kazantzidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ωραιος και εγω σημερα μαλλον θα παρω το δικο μου απο istorm
madmax1979 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, kriosgr είπε ΈΦΤΑΣΕ 😀 Με γειές!!! Είναι κουκλιά τα άτιμα! Έκανες την καλύτερη επιλογή που πήγες για το base model, γιατί και 6πύρηνο έχει και δεν θα σου λαγκάρει όπως ο i9 και είναι vfm (για apple πάντα, μη τρελαθούμε, είναι πολλά τα λεφτά Άρη). Αν άλλαζα κάτι στο βασικό θα ήταν η κάρτα γραφικών (δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε χρήματα για να πάς σε 560x). Nα το χαρείς! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από madmax1979
Yiannis87 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Έχει κάνει κάποιος BTO στα καινούρια και του έχει έρθει ήδη? Επίσης πρέπει να έφεραν μόνο space grey μοντέλα γιατί silver δεν είδα.
kriosgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, madmax1979 είπε Με γειές!!! Είναι κουκλιά τα άτιμα! Έκανες την καλύτερη επιλογή που πήγες για το base model, γιατί και 6πύρηνο έχει και δεν θα σου λαγκάρει όπως ο i9 και είναι vfm (για apple πάντα, μη τρελαθούμε, είναι πολλά τα λεφτά Άρη). Αν άλλαζα κάτι στο βασικό θα ήταν η κάρτα γραφικών (δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε χρήματα για να πάς σε 560x). Nα το χαρείς! Σ' ευχαριστώ, Βασικά για το 13άρι πήγαινα με την touch bar αλλά για να το φέρω στα μέτρα μου ήθελε order to build κάνα μήνα, έτσι πέρασα στο επόμενο στάνταρ μοντέλο 😃. Σκέφτομαι τώρα ν' αντικαταστήσω τον usb δίσκο που είχα για backup με έναν usb-c για να γίνεται το backup πιο γρήγορα. Το μόνο άχρηστο που βρήκα πάνω του είναι η έξοδος ήχου. Εδώ και 3 χρόνια έχω ασύρματα ηχεία (wifi & bluetooth). 😉 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από kriosgr
onelonelystar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 μεγεια σου kriosgr, το μηχάνημα είναι άπαιχτο!! εμένα πάντως το touch bar με βολεύει κιόλας και όσον αφορά τις USB-C θύρες, κάντε και άλλες!
CheOnWeb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @kriosgr Αν έχεις USB 3, ο USB-C δεν θα είναι απαραίτητα πιο γρήγορος εκτός αν έχει SSD μέσα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb
kazantzidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 το παρελαβα και εγω σημερα. Καμια συμβουλη για πως να το φορτιζω; Η τι να προσεξω;
onelonelystar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 κράτα το εκτός ρεύματος όσον η μπαταρία είναι μεταξύ 80% -> 30%. Όταν φτάνει στο 30% φόρτισε το εώς το 80%. Μια φορά στο τρίμηνο άφησε να αποφορτιστεί η μπαταρία και φόρτισέ την στο 100%. Σε γενικές γραμμές η μπαταρία θα σου βγάλει άνετα 4 χρόνια καλής χρήσης. 1
kazantzidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 εχω εναν εξωτερικο σκληρο μεσω δικτυου συνδεδεμενο. τον βρηκε κατευθειαν. παω να κανω μια επικολληση ενα αρχειο 2gb ΚΑΙ ΜΟΥ λεει πως δεν εχει χωρο ο mac και να απελευυθερωσω χωρο. Εννοειται πως εχει αφου ειναι καινουργιος τοσο ο υπολογηστης οσο και ο σκληρος. Καμια ιδεα;
atheatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, kazantzidis είπε εχω εναν εξωτερικο σκληρο μεσω δικτυου συνδεδεμενο. τον βρηκε κατευθειαν. παω να κανω μια επικολληση ενα αρχειο 2gb ΚΑΙ ΜΟΥ λεει πως δεν εχει χωρο ο mac και να απελευυθερωσω χωρο. Εννοειται πως εχει αφου ειναι καινουργιος τοσο ο υπολογηστης οσο και ο σκληρος. Καμια ιδεα; Δεν λέει τίποτα επειδή είναι καινούργιος. Ίσα ίσα υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει καλά το λειτουργικό από το εργοστάσιο και να θέλει format. Με τον που τον άνοιξες σου ζήτησε τα στοιχεία σου στο iCloud? Μήπως έχεις συγχρονίσει να κάνει save στο iCloud το desktop? Αν συνεχίζει παρόλο που δειχνει ότι έχει ελεύθερο χώρο και το αρχείο είναι μικρότερο του,καλύτερα να του κανείς format ή να το πας στο service.
kriosgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, CheOnWeb είπε @kriosgr Αν έχεις USB 3, ο USB-C δεν θα είναι απαραίτητα πιο γρήγορος εκτός αν έχει SSD μέσα. Ναι κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Μάλλον θα τρώει μπουκάλι λόγω HDD. Θα το ψάξω πιο πολύ . Απ’ ότι είδα στο Αμερικανικό site της Apple είναι προτεινόμενοι οι Lacie. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/hdd-eksoterikos-skliros-diskos/Lacie-External-HDD-2-5-Porsche-Design-USB-C-2-TB-Silver-STFD2000400.htm https://www.skroutz.gr/s/11120656/Lacie-Rugged-Thunderbolt-USB-C-2TB.html#specs Μαλλον θα πάρω τον πρώτο που είναι κι ετοιμοπαράδοτος. 1 ώρα πριν, atheatos είπε Δεν λέει τίποτα επειδή είναι καινούργιος. Ίσα ίσα υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει καλά το λειτουργικό από το εργοστάσιο και να θέλει format. Με τον που τον άνοιξες σου ζήτησε τα στοιχεία σου στο iCloud? Μήπως έχεις συγχρονίσει να κάνει save στο iCloud το desktop? Αν συνεχίζει παρόλο που δειχνει ότι έχει ελεύθερο χώρο και το αρχείο είναι μικρότερο του,καλύτερα να του κανείς format ή να το πας στο service. Ας προσπαθήσει να μεταφέρει ένα μεγάλο αρχείο μέσω usb η email πρώτα για να σιγουρευτεί. Μπορεί απλά να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το NAS. Όντως παράξενο πάντως. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από kriosgr
kazantzidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν λέει τίποτα επειδή είναι καινούργιος. Ίσα ίσα υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει καλά το λειτουργικό από το εργοστάσιο και να θέλει format. Με τον που τον άνοιξες σου ζήτησε τα στοιχεία σου στο iCloud? Μήπως έχεις συγχρονίσει να κάνει save στο iCloud το desktop? Αν συνεχίζει παρόλο που δειχνει ότι έχει ελεύθερο χώρο και το αρχείο είναι μικρότερο του,καλύτερα να του κανείς format ή να το πας στο service. Έχω κάνει αυτό που λες για το icloud και δεν έχω χώρο online. Επίσης παρατήρησα πως τον σκληρό αναφέρει πως δεν έχει χώρο free ενώ έχει. Ο σκληρός είναι συνδεμένος στο ρουτερ του ΟΤΕ και όχι σε κάποιο switch, αν παίζει αυτό ρόλο
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 4 hours ago, kriosgr said: Μαλλον θα πάρω τον πρώτο που είναι κι ετοιμοπαράδοτος. Ο λεπτός είναι super (έχω τον 4TB, που δεν είναι τόσο λεπτός) αλλά η ταχύτητα είναι πρακτικά ίδια λόγω HDD. Μόνο με RAID θα ανέβεις (240MB/Sec) αλλά εκεί πας στα 350€ για 4TB.
atheatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, kazantzidis είπε Έχω κάνει αυτό που λες για το icloud και δεν έχω χώρο online. Επίσης παρατήρησα πως τον σκληρό αναφέρει πως δεν έχει χώρο free ενώ έχει. Ο σκληρός είναι συνδεμένος στο ρουτερ του ΟΤΕ και όχι σε κάποιο switch, αν παίζει αυτό ρόλο Ξεκλικαρισε το backup στο iCloud και ξαναδοκιμασε...
kazantzidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Τα ίδια. Το πρόβλημα είναι ότι δείχνει 0kb free space ενώ έχει 2 ώρες πριν, atheatos είπε Ξεκλικαρισε το backup στο iCloud και ξαναδοκιμασε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις