Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Τα ίδια. Το πρόβλημα είναι ότι δείχνει 0kb free space ενώ έχει 

Είναι Mac OS X High Sierra bug.

Κατέβασε από το app store το forklift 2 (free, γιατί το 3 είναι επί πληρωμή) και κανε τη μεταφορά μέσω του forklift.

Έτσι το κάνω.

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μειώσω τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας, διάβασα να το έχω οσο μπορώ στο ρεύμα συνέχεια και να μην την αδειάζω και την γεμίζω γιατι έτσι αυξάνονται οι κύκλοι. Ειναι σωστό αυτό;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Για να μειώσω τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας, διάβασα να το έχω οσο μπορώ στο ρεύμα συνέχεια και να μην την αδειάζω και την γεμίζω γιατι έτσι αυξάνονται οι κύκλοι. Ειναι σωστό αυτό;

Ναι

Δημοσ.
5 hours ago, kazantzidis said:

Όχι δεν αυξάνονται οι κύκλοι. Κάθε φορά που καταναλώνεις το 100% της μπαταρίας είναι 1 κύκλος, ανεξαρτήτως αν το πήγες μια φορά απ’ το 100 στο 0 ή δύο φορές απ’ το 100 στο 50 ή πέντε φορές απ’ το 100 στο 80 ή απ’ το 60 στο 40 κλπ. Να τη φορτίζεις όπως σε βολεύει ώστε να έχεις το max όταν δεν θα ‘χεις πρόσβαση σε ρεύμα (π.χ. μία ώρα πριν φύγεις απ’ το σπίτι το φορτίζεις ακόμα κι αν είναι στο 90%), φροντίζεις να μην πέφτει πολύ χαμηλά και όταν έχεις μονίμως πρόσβαση σε ρεύμα να το βγάζεις περιοδικά ώστε να δουλεύει και η μπαταρία. Γενικώς οι λιθίου γουστάρουν ρεύμα και δεν τους αρέσει να τεμπελιάζουν πολύ!

• Like 3
Δημοσ.

Έχω αντιμετωπίσει κι εγώ το ίδιο πρόβλημα πριν από καιρό. Ο εξωτερικός σου δίσκος είναι NTFS σωστά; Το macOS μπορεί να διαβάσει τέτοιου είδους δίσκους, αλλά δεν μπορεί να γράψει αρχεία. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link. https://support.apple.com/el-gr/HT201909

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NikosB98 είπε

Έχω αντιμετωπίσει κι εγώ το ίδιο πρόβλημα πριν από καιρό. Ο εξωτερικός σου δίσκος είναι NTFS σωστά; Το macOS μπορεί να διαβάσει τέτοιου είδους δίσκους, αλλά δεν μπορεί να γράψει αρχεία. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link. https://support.apple.com/el-gr/HT201909

Και τι; Πρεπει να πάρω back up τα αρχεία, να αλλάξω το σύστημα αρχείων και να τα ξαναπεράσω; μετά από Windows θα τα βλέπει; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Και τι; Πρεπει να πάρω back up τα αρχεία, να αλλάξω το σύστημα αρχείων και να τα ξαναπεράσω; μετά από Windows θα τα βλέπει; 

NTFS for Mac application  και εχεις read write

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, margaritagr είπε

εχει παρει κανεις καλυμμα πληκτρολογιου?

Ειχα δοκιμασει παλιοτερα διαφορα. Τιποτε δεν ηταν τοσο καλο, μεχρι που ανακαλυψα της moshi. Προωπικα ηταν οτι καλυτερο βρηκα στην αγορα, και το χρησιμοποιω ακομη. Απο ebay το ειχα αγορασει, καινουριο φυσικα. Δεν ειναι το ιδιο για ολα τα μοντελα, πρεπει να εντοπισεις για το μοντελο που σε ενδιαφερει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ψαχνοντας στο αμαζον ειδα της Se7enline που εχουν 489 κριτικες, κυριως θετικες. Εχει μαλιστα και πακετακια με μπρος πισω case σε πομυ καλη τιμη.

Θα κοιταξω και αυτα που προτεινεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/08/2018 at 15:38, margaritagr said:

εχει παρει κανεις καλυμμα πληκτρολογιου?

Εγώ έχω από την πρώτη μέρα για το 2017 που έχω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, και να μην το ματιάσω χωρίς προβλήματα με το πληκτρολόγιο ως τώρα 

εχω  αυτο εδώ https://mediadevil.com/collections/new-apple-macbook-pro-with-and-without-touchbar/products/typeguard-macbook-pro-13-15-2016-2017-antibac γιατί εμπιστεύομαι την εταιρία καί έχω την μεμβράνη πληκτρολογίου τους για όλα τα μακ που είχα από το mid 2010 και μετά 

και σας θήκη για το μακ έχω αυτήν https://www.ebay.com.au/itm/Clear-Crystal-Full-Body-Cover-Case-For-Macbook-Pro-13-15-2016-Model-Touch-Bar/311942050111?hash=item48a131f13f%3Am%3AmIAJAPasHdAQpiR9wTUUD8w&var=610744257087&_sacat=0&_nkw=++Clear+Crystal+Full+Body+Cover+Case+For+Macbook+pro&_from=R40&rt=nc&_trksid=m570.l1313

Επεξ/σία από marmagia
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σε ένα μήνα περίπου φίλος φεύγει για Αμερική.. Σκέφτομαι για MacBook Pro 13. H υλοποίηση είναι η εξής:

Hardware

• 2.3GHz quad‑core 8th‑generation Intel Core i5 processor, Turbo Boost up to 3.8GHz
  • Retina display with True Tone
  • Touch Bar and Touch ID
  • Intel Iris Plus Graphics 655
  • 16GB 2133MHz LPDDR3 memory
  • 256GB SSD storage
  • Four Thunderbolt 3 ports
  • Backlit Keyboard - US English
  • Accessory Kit

Έχετε να προτείνετε κάτι, να προσέξω κάτι ή κάποια χρήσιμη συμβουλή; Το κόστος για την παραπάνω υλοποίηση είναι 1999$ άρα περίπου 1710 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η τιμή 1999$ είναι μαζί με local tax? (τελική δηλαδη;)

θες την έκδοση 13 και 2018;

Γιατί π.χ. αν δεν έχεις πρόβλημα να πας σε 15αρι του 2017 certified refurbished (με κανονική εγγυηση 1 χρόνο) μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο (2060$ τελική τιμή - περίπου).

Αυτό που πρεπει να προσέξει ο φίλος όταν το φέρει είναι να μη το φέρει στην original συσκευασία αλλά να το βάλει σε μια τσαντα μεταφοράς λαπτοπ. Για να μην υπάρξει περίπτωση να το σταματήσουν τελωνείο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η τιμή είναι αυτή που μου δίνει το Apple Store US, υποθέτω τελική.. Προτιμώ την 13άρα έκδοση, αν χρειαστώ περισσότερες inches θα συνδεθεί σε εξωτερική οθόνη.

Το Apple Care μπορεί να αγοραστεί από δω χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...