.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, i love rock είπε

Speck έχω εγώ από day one στο mpb, δεν έχει πάθει τίποτα ούτε η θήκη ούτε ο υπολογιστής 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 9:56 ΜΜ, Dr.Fuzzy είπε

Βάλε ενα hard cover τύπου moshi και είσαι μια χαρά.

60 ευρω ; δεν ειναι πολλά ; θα μου πεις μπορεί να είναι καλή η κατασκευή του όχι όπως τα άλλα του amazon που κάνουν ρωγμές 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, i love rock είπε

60 ευρω ; δεν ειναι πολλά ; θα μου πεις μπορεί να είναι καλή η κατασκευή του όχι όπως τα άλλα του amazon που κάνουν ρωγμές 

Πάρε κινέζικο με 10 ευρώ. Θα σου αντέξει 1-2 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, i love rock said:

μετα σπάει ; έχεις να προτείνεις καποιο ;

Και εγώ κινέζικο έχω. Έχω αγοράσει πάνω από 5-6 με τα macbook που έχω αλλάξει κατά καιρούς. Μπορεί να κάνουν καμιά ρωγμούλα μετά από κάποιο διάστημα...τρίχες! Ebay, Amazon και skroutz έχει παντού από 5-10 ευρώ ανάλογα από που θα το πάρεις, όλα ίδια είναι.

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχεις να προτείνεις κάποιο να μου έρθει και σχετικά άμεσα γιατι το έχω μόνο μια μαλακή θήκη της  incase , που βέβαια δεν ξέρω αν χωράει η μια στην άλλη 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δεν ειχες προβλημα τελωνειου;

Δημοσ.

μα είναι κάτω απο 22ε πώς θα υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο; Η τελωνειακή ατέλεια παραμένει ακόμα στα 22ε.

δεν θα έχεις πρόβλημα λοιπόν. Τώρα για την αναμονή μόλις έψαξα τα μειλ μου. Παρήγγειλα 17/7 το πήγε ταχυδρομείο στις 18/7 και παρέλαβα με συστημένο στις 10/8

οπότε σύνολο έκανε κάπου στις 20-22 μέρες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...